ThetaHealing Áss Mélyebbre tanfolyam – November 23.

A ThetaHealing Áss Mélyebbre tanfolyam a “koronája” az Alap és a Haladó tanfolyamoknak. Ez teszi lehetővé, hogy igazán profivá válhass – megfelelő gyakorlás mellett – a ThetaHealing módszer használatában és ezzel együtt életed gyors, hatékony, eredményes változtatásaiban is a személyiséged szintjén, a tudatalattid szintjén. Emellett, ha konzulensként szeretnél dolgozni, akkor szinte elengedhetetlen ez a tanfolyam, hisz másoknak is sokkal jobban fogsz tudni segíteni. 

Ha még nem találkoztál ezzel a módszerrel: Olvasd el mi ez.  A módszer szíve-lelke az Ásás technika, mely lehetővé teszi, hogy a tudatalatti szintjén tárjuk fel életünket öntudatlanul, rejtetten, észrevétlenül blokkoló meggyőződéseket, hitrendszereket, programokat. Egészen a legmélyebb gyökerükig hatolunk és gyökerestül oldjuk fel őket a ThetaHealing módszer segítségével. Ha látni szeretnéd a gyakorlatban, itt találsz ThetaHealing videókat bemutatóval, konzultációval, meditációval, stb.

Számomra az Alap és a Haladó tanfolyam lehetővé tette, hogy életem bármely elakadása, problémája esetén ne kelljen hónapokig, évekig beragadva lennem ezekben a helyzetekben, az Áss Mélyebbre pedig ezt is lerövidítette. Egy-egy korábban 3 hétig történő ásás (a megoldódásig) lerövidült 5-10 percre, míg az ügyek teljes megoldódása pár napra, kivételesen komoly helyzetekben pedig 1-2 hónapra. Igaz, ehhez a rengeteg gyakorlás is kellett :).

Ha pedig a ThetaHealing technika sok-sok életterületet átfogó további tanfolyamaira szeretnél továbbmenni, azok feltétele is ez a tanfolyam.

Miről szól a ThetaHealing Áss Mélyebbre tanfolyam?

 • Gyors segély Ásás
 • 8 Ásás technika
 • Energia tesztek finomítása, mélyítése
 • Ásás technikák finomítása, mélyítése
 • Erényekkel végzett munka
 • Gyökérproblémák leolvasása
 • Minden technika begyakorlása
 • Bemutató ásások
 • Önásás
 • Tippek, ötletek hogy hogyan csináld gyorsan, hatékonyan, eredményesen
 • Sok-sok gyakorlat.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ként jól felkészült legyél ebben az alapvető technikában és hogy szilárd alapjaid legyenek hozzá. Magabiztosságot ad, amely szükséges ahhoz a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit áshatod ki. Anélkül ugyanis, hogy sikeresen beazonosítanánk a fő és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

A ThetaHealing technika a tudatalatti hit és érzelem munka során a feltétel nélküli szeretet biztonságos terében végzi a gyógyítást, ebben mélyülünk el.

Kevés elmélet és sok-sok gyakorlat lesz, hogy finomodhasson a techikád és rájöhess, hogyan lehet könnyedén csinálni. Na és persze, hogy jó sokat tudj feloldani magadon.

Időpont

2018. Nov. 23.-24.

Pénteken 15.00-21.00-ig, Szombaton 9.00-17.00.

Feltétel

ThetaHealing Alap és Haladó tanfolyami végzettség.

Helyszín

BIJO Energia Központ Budapest XIII. ker, Róbert K. krt. 96-100., I. em., Galéria 11-es terem.

Ár

Kérlek hívj fel érte.

Ki vagyok? 

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Jelentkezés

E-mailben a katalin.fekete@naturmagazin.hu címen vagy lentebb a Hozzászólásokban.

Nézd meg ezt is

ZYO ingyenes Egyetemes béke és szeretet meditáció online

ZYO ingyenes Egyetemes béke és szeretet meditáció videón

Meditáció videón a koronavírus helyzet kapcsán. Az egyetemes béke belőled van, te vagy, rajtad áramlik át, s te áramolsz eként. Ez a béke szeretet, független a körülményektől, történjék bármi, akkor is van.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!