Theta Klub – Le a félelemmel Márc. 25-én

Rejtett Félelem lehet az Újtól, a változástól, a mögött is, mikor nem tudod hogy mondd meg, nem akarsz valamit meglátni, nem tudod, hogy tudhatnád, nem mersz cselekedni, lemondasz valamiről, meg akarsz Győzni (!) az igazságodról, stb. Ez a témánk most: Theta Klub – Le a félelemmel.

Nem minden félelemről egyértelmű elsőre, hogy félelem.

Tele vagyunk rejtett félelmekkel, amiket az (elme) Tudatunk másnak álcáz. Amikor a megértés, a tudás fénye rávilágít félelmünk valódi tárgyára és valódi gyökerére, a félelem sötétje fénybe borul és ezáltal megszűnik létezni. Rejtett félelem is lehet a “nem megy az ásás” mögött is (az önbizalom hiánya után 🙂 ).

Vannak egyértelmű félelmeink is

Szegénységtől, balesettől, betegségtől, egyedülléttől, veszteségtől, valaminek az elvesztésétől (pl. munkahely, otthon, stb.), haláltól, megsemmisüléstől, stb.

Ezekre dolgozunk, persze a teljesség igénye nélkül, hisz ezek akkora területek, ahol fokozatosan tudunk haladni, szépen felgöngyölítve azt a sok-sok félelmet, ami bennünk van.

Tudod mi váltja fel a félelmet? 

Azt mondják a szeretet.

Szerintem nem!

Szerintem a szeretet VAN, az élet maga a szeretet és ha nem éled, azt, ami vagy (a Szeretet maga), akkor a mögött van félelem IS.

Szerintem a félelmet a Szabadság érzés váltja fel, az a döbbenetes megkönnyebbülés, mikor rájössz már nem félsz, már nincs mitől félned, már nem köt gúzsba és nem rángat dróton, már nem tud korlátozni, hisz átlátsz rajta…

Én ezt élem minden alkalommal, amikor “elpárolog” belőlem 1-1 félelem.

A Haladó Tanfolyamon tanulunk félelmet oldani és a letöltésekkel hatalmas adag félelmet párologtatunk el az elején, de még így is marad bőven 🙂 Ezért erre többször is fogunk dolgozni a Theta Klubban.

Feltétel

Legalább Theta Healing Alap Tanfolyam, mert szükséged van erre a tudásra ahhoz, hogy ásni tudj. Az ásás gyakorlása része a Klubnak, mert az is a célunk, hogy mindenki profivá válhasson Ásásban is. Nem baj, ha még nem igazán megy és nem baj, ha még nem érzed magad elég jónak benne, a Klub pont azért van, hogy ez megváltozhasson és hogy legyen hol kérdezned és megértést, gyakorlatot szerezned.

Max. létszám

Még nem végleges, vagy 12 vagy 20 fő

Theta Klub – Le a félelemmel: Időpont

2017. március 25-e, 16.15-kor

Helyszín

1111 Bp, Bartók Béla út 28. I.em/1., 3-as kapucsengő

Időtartam

kb. 1 óra

Ár

1500 Ft

Jelentkezés

Mailen: katalin.fekete@naturmagazin.hu

Telefonon lsd. a nevem linkjén.

Itt a Hozzászólások részben lent.

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Theta Klub - Le a félelemmel

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!