ThetaHealing Áss Mélyebbre tanfolyam – November 23.

A ThetaHealing Áss Mélyebbre tanfolyam a “koronája” az Alap és a Haladó tanfolyamoknak. Ez teszi lehetővé, hogy igazán profivá válhass – megfelelő gyakorlás mellett – a ThetaHealing módszer használatában és ezzel együtt életed gyors, hatékony, eredményes változtatásaiban is a személyiséged szintjén, a tudatalattid szintjén. Emellett, ha konzulensként szeretnél dolgozni, akkor szinte elengedhetetlen ez a tanfolyam, hisz másoknak is sokkal jobban fogsz tudni segíteni. 

Ha még nem találkoztál ezzel a módszerrel: Olvasd el mi ez.  A módszer szíve-lelke az Ásás technika, mely lehetővé teszi, hogy a tudatalatti szintjén tárjuk fel életünket öntudatlanul, rejtetten, észrevétlenül blokkoló meggyőződéseket, hitrendszereket, programokat. Egészen a legmélyebb gyökerükig hatolunk és gyökerestül oldjuk fel őket a ThetaHealing módszer segítségével. Ha látni szeretnéd a gyakorlatban, itt találsz ThetaHealing videókat bemutatóval, konzultációval, meditációval, stb.

Számomra az Alap és a Haladó tanfolyam lehetővé tette, hogy életem bármely elakadása, problémája esetén ne kelljen hónapokig, évekig beragadva lennem ezekben a helyzetekben, az Áss Mélyebbre pedig ezt is lerövidítette. Egy-egy korábban 3 hétig történő ásás (a megoldódásig) lerövidült 5-10 percre, míg az ügyek teljes megoldódása pár napra, kivételesen komoly helyzetekben pedig 1-2 hónapra. Igaz, ehhez a rengeteg gyakorlás is kellett :).

Ha pedig a ThetaHealing technika sok-sok életterületet átfogó további tanfolyamaira szeretnél továbbmenni, azok feltétele is ez a tanfolyam.

Miről szól a ThetaHealing Áss Mélyebbre tanfolyam?

 • Gyors segély Ásás
 • 8 Ásás technika
 • Energia tesztek finomítása, mélyítése
 • Ásás technikák finomítása, mélyítése
 • Erényekkel végzett munka
 • Gyökérproblémák leolvasása
 • Minden technika begyakorlása
 • Bemutató ásások
 • Önásás
 • Tippek, ötletek hogy hogyan csináld gyorsan, hatékonyan, eredményesen
 • Sok-sok gyakorlat.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ként jól felkészült legyél ebben az alapvető technikában és hogy szilárd alapjaid legyenek hozzá. Magabiztosságot ad, amely szükséges ahhoz a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit áshatod ki. Anélkül ugyanis, hogy sikeresen beazonosítanánk a fő és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

A ThetaHealing technika a tudatalatti hit és érzelem munka során a feltétel nélküli szeretet biztonságos terében végzi a gyógyítást, ebben mélyülünk el.

Kevés elmélet és sok-sok gyakorlat lesz, hogy finomodhasson a techikád és rájöhess, hogyan lehet könnyedén csinálni. Na és persze, hogy jó sokat tudj feloldani magadon.

Időpont

2018. Nov. 23.-24.

Pénteken 15.00-21.00-ig, Szombaton 9.00-17.00.

Feltétel

ThetaHealing Alap és Haladó tanfolyami végzettség.

Helyszín

BIJO Energia Központ Budapest XIII. ker, Róbert K. krt. 96-100., I. em., Galéria 11-es terem.

Ár

Kérlek hívj fel érte.

Ki vagyok? 

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Jelentkezés

E-mailben a katalin.fekete@naturmagazin.hu címen vagy lentebb a Hozzászólásokban.

Nézd meg ezt is

Gazdag Én és Szegény Én egós játszmái és az Önvaló Énünk

Gazdag Én és Szegény Én egós játszmái és az Önvaló Énünk

Íme egy szokatlan nézőpont, ami a tudatosságot tágítja. A Gazdag Én és a Szegény Én nem a vagyonon vagy a körülményeken múlik, bár így látszik.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!