Spirituális ok pánik, szorongás, félelem mögött – Theta Healing Előadás Ápr.23.

Spirituális folyamat és bár megtörténik, nem kell, hogy pánikkal, szorongással, félelemmel járjon. Járhat békével, egyensúllyal, szeretettel is. Az előadás célja, hogy ebben segítsek neked.

A spirituális ok pánik, szorongás, félelem mögött

Saját pánikom gyógyítása közben jöttem rá, hogy létezik a hétköznapi okokon kívül más is. Nevezheted Ébredésnek, Megvilágosodásnak, Isteni pillanatnak, Önmagad megtalálásának Tiszta Tudatnak vagy másnak, de maga ez a folyamat is okozhat ilyen tüneteket. Lehet, hogy nem tudsz erről, mert nem tanulunk a létezéséről. Ayurvéda, TAO és még sok-sok ősi tudás szól a témában.

Tudjuk, hogy létezik a Megvilágosodás, de nem értjük mi ez és így azt sem, hogy milyen automatikus reakciókat válthat ki belőlünk, s az milyen tünetekkel, életeseményekkel járhat és hogy ezek helyett lehet béke, egyensúly, szeretet is az osztályrészünk.

A Megvilágosodásról (Ébredésről) nem elég beszélni, nem elég érteni, hanem mindenki megéli, mikor itt az ideje. Ennek a folyamatnak a vége maga az állandósult öröm, boldogság, egy-ség, teljesség, szeretet, stb., szóval minden, ami jó, anélkül, hogy el akarna múlni.

Hogy elősegítsük, hogy kellemes tapasztalatunk legyen róla, a Theta Healing-et hívom segítségül és theta meditációval fogunk eljutni a belső békénkhez, oda ahova mindig vissza tudsz “húzódni”, még akkor is mikor “támad” a pánik, fájdalom, szorongás, aggódás, stb. segítve ezek legyőzését.

Spirituális ok pánik, szorongás, félelem mögött – Theta Healing Előadás

Az előadásra Theta tudás nem szükséges!

Időpont

2017. április 23-a, vasárnap 11.00-kor

Időtartam: kb. 1 óra

Helyszín

MKHOA, XI. Budapest, Bartók Béla út 28. I.em/1., 3-as kapucsengő

Ár

1.500 Ft/fő

Jelentkezés

Nálam: Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Itt: mailen katalin.fekete@naturmagazin.hu vagy itt lentebb Hozzászólás formájában.

Egyéb

Ha tudni szeretnéd mi az a Theta Healing, gyere el nyílt napra.

Ha már voltál Alap Tanfolyamon és Haladót keresel itt találod az aktuális időpontot: Haladó Theta Healing (DNS2) részletei.

Ha egyéni konzultáció érdekel, kérlek jelezd az elérhetőségeimen (lsd. fentebb).

Ha Theta témában olvasgatnál, akkor itt a Naturmagazinban a Theta Healing rovatban találsz cikkeket. Ha kérdeznél vagy energiát kérnél, akkor ezen a Facebook oldalon tudod megtenni: https://www.facebook.com/group

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!