Szivárvány gyermekek és szivárvány gyermek felnőttek

Kik a szivárvány gyermekek? Kik az indigó gyermekek? Miért nehéz velük boldogulni? Miért olyan jó felnőttként ilyenné válni? 

Véget ért az iskolai tanév, bizonyítványosztás, és mindenki örömmel, szabadon láthatott neki a nyári szünet kínálta terveknek. Vagy mégsem?

Netán nem olyan lett a bizonyítvány, amilyenre vágytál? Esetleg azon tűnődsz, mi az oka, hogy fiad, lányod olyan eredeti gyerek, mások mégsem így tekintenek rá. Kiváltképp a tanáraiból néhány? Esetleg már te sem? Tehetetlennek érzed magad a gyerekeddel kapcsolatban? Talán úgy látod, hogy túlontúl ki akar kerülni abból a közegből, amiben van, annyira más, mint a többiek? Talán képességekkel bír, ami megijeszt téged, így őt is? Lehetséges, hogy azon tűnődsz, hol rontottad, hol rontottátok el?

Lehet, hogy mindezek a tünetek csupán azt jelentik, hogy gyermeked egy új generációhoz tartozó Lény, aki már nem a régi világ normái szerinti trendet kívánja az életben, hanem egy önkifejező, szabad, szeretetteli és képességeit kamatoztató fiatal vagy kisgyerek.

Lehet, hogy azért van itt, hogy segítsen másként látni, másként érezni és tenni, és megoldani az új életünket, jól – nekünk, felnőtteknek.

Lehet, hogy ha figyelsz, figyelünk rájuk, akkor kiderül, hogy nagyon jók, kiválóak, és nekünk kellene áthangolnunk magunkat arra a finom, szeretetteli energiaszintre, ahol ők léteznek. Nagyon érzékenyek és nagyon figyelnek minket, segíteni és szeretni érkeztek közénk. Lássunk hát hozzá és kezdjük jobban megérteni őket, a helyzetüket, együtt működni velük és – magunkkal!

Kik is valójában ők, az új, immár felnövekedésben levő generáció? Fiatal felnőttek, serdülők, gyerekek?

Kik az indigó gyermekek?

Az indigó gyermekek olyan gyermekek, akik lázadónak születettek, az új korban, az új időben. Habár az indigó gyermekek fantasztikusan intuitívak, és nagyszerűen teremtenek meg dolgokat (manifesztálnak), nagyon befolyásolhatók a körülöttük levő negativitással.

Nem tudják elkülöníteni a saját érzéseiket másokétól. Ők azok, akik minden ellen lázadnak, ami  nem az elképzeléseik szerinti.

Ők azok is, akik belekeverednek olyan kortárs csoportokba és kapcsolatokba, amik lehúzóak és destruktív modellel, különösen káros értékrenddel bíróak, mint alkoholizálás, drogozás, lopás és egyéb rossz érzéseket kiprovokáló viselkedésmodellek.

A környezetük le tudja húzni őket, de fel is tudja emelni, ha értő és segítő hozzáállást kapnak, a kritikus és elítélő, büntető hozzáállás és „tanácsadás”, (ki)oktatás helyett. Ezek a gyerekek annyira szuper-érzékenyek a környezetükből érkező összes információra, érzésre, megérzésre, hogy alkoholt vagy drogot használnak az információik befogadásának tompítására. Kifinomult érzékenységük és képességeik folytán gyakran látók, hallók, érzékelik a nem-fizikai világot.

Nem bírják elviselni a környezetükben lévő negativitást

Egyszerűen nem bírják elviselni a környezetükben lévő negativitást. Egy példa, hogy érthető legyen.

Egy fiatal jó kedvűen bemegy egy boltba vásárolni. Az eladó vagy a pénztáros valamiért türelmetlen, ideges. A  gyerek azt veszi magán észre, hogy amikor kilép a boltból, olyan lehangolt, letört és nyugtalan. Pedig olyan vidám volt még nemrég.

Nem érti, miért, azt hiszi, vele van nagy baj és ha ez többször megismétlődik, önértékelése ezáltal félresiklódhat, ilyenkor kezdhet el alkoholhoz, droghoz nyúlni. Az indigó gyerekek összeszednek maguk körül minden érzést, hangulatot, nem tudják elkülöníteni a sajátot és a nem sajátot.

Az indigó gyerekek képesek arra, hogy Szivárvány gyermekek legyenek belőlük

A jó hír az, hogy ezek az indigó gyerekek napjainkban gyakorlással, intuíciójuk használatával képesek átváltozni Szivárvány gyermekekké.

Milyenek a Szivárvány gyermekek?

Szivárvány gyermekek - Felnőttként is válhatsz szivárvány gyermekké

A Szivárvány gyermekek különböznek az indigó gyermekektől. Ők is rendkívül intuitívak és érzékenyek. Végtelen bölcsességgel születnek és azzal a képességgel, hogy megváltoztatják a világot maguk körül. (És nem a világ negativitása hat rájuk). Az ókoriak óta a világ arra várt, hogy a Szivárvány Gyermekek megérkezzenek. A Szivárvány gyermek megváltoztatja az energiát maga körül, hogy az találkozzon az emberiség legmagasabb szükségleteivel. Rendkívüli tudásuk van arról, hogy mi a helyes és mi a helytelen és energetikailag tudják, hogyan emeljék meg maguk körül az energiaszintet.

Felnőttek, aki Szivárvány gyermekek

Gyakorlással, intuíciójuk használatával a felnőttek szintén képesek Szivárvány gyermekekké változni. A Szivárványok rendkívül szerető, elfogadó emberi lények, más térből és időből származó emlékekkel, képességek birtoklásának emlékeivel rendelkeznek és végtelen szeretetet és türelmet hoznak magukkal.

Hogyan változhatunk át Szivárványgyermekké?

Szivárványgyermeki képességűvé? A legfontosabb, hogy intuíciónkat használva gyakoroljuk és ismét birtokába jussunk, elfogadjuk és örömmel megéljük képességeinket. Megértsük, hogy ezt lehet biztonságosan alkalmazni, és a javunkra, a Föld javára fordítani. Kovácsoljunk előnyt abból, amit eddig esetleg negatívan éltünk meg!

Azon túl, hogy ismét intuitívvá válik gyermeked vagy te magad is, ez a folyamat egy hatalmas és magas szintű lehetőség az alkohol és a drog prevenciójában és a világ jobbá változtatásában! Másként, pozitívan kezdheted látni és értékelni Önmagad és a környezeted!

Ha vágysz a gyermeki tiszta energiádban ismét megfürödni és helyretenni magadban az örömet, a vidámságot, az egyedi látásmódodat válj Szivárvány gyermekké. 🙂 Te is meg tudod tanulni, fordulj hozzám bátran.

Dr. Szabó Ágnes pszichoterapeuta, természetgyógyász

Nézd meg ezt is

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

A párkapcsolati horoszkóp vagy szinasztria segít önmagunk és a párunk jobb megismerésében, és rálátást ad mit tehetünk a kapcsolatunk jobbá tételéért.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!