Szeretet Hiány megoldás Tudatalatti szinten Dec.20.

Tudatosan azt hihetjük nem érint a Szeretet Hiány, Tudat alatt mégis ott van. A Szeretet hiány érzet, elfogadás, megélés, átadás blokkjait oldjuk Előadás és Theta meditációs megoldás segítségével karácsony tiszteletére.

Tudatosan azt hihetjük nem érint a Szeretet Hiány, Tudat alatt mégis ott van. A Szeretet hiány érzet, elfogadás, megélés, átadás blokkjait oldjuk Előadás és Theta meditációs megoldás segítségével karácsony tiszteletére.

Ahogyan az ember összes molekuláját is egy információ halmaz tartja össze azzá az emberré, akik vagyunk, úgy a szeretet hiányt és az összes többi szeretet elakadást, blokkot is ugyanez tartja fenn. Hogy hol?

A tudatalattiban, ami életünk összes információját tárolja. Ő az, ami a viselkedésünk, szokásaink, automatizmusaink, gondolataink, sőt érzéseink 88-95%-át adja tudományosan bizonyítottan.

A tudatalattiban a rossz tapasztalatok téves szeretet + egyéb negatív érzelem kapcsolódásokat hoznak létre, melyek tudattalan mintája “sorsot” hoz létre és ezáltal fölösleges szenvedést eredményez szeretet kapcsolatainkban és önmagunk szeretetével kapcsolatosan.

Tudtad, hogy a Szeretet hiány érzés oka lehet maga az elme gyártotta illúzió is? Erről is beszélünk…

Ahhoz, hogy Szeretettel töltekezhessünk fel és automatikusan élhessük azt anélkül, hogy figyelnénk rá, hogy harcolnánk, küzdenénk érte, megdolgoznánk érte, meg kéne érdemelnünk és akár anélkül is, hogy párkapcsolatban élnénk, ehhez a tudatalattinkat a szolgálatunkba kell állítanunk.

Innen szedjük ki a legjobb megélés akadályait és itt töltjük fel információs raktárainkat a Szeretet sokféle aspektusával.

Ezt – a tudomány által már elismerten – Theta agyhullámra kapcsolással magad is meg tudod tenni vezetett Theta Healing meditáció segítségével a Szeretet Hiány-Elakadás előadáson.

Időpont

2016. 12. 20.-án 18.30-19.30-ig

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Budapest, Róbert K. krt. 96-100.

Jelentkezés

Kérlek előzetesen jelezd részvételi szándékodat, mert ha sokan leszünk, akkor nagyobb termet kell bérelnem, hogy elférjünk. Ehhez tudnom kell, hányan leszünk (megleptetek már párszor 🙂 ).

Itt tudsz jelentkezni: katalin.fekete@naturmagazin.hu vagy írj lentebb a hozzászólások – hoz.

Ár

1.000 Ft/fő

Fontos!

A Theta Healingről minimális szó fog esni, most a Szeretet-re koncentrálunk. Ezért kérlek előzetesen nézz utána, hogy mi is ez. 

Theta Healing előképzettségre nincs szükség.

Ki vagyok én?

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!