Satsang Katával videón – A gondolkodás elválasztó természete, Önvaló hétköznap is, a vágy természete

Ez, most egy Satsang Katával. Ennek azonban semmilyen jelentősége nincsen. 🙂 Mindegy kit látsz a videó képernyőjén, önmagadhoz szólsz, amikor meghallgatod. Bármilyen belső reakciót vált is ki belőled, az tükör. Vajon mit észlelsz a tükörben? Bármit is észlelsz a tükörben, ne feledd csakis az lehetsz, ami ezt az egészet tudva-szeretve-létezve szemléli, amiben ez az egész benne van (a testtel együtt).

Satsang Katával I.

Ezen a Satsangon a gondolkodás elválasztó, megtévesztő, megdolgoztató természete mutatja meg önmagát. Megmutatkozik, ahogy a gondolkodás létrehozza a világtól és a másoktól elkülönült (ezért kiszolgáltatott, védtelen, ezért birtokolni vágyó, stb.) kicsi Ént. Látszik, hogyan zavar össze a múltba vetett hit. Megnyilvánul, ahogy a gondolatok folyama létrehozza döntési “kényszer” érzetét. Megjelenik a Te, akinek a véleményétől a személyes, kicsi Én függeni látszik. Elemeire cincálódik a hétköznapok és az Önvaló különválasztásának téves hitrendszere.

Satsang Katával II.

A második részben a biztonság iránti vágy tisztázza ki a vágyak illúzió és nem illúzió részét. Mi legyen a vágyakkal? El kell őket engedni?

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Egyéni konzultációt itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is

ZYO A belső életenergia felfedezése - Önvaló Tudatosság, mini elvonulás

ZYO A belső életenergia felfedezése – Önvaló Tudatosság, mini elvonulás dec. 1-3.

A belső életenergiát nemcsak érzékelni, figyelni, tudatosítani fogjuk, hanem ki is fejezzük, és megnézzük, hogy válik fizikaivá. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!