Tényleg csak ennyik vagyunk? Videó személyiségen túli lényünk felfedezéséhez

A személyiség nézőpontja olyan, mint egy kulcslyuk, amin át a tiszta Tudat, az Önvaló (Isteni Én, Buddha Én, Jelenlét, stb.) nézi a világot. Vajon tényleg csak ennyik vagyunk? Tényleg megelégszünk a kulcslyukkal? Milyen a világ, ha a kulcslyuk helyett inkább kinyílik az ajtó?

Így, bár a világ gyönyörű, színes, csodás és csupa jó, mégis lehet, hogy csak valami feketeség látszódik…. Mikor a nézőpont “ajtaja” kinyílik, többé már nem a kulcslyukon át látott világ a világ. Kiderül, hogy a feketeség pl. egy cuki, fekete kutyus csupán. A személyiségünk és a bele vetett hitünk korlát, amely korlátozza a tisztán látásunkat. Ez hatással van a szabadság érzetünkre, a boldogságunkra, örömünkre és eltolni látszik az élet minőségét a “rossz” irányába a “jó” helyett. Teszi ezt azért, hogy ráébredhessünk az egész nem is így van, csupán a nézőpontunk túl szűkös…

Tényleg csak ennyik vagyunk?

Nem vagy a tested,

Nem vagy az elméd,

Nem vagy az egód,

Nem vagy az, aminek hiszed magad,

Nem vagy az, aminek gondolod, tartod magad,

Nem vagy az, aminek érzed magad,

Nem vagy az, amit az érzékszerveid mutatnak,

Nem vagy az, amit látsz….

Ne higgy nekem! Győződj meg róla magad. Ehhez segítség ez a 3 videó. Az utolsóban találsz egy meditatív önkutatást, amivel vezetetten meg tudod figyelni önmagad. A valóság felismeréséhez kérlek ne gondolkodj, ne képzelj el semmit és ne vizualizálj semmit. Miért? Mert ezek – bár csodálatos elme eszközök – valamiből valami mást alkotnak. Ahhoz viszont, hogy tudd ki is vagy Te valójában, az kell, hogy az alapokig, mindezek forrásáig nyúlj vissza. Vissza az eredetedhez, ahhoz, ami erőfeszítés nélkül van. Állandóan.

Tényleg azok vagyunk, akinek eddig hittük magunkat? 1. rész

Honnan tudhatjuk kik vagyunk? Hogyan induljunk el? 2. rész

Hogyan győződjünk meg saját magunk arról, kik vagyunk? Önkutatás, 3. rész

A ZYO-k valódi lényeddel, az Önvalóval foglalkoznak. Itt találsz ilyen eseményeket: https://naturmagazin.hu/esemeny_naptar/kategoria/esemeny-naptar/

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is

A szenvedés mély gyökere az elkülönültségbe, elválasztottságba vetett hit

A szenvedés mély gyökere az elkülönültség, az elválasztottság

Nem az elméből, hanem Innen látható a szenvedés mély gyökere... Mit hiszel magadról? Mennyire szenvedsz ettől? Látod-e az összefüggést?

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!