Párkapcsolat vagy pár kapcsolat? – Mit szeretnél?

Párkapcsolat vagy pár kapcsolat – Min múlik ez? Hogyan érjük el, hogy a Lélektársunkkal boldog párkapcsolatban élhessünk?

Minden nő és férfi nagy vágya, hogy megtalálja az Igazit. Azt az embert, akit igazán szeretni tudunk és aki minket is ugyanúgy szeret. Aki társunk az életben, számíthatunk rá és olyannak fogad el minket, amilyenek vagyunk. Miért nem találjuk meg rögtön Őt? Hogyan lehetséges, hogy mindig keressük, de mégsem leljük meg?

Párkapcsolat vagy pár kapcsolat – A Lélektárs érkezése

Lelki társunk olyan ember, akit azonnal felismerünk, ha találkozunk vele. Úgy észlelhetjük, hogy úgy érezzük, már ismerjük valahonnan. A jelenlétében erőteljes érzelmek bukkannak fel bennünk, szívünk repesni kezd, gyorsabban ver, izzadunk és közben gyakran elvarázsoltnak is érezhetjük magunkat.

Párkapcsolat vagy pár kapcsolat – Ketten egy egész vagy két egész?

Ahhoz, hogy az a Lélektársunk, aki valóban passzol hozzánk, beérkezzen az életünkbe, első lépésként meg kell tanulnunk szeretni önmagunkat. Csak akkor tudnak minket is értékelni és elfogadni, ha mi magunk is azt sugározzuk ki, hogy szerethetőek és elfogadhatóak vagyunk, hiszen társunk visszatükröz bennünket. Ha lélektársunktól reméljük, hogy egészé válunk, akkor boldogságunk a társunktól fog függeni, ami túl nagy teher lehet a számára és csalódást okozhat a számunkra. Ha magunkban is boldogok és kerek egészek vagyunk, akkor egész lényként élhetjük meg egy másik egész személyiséggel a párkapcsolat csodálatos földi vonatkozásait. Egész-ségünk „terhermentesíti” párunkat és lehetővé teszi, hogy két boldog ember boldogságenergiája hatványozottan jó hatással legyen a kapcsolatra.

Párkapcsolat vagy pár kapcsolat

Hogyan legyünk egészek?

Kerek egésznek lenni – A lezárás

Ehhez az is szükséges, hogy képesek legyünk lezárni és elengedni korábbi kapcsolatainkat, illetve le tudjuk vonni azokat a következtetéseket, melyek lelkünk tanulási folyamatából származnak és amelyeket ezáltal szereztünk.

Előfordulhat azonban, hogy az elválás folyamatában megakadunk, s mégsem tudjuk teljes mértékben szabadon engedni a másik felet, vagy ő minket (pl. már régen véget ért a viszonyunk, mégis ok nélkül rendszeresen a volt párunkra gondolunk). Ennek eredménye, hogy hiába vágyunk hosszabb távú új kapcsolatra, nem jön össze, valahogy nem sikerül továbblépni.

Ennek feloldásában kiváló segítséget nyújtanak a mentális módszerek, melyekkel programozhatjuk a tudatalattit és teremthetjük a saját pozitív valóságunkat. Javunkat szolgálják az olyan vizualizációs gyakorlatok, ahol a lélektöredékeket adjuk vissza gazdájuknak és amelyek leválasztanak bennünket egy régi kapcsolattól.

Kerek egésznek lenni – Takarítsuk ki önmagunkról alkotott téves hiteinket

Rá kell ébrednünk arra, hogy ha arra a következtetésre jutottunk, hogy „nem voltam elég jó, az előző páromnak” vagy nem szeretett eléggé, vagy nem tudott boldoggá tenni, akkor csupán egy valódi problémánk van, az, hogy nem vettük észre a tudatalattinkban mélyen elrejtett téves hitrendszereinket. Ilyen téves hitrendszer, hogy „nem vagyok elég jó”, „senki sem tud engem boldoggá tenni”, „engem senki sem tud úgy szeretni, hogy az nekem jó legyen”. Ilyenkor a tudatalatti nagytakarításra szorul, írjuk át a benne levő információt „elég jó vagyok”-ra. Vegyük észre, hogy, ha senki sem tud boldoggá tenni, akkor az azt jelenti, hogy mi vagyunk azok, akik nem tudjuk, hogyan legyünk boldogok és ha senki sem tud úgy szeretni, hogy jó legyen, akkor mi vagyunk azok, akik nem tudjuk, mit jelent önmagunkat szeretni.

Az is lényeges, hogy képesek vagyunk-e az öröm átélésére, megengedjük-e magunknak a boldogságot? Hitrendszereink és energiamintázataink folyamatosan hatással vannak jelenünkre és jövőnkre.

Párkapcsolat vagy pár kapcsolat – Mi a következménye, ha nem takarítjuk a tudatalattinkat?

Ha azt hisszük, hogy senki sem tud boldoggá tenni, senki sem tud szeretni, akkor folyton keresni fogjuk a boldogságot és a szeretetet – hiszen hiányzik – és jön egyik kapcsolat a másik után és jó pár kapcsolat lesz belőle, de sosem találjuk meg a boldogságot és a szeretetet, mert azt hisszük, hogy azt nem tudja senki megadni. Ez az ördögi kör addig tart, míg fel nem fedezzük önmagunkban mindkét érzést és elhisszük, hogy ezek függetlenek másoktól, bennünk rejlenek.

Közös negatív tulajdonságaink ugyanolyan vonzással bírnak, mint a pozitívumaink. Ha tudatalatti szinten gátoljuk önmagunkat, olyan társunk jöhet az életünkbe, aki megtaníthat minket arra, hogy ezt ne tegyük. Ezek azonban sokszor fájdalmas tapasztalások, ezért érdemes intenzív önmunkát végeznünk, hogy minél több blokkoló tényezőtől szabadítsuk fel magunkat. Példának okáért, ha nem ismerjük saját határainkat és nem tudjuk, mi az a keret, ameddig a másik fél elmehet, akkor nagy valószínűséggel olyan partnerre fogunk szert tenni, aki korlátokat nem ismerve bármikor, bármit megtehet velünk. Éppen azért, hogy felismerjük és meg tudjuk védeni saját határvonalunkat. Ugyanez a működésmód hitrendszereinkkel kapcsolatosan is helytálló. Ha a lelked mélyén azt gondolod, hogy a férfiak/nők önzők és csak kihasználnak, akkor minden bizonnyal olyan társsal fogod összekötni magadat, aki ezt a meggyőzödésedet igazolni fogja. Fejlettségi szintünkön múlik, milyen lelki társat tudunk magunkhoz vonzani, ezért alapvető fontosságú az önmagunkon végzett belső munka.

Párkapcsolat vagy pár kapcsolat? Belső személyiségünk fejlettségi szintjén és az ezen való munkálkodásunkon múlik és mentális technikákkal gyorsan megoldható. Folytatjuk…

Huszágh-Winkler Mónika Theta Healing® konzulens, tanár és Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing® tanár

Nézd meg ezt is

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

A párkapcsolati horoszkóp vagy szinasztria segít önmagunk és a párunk jobb megismerésében, és rálátást ad mit tehetünk a kapcsolatunk jobbá tételéért.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!