ThetaHealing Ásás – a lelki feltárás és feloldás alapja

A ThetaHealing ásás a ThetaHealing módszer egyik lényegi eszköze. Ilyenkor tudatalatti szinten dolgozunk tudatosan theta agyhullámon. Lelki problémák oldódnak, változtatni tudunk szokásainkon, hitrendszereinken, lelki beidegződéseinken, mintáinkon, s ennek köszönhetően életünk eseményein, kapcsolatainkon, testi gondjainkon, bajainkon.

Segít

Mikor tudjuk mi a gond, de nem tudunk szabadulni tőle. Mikor csak a felszínt ismerjük és nem tudjuk mi van a probléma mélyén. Mikor nem látjuk át jól a helyzetetet, nem tudunk változatni, nem megy a megoldás. Sőt akkor is, mikor csak személyiségünk megismerésén dolgozunk, mikor úgy érezzük, mintha nem önmagunk lennénk, nem igazán ismernénk magunkat.

Életünk állandó kérdése, hogy milyenek vagyunk és milyenek szeretnénk lenni. Szeretnénk változni, szeretnénk, ha változna az életünk. A kettő szorosan összefügg. Ha magunkon változtatunk, akkor az életünk is változik. Mást fogunk magunkhoz vonzani, hisz mi magunk is mást sugárzunk ki.

Hogyan változtassunk?

Sokszor kevés csupán a döntés, kevés a szándék, kevés tudatosan igyekezni ezen. Gyakran elmarad a siker. A tudatalatti szinten tárolt mintáink ugyanis ellentmondásosak lehetnek és ellentmondás lehet köztük és a változási szándékunk között is. A feldolódáshoz ezért meg kell ismerkedjünk elménk tudatalatti szintjével is.

A ThetaHealing ásás tudatalatti szintű munkát jelent

Ez egy kérdezős technika, ami felhozza tudatalatti szintről a változtatnivalóval, a problémával kapcsolatos hitrendszeinket, rejtett programjainkat, mintáinkat. Egy felismerési folyamaton vezet végig, hogy végül rájöjjünk mi a mélyben rejtőző gyökér ok. Ha pedig már rálátunk a gyökér okra, akkor ThetaHealing módszerrel a feloldás is megtörténik.

Az életünkre hatást gyakorló tudatalatti információk gyakran logikátlanok, ezért is nehéz őket felfedezni. Az ásással azonban ezek is megismerhetővé válnak.

Hatása

Egy-egy gyökér ok megtalálásával nemcsak az adott probléma oldódása történik meg, hanem azon területeké is, amiket ugyanez blokkolt. Például lehet, hogy párkapcsolati problémára ásunk és oldódik a pénzügyi is vagy fordítva.

ThetaHealing Ásás - a lelki feltárás és oldás módszere

A tudatalatti jéghegye

Az elme tudatos tudása olyan mint a jéghegy csúcsa, csak annyi, ami kilátszik a vízből. A jéghegy “víz alatti része” a tudatalatti. Ez váltik láthatóvá és oldhatóvá az ásással.

Letöltések

Tudatalatti szinten oldanak a letöltések is. Azonban önmagukban ritkán elegendőek, mert a gyökérokokat otthagyják a jéghegy alján.

Felismeréseink

Felismeréseink is nélkülözhetetlen elemei a folyamatnak. Ha értjük a saját rejtett összefüggéseinket, mozgatórugóinkat is, akkor ezek többé nem fognak minket mozgatni, legalábbis, ha a gyökerekig jutottunk.

Spirituális oldal

A technika Teremtői kapcsolódással dolgozik. A konzulens (aki használja a technikát) csatornaként van jelen az információk felszínre hozatala során.

Hogy érhető el a ThetaHealing ásás?

Választhatunk egy ThetaHealing konzulenst, aki ezzel a módszerrel dolgozik vagy magunk is meg tudjuk tanulni ThetaHealing tanfolyamon.

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, konzulens, ZYO

Nézd meg ezt is

Hogyan kezeljük a passzív-agresszív viselkedést?

A passzív-agresszív viselkedés fárasztó minden érintett számára. Érdemes ébernek lenni a megjelenésére és időben kijelölni a határokat.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!