Satsang Katával videón – A gondolkodás elválasztó természete, Önvaló hétköznap is, a vágy természete

Ez, most egy Satsang Katával. Ennek azonban semmilyen jelentősége nincsen. 🙂 Mindegy kit látsz a videó képernyőjén, önmagadhoz szólsz, amikor meghallgatod. Bármilyen belső reakciót vált is ki belőled, az tükör. Vajon mit észlelsz a tükörben? Bármit is észlelsz a tükörben, ne feledd csakis az lehetsz, ami ezt az egészet tudva-szeretve-létezve szemléli, amiben ez az egész benne van (a testtel együtt).

Satsang Katával I.

Ezen a Satsangon a gondolkodás elválasztó, megtévesztő, megdolgoztató természete mutatja meg önmagát. Megmutatkozik, ahogy a gondolkodás létrehozza a világtól és a másoktól elkülönült (ezért kiszolgáltatott, védtelen, ezért birtokolni vágyó, stb.) kicsi Ént. Látszik, hogyan zavar össze a múltba vetett hit. Megnyilvánul, ahogy a gondolatok folyama létrehozza döntési “kényszer” érzetét. Megjelenik a Te, akinek a véleményétől a személyes, kicsi Én függeni látszik. Elemeire cincálódik a hétköznapok és az Önvaló különválasztásának téves hitrendszere.

Satsang Katával II.

A második részben a biztonság iránti vágy tisztázza ki a vágyak illúzió és nem illúzió részét. Mi legyen a vágyakkal? El kell őket engedni?

Mi az a ZYO?

További előadásokat itt találsz.

Egyéni konzultációt itt találsz.

Elérhetőségem

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is

ZYO Hogy szabaduljak meg az akarástól? Az akarás önblokkoló energiája

ZYO Hogy szabaduljak meg az akarástól? Az akarás önblokkoló energiája – Szept. 17.

Mikor akarsz, olyan vagy, mint egy ketrecbe zárt oroszlán. Rácsaid akarásból vannak, erőd pedig csapdában. Elengednéd, de nem megy...

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.