ThetaHealing konzultáció Önbizalomhiányra és Nem tudás érzésre: Blokkoldás videón

Ez a ThetaHealing konzultáció önbizalomhiányra vonatkozott, ez azonban csak a jéghegy csúcsa. Szenvedünk az önbizalomhiánytól, a nem tudástól. Szeretnénk tőle megszabadulni, közben pedig mi magunk hozzuk létre és tartjuk fenn, észrevétlenül. Használjuk, célunk van vele és ezt ösztönösen tesszük, nem is feltétlenül tudatosul bennünk. Mélyen gyökereznek az ilyen mintázataink az elme tudatalattijában. 

Erről szól ez a ThetaHealing konzultáció Önbizalomhiányra

Ebben a videóban egy ThetaHealing konzultációt látsz, ahol tudatalatti szintről jön fel és tudatosul, hogy mi is történik valójában és ennek milyen tudatalatti gyökerei vannak. Láthatod, ahogy feloldódik a mintázat, megszűnik a blokk. Láthatod azt is, hogyan hat egy tudatvesztéses időszak a személy későbbi életére. Arra is jó példa ez, ahogyan egy gyermek átveszi a felnőtt érzelmeit, rezgését és sajátjaként építi be személyiségébe.

Hogyan használd?

Ne lepődj meg: A tudatalatti tartalma és összefüggései nem mindig logikusak!

Míg hallgatod, lehet, hogy vele rezegsz a videóval. Ha figyelemmel nézed te is képbe kerülsz a saját tudatalattiddal. Ilyenkor benned is oldódnak az oldódnivalók és felismeréseid születhetnek. Hagyd, hogy így legyen és tudd, hogy a felismeréssel elengedődik az, aminek el kell engedődnie. A blokkoldó letöltéseket is tudod használni, ha a videó “veled rezeg”. Kissé halk, bocs érte, viszont hasznos :), ami veled rezeg, ami megérint az nálad is oldódik közben. Ha kéred a letöltéseket mondj, írj Igen-t és mennek neked is.

Ha szeretnél élőben résztvenni ThetaHealing bemutatón, ahol ilyen konzultációt is láthatsz, sőt alanya is lehetsz, itt találod az aktuális időpontot.

Négyszemközti konzultációval, tanfolyammal kapcsolatban keress meg:

Fekete Kata ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

A párkapcsolati horoszkóp vagy szinasztria segít önmagunk és a párunk jobb megismerésében, és rálátást ad mit tehetünk a kapcsolatunk jobbá tételéért.

2 hozzászólás

 1. igen, köszönöm

 2. Kupás Ferencné Ancsa

  Szia Kata!
  Nagyon szépen köszönöm.
  Számomra hasznos, hogy veled dolgoztam.
  Köszönöm az ásást.
  Üdv Ancsa puszi
  Legyen szép napod! 😎❤

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!