Megvilágosodás – ébredés

ZYO Hogyan segíti a párkapcsolat és annak hiánya Önvaló Énünk felfedezését? 4 részes online, jún. 20.

ZYO Hogyan segíti a párkapcsolat és annak hiánya Önvaló Énünk felfedezését?

A ZYO Hogyan segíti a párkapcsolat és annak hiánya Önvaló Énünk felfedezését? c. gyakorlati, online eseményt az a sok tapasztalat ihlette, ahogy látom, hogy párkapcsolatok mennek tönkre az Önvaló felfedezése közben, vagy épp létre sem tudnak jönni. Van, hogy emiatt az önfelfedezés kerül inkább háttérbe, s aztán később ez visszaüt, s van, hogy a párkapcsolat sínyli meg. Mindez nem az Önvaló számlájára írandó :). Nem szükséges elem, hogy valami sérüljön.

Tovább »

ZYO Kiszállás a hiány illúziójából – Önvaló online, 2 részes, jún. 13.

ZYO Kiszállás a hiány illúziójából - Önvaló online

Az a mély együttérzés ihlette, ahogy folyamatosan tanúja vagyok a hiány természetesnek, szükségesnek való elfogadásának. Az elfogadás téves értelmezése ez, ami benne tart a szenvedésben, ami enélkül nem létezhetne. :) A hiány csupán illúzióként van jelen a létezésben, de ha újra és újra teremtjük, akkor valóságként tapasztaljuk! S, ha újra és újra irányadónak tekintjük ezt a tapasztalatot a jövőre nézve, akkor kész az ördögi kör, hogy újra és újra valóságként tapasztaljunk egy illúziót.

Tovább »

Az Univerzum sír és nevet az emberen keresztül ilyenkor

Az Univerzum sír és nevet az emberen keresztül ilyenkor

A megvilágosodás pillanataiban (satori) gyakran tapasztalható - kívülről furának tűnő, hirtelen - sírás, nevetés, vagy mindkettő egyszerre. Az Önvalóra ébredés folyamatában a régi, személyes sírás és nevetés helyét szó szerint átveszi egy sokkal mélyebb, sokkal hatalmasabb, sokkal hovatehetetlenebb érzetű jelenség.

Tovább »

Szívből élni egyfajta nyitottság, ahol nem elméből szeretek

Szívből élni egyfajta nyitottság, ahol nem elméből szeretek

A nyitottság megnyitja a szívemet, lehetővé teszi, hogy végre szabadon áramoljon a szeretet, végre én is ott állhassak védtelenül, és elsöpörhessen, magával ragadhasson a feltétel nélküli szeretet. Végre én is lássam, hogy sosem kell félnem a magánytól, az egyedülléttől. Végre én is tapasztaljam az összetartozás emberinél is magasabb szintjeit. Miért is ne szólhatna erről az élet? 

Tovább »

ZYO Spontán áramló élet – Az élet nem görcsöl azon, mi lesz, hogy lesz

ZYO Spontán áramló élet - Az élet nem görcsöl azon, mi lesz, hogy lesz

Ugye milyen jó, mikor csak úgy magától alakulnak a dolgok? Észrevetted már, hogy az élet időnként sokkal jobb dolgokat hoz, jobban alakul, mint ahogy elképzelted, ahogy megtervezted? Csak úgy spontán. Ugye milyen könnyű ilyenkor? Ugye milyen jó érzés? Vajon mitől van ez? Mi lenne, ha nemcsak időnként alakulna így? Mi lenne, ha nem kéne görcsölni azon, hogy mi lesz, hogy lesz? Vajon ezt hogy lehetne?  A kolibri a képen nem görcsöl azon, hogy hogyan jut a táplálékához... Nem tervezi meg és nem tervezi újra. Pedig reggel még nem tudja, hol a virág, aminek a nektárjára szüksége van :). Azon sem aggódik vajon hogyan fogja megtenni 1000 km-es útját a tenger felett, leszállás nélkül. :)

Tovább »

ZYO Egészség és betegség Önvaló Énünkként – A tested az élet virága

ZYO Egészség és betegség Önvaló Énünkként - A tested az élet virága

A test visszatükrözi azt, hogy miként azonosítjuk önmagunkat. Ezt te is látod, csak talán még nem figyeltél fel rá. Pl. ha valaki szomorúnak tartja magát, akkor ránézel az arcára és egyből látod rajta ezt az Énképet tükröződni.  Vagy, ha valaki magabiztosnak tartja magát, akkor már a mozdulatain is tükröződik ez az Énkép.  Arra még kevesebben gondolnak, hogy ugyanez történik a betegségek esetében is. Ha pl. valaki gyengének tartja magát, akkor ez visszatükröződik a gyakori megbetegedésekben.  El tudod képzelni ezek alapján hogyan tükröződik akkor az, amikor valaki nem tud önmaga lenni? Vagy nem igazán tud? :) Emlékszel hogyan érzed magad, amikor tudatosul, hogy nem vagy önmagad? Ugye kibillenve, frusztráltan, idegesen, stb., de legfőként valahogy olyan rosszul, olyan egyensúly vesztetten.... Milyen is a betegség? Egyensúly vesztett :), rossz...  És azt el tudod képzelni milyen lehetne a test működése, ha igazán, ha teljesen önmagad lennél? Akkor vajon mit tükrözne? Milyen is az, amikor néha megfeledkezel a szokott magad lenni? Boldog, örömteli, vidám, felhőtlen, szabad, vagy valami hasonló ugye? Vajon milyen lehet a test, amikor ezt tükrözi? ....

Tovább »

ZYO Hogyan tesszük élettelenné szeretet kapcsolatainkat?

ZYO Hogyan tesszük élettelenné szeretet kapcsolatainkat?

Az elején minden olyan életteli, aztán telik az idő, s bár a kapcsolat ugyanaz, a két ember ugyanaz, valami mégsem ugyanaz, pedig szeretik egymást.  Valami mintha megkopna, elszürkülne, elélettelenedne, elfogyna. Vajon mitől válnak élettelenné a szeretet kapcsolatok? Mi táplálja őket? Mi ad nekik életet? Mitől tudnak életteltelien ragyogni? Megmaradni? 

Tovább »

ZYO Idő, korlátozó hatás nélkül – Az időn túli Önvaló Éned

ZYO Idő, korlátozó hatás nélkül - Az időn túli Önvaló Éned

A ZYO Idő c. esemény is – ahogy a többi ZYO is – valódi lényedről, az Önvalóról szól. Miért pont róla? Mert ez a kulcsa annak, hogy igazán meg tudjuk élni a legszebb pillanatainkat, hogy igazán jelen lehessünk. Ez az Éned túl van az idő dimenzióján. Emiatt, innen tud igazán és teljesen feloldódni mindaz, ami az idővel kapcsolatosan korlátozni látszik. Látszik, …

Tovább »

ZYO Kétség és bizonyosság

ZYO Kétség és Bizonyosság

Érzelem felszabadító esemény, ahol az Önvaló Énedből nézünk rá a kétség érzésre és a hozzá kapcsolódó olyan gondolkodási mintáinkra, szokásainkra, tudatalatti hitrendszereinkre, amelyek eredményeként nem vagyunk képesek bízni, hinni, elbizonytalanodunk, nem merünk, beleragadunk helyzetekbe, nem tudunk haladni, változtatni,

Tovább »
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!