Önszabotáló Elme trükkjeink – nem tudjuk, csak szenvedjük, Theta Klub Ápr.22.

Theta Healing gyakorlási lehetőség, ahol hatványozódó energiáinkat arra fordítjuk, hogy megtaláljuk és kiássuk egymásnak azt, amit magunktól nem veszünk észre magunkról. Azt, amivel szabotáljuk a saját életünket és amitől nem értjük mi a szenvedésünk oka. 

Ők az önszabotáló Elme trükkjeink, melyeknek magasabb spirituális oka van, melyet nem most elemzünk, mert most inkább csak megszabadulunk tőlük :).

Feltétel

Legalább Theta Healing Alap Tanfolyam, mert szükséged van erre a tudásra ahhoz, hogy ásni tudj. Az ásás gyakorlása része a Klubnak, mert az is a célunk, hogy mindenkinek legyen lehetősége profivá válni Ásásban is. Nem baj, ha még nem igazán megy és nem baj, ha még nem érzed magad elég jónak benne, a Klub pont azért van, hogy ez megváltozhasson és hogy legyen hol kérdezned és megértést, gyakorlatot szerezned. Mindegy hol tanultad a Theta-t, gyere bátran.

Haladó Theta Healing tanfolyamot itt találsz.

A Theta Healing mindennapi életünkben történő használatáról itt találod a Facebook oldalam. Kérdezhetsz, energiát kérhetsz vagy csak olvasgathatsz is, ahogy neked jó 🙂 .

Max. létszám

Még nem végleges, vagy 12 vagy 20 fő

Theta Klub – Önszabotáló Elme trükkjeink

2017. április 22-e, 16.15-kor

Helyszín

1111 Bp, Bartók Béla út 28. I.em/1., 3-as kapucsengő

Időtartam

kb. 1 óra

Ár

1500 Ft

Jelentkezés

Mailen: katalin.fekete@naturmagazin.hu vagy

Telefonon lsd. a nevem linkjén vagy

Itt a Hozzászólások részben lent.

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!