Szeretet Elakadás – Felszabadítjuk a tudatalattit: Dec.20.

A Szeretet c. Előadáson beleérezhetsz abba, ahogy a téves Szeretet minták eltávoznak a tudatalattidból és helyettük megérkeznek a jó minták és a megkönnyebbülés, harmónia érzése. Nemcsak tudást kapsz, hanem gyakorlati megoldást is. Ezzel nemcsak a karácsony boldogabb megélését segítjük, hanem egész életünkét.

A Szeretet c. Előadáson beleérezhetsz abba, ahogy a téves Szeretet minták eltávoznak a tudatalattidból és helyettük megérkeznek a jó minták és a megkönnyebbülés, harmónia érzése. Nemcsak tudást kapsz, hanem gyakorlati megoldást is. Ezzel nemcsak a karácsony boldogabb megélését segítjük, hanem egész életünkét. Szeretet Elakadás sora ér véget itt.

Ahogyan az ember összes molekuláját is egy információ halmaz tartja össze azzá az emberré, akik vagyunk, úgy a szeretet hiányt és az összes többi szeretet elakadást, blokkot is ugyanez tartja fenn. Hogy hol?

A tudatalattiban, ami életünk összes információját tárolja. Ő az, ami a viselkedésünk, szokásaink, automatizmusaink, gondolataink, sőt érzéseink 88-95%-át adja tudományosan bizonyítottan.

A tudatalattiban a rossz tapasztalatok téves szeretet + egyéb negatív érzelem kapcsolódásokat hoznak létre, melyek tudattalan mintája “sorsot” hoz létre és ezáltal fölösleges szenvedést eredményez szeretet kapcsolatainkban és önmagunk szeretetével kapcsolatosan.

Tudtad, hogy a Szeretethiány érzés oka lehet maga az elme gyártotta illúzió is?

Erről is beszélünk…

A Tudatalattinkat kell szolgálatunkba állítanunk,

ahhoz, hogy Szeretettel töltekezhessünk fel és automatikusan élhessük anélkül, hogy figyelnénk rá, hogy harcolnánk érte, ki kéne érdemelnünk és akár anélkül is, hogy párkapcsolatban élnénk, azaz Szeretet Elakadás nélkül.

Ezt – a tudomány által már elismerten – Theta agyhullámra kapcsolással magad is meg tudod tenni vezetett Theta Healing meditáció segítségével ezen A Szeretet c. előadáson.

A szeretettel kapcsolatosan is lesznek egyéni, nem általános elakadások, ezen az előadáson az egész csoportra jellemző általános elakadásokat tudjuk feloldani (amennyi belefér az időbe). A személyes eltéréseket egyéni konzultációval lehet megoldani vagy ha magad is megtanulod a Theta Healing-et, akkor magad is meg tudod majd oldani őket.

Időpont

2016. 12. 20.-án 18.30-19.30-ig

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. Budapest, Róbert K. krt. 96-100.

Jelentkezés

Kérlek előzetesen jelezd részvételi szándékodat, mert ha sokan leszünk, akkor nagyobb termet kell bérelnem, hogy elférjünk. Ehhez tudnom kell, hányan leszünk (megleptetek már párszor 🙂 ).

Itt tudsz jelentkezni: katalin.fekete@naturmagazin.hu vagy írj lentebb a hozzászólások – hoz.

Ár

1.000 Ft/fő

Fontos!

A Theta Healingről minimális szó fog esni, most a Szeretet-re koncentrálunk. Ezért kérlek előzetesen nézz utána, hogy mi is ez.  Theta Healing előképzettségre nincs szükség.

Ki vagyok én?

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is

ZYO ingyenes Egyetemes béke és szeretet meditáció online

ZYO ingyenes Egyetemes béke és szeretet meditáció videón

Meditáció videón a koronavírus helyzet kapcsán. Az egyetemes béke belőled van, te vagy, rajtad áramlik át, s te áramolsz eként. Ez a béke szeretet, független a körülményektől, történjék bármi, akkor is van.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!