ThetaHealing videó 2: Félelem, döntés, tudat fejlődés és blokkoldás: magány, magzatkor

Ez a ThetaHealing videó 2 egy ThetaHealing bemutató felvétele. Ezért szó van benne olyasmiről is, ami spontán felmerült a hallgatóság igényeként és persze szó van magáról a ThetaHealing-ről is :).

Hogyan lesz a tudatalatti tartalmából életesemény? Hogyan alakítja a félelem érzés (a rejtett is) az életünket? Hogyan “automatizál” a tudatalatti? Hogyan jönnek létre a tudatalattiban a blokkjaink, amik miatt nem tudunk változtatni, pedig szeretnénk? Hogyan lehet feloldani ezeket akkor is, ha már mindent megpróbáltunk és nem ment?

Hogyan fejlődik és hová a tudat onnan, hogy úgy hisszük a sors irányít minket?

Hogyan lesz egy magzatkori hatásból felnőttként párkapcsolati magány a tudatalattiban eltárolt információk miatt? Ezt a konzultáció során láthatod meg, ahogyan azt is, hogy ráadásul ez a felszínen, a jéghegy csúcsán önbizalomhiányként észlelődik. Láthatod, ahogy egyre mélyebbre jutunk a tudatalattiban és ahogy végül megtörténik a feloldódás. Láthatod, ahogyan egy nem logikus összefüggés sor is feltérképezhető a tudatalattiban, ami bizony nem mindig logikus :).

Ez a konzultáció “véletlenül” pont az előző ilyen videóban látható konzultáció (Egyedüllét) folytatása, annyira, hogy az előző videóban szereplő kliens itt volt a közönség soraiban és megerősítette ezt, ahogy a kapcsolódó oldódást is, ami nála végbement a felvétel közben. Itt találod az “1. részt”.

A videó végén pedig izgalmas kérdésekre válaszolok, mint pl. a szeretet és manipuláció vagy a jó döntés, miközben a tudatalatti tartalma meghatározza a döntést úgy, hogy nem is tudunk róla :).

Hogyan érdemes használni a videót?

Ha bármivel rezonálsz a videó nézése közben, csak hagyd, hogy benned is feljöjjenek a kapcsolódó információk és hagyd, hogy oldódhassanak a blokkoldási résznél (és ehhez mondj Igen-t, hogy kifejezd szabad akaratod). Ne csak a szavakra fókuszálj, engedd bele magad az egész energiájába és csináld végig a Theta meditációt.

A ThetaHealing videó 2 technikai információi

A hang helyenként lehet halk (még nincs mikrofonom), de remélem így is hasznát veszed a videónak.

Van, ahol lassúnak tűnik a haladás vagy a beszédem :). Ez nem véletlen :). Nem a tempó a cél, hanem az oldódás, amihez a felismerésen, megértésen át vezet az út. A tempó pedig automatikusan igazodik az összes jelenlevő kapcsolódó igényéhez, ami – nem tudatosan – árad ilyenkor energetikai formában. Nem a szavak a lényeg, hanem a mögötte áramló energiák :), bár tudom ez sokak számára hihetetlen 🙂 lehet.

Javaslom, amikor nézed a videót, te se siess, mert ha így teszel “mélyen” fog hatni a videó. Ha pedig csak felszíni tudásként jut el hozzád, akkor épp a lényeget veszíted el :).

Ha szeretnél értesülni a további videókról, eseményekről, cikkekről, kérlek iratkozz fel Hírlevél itt a Naturmagazin.hu-n (jobb oldali sáv számítógépen) és figyeld, hogy ne kerüljenek spam-be a levelek :).

Itt megtalálsz, ha meg szeretnéd ezt tanulni vagy ha szeretnél ilyen tudatalatti szintű blokkoldást kérni:

Fekete Kata ThetaHealing, ZYO

ThetaHealing Tanfolyamról részletek:

ThetaHealing alap tanfolyam – Te Vagy a kulcs: Márc. 5.

További események, előadások:

https://naturmagazin.hu/esemeny_naptar/

Váljon a videó a legjavadra, szolgáljon a legjobban.

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is

Hogyan kezeljük a passzív-agresszív viselkedést?

A passzív-agresszív viselkedés fárasztó minden érintett számára. Érdemes ébernek lenni a megjelenésére és időben kijelölni a határokat.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!