Ősi mantra – Egyszerű, könnyű és ma is hatásos

Ősi Mantra a rezgések szintjén. Mi a titka a mantrák hatásának? Megerősítő mondatot válasszunk vagy mantrát? Hogy hat a Kollektív Tudat?

A mantrák pár szavas szanszkrit mondókák.

Amikor sikerült a rezgéseket láthatóvá tenni és elkezdték megfigyelni őket, kiderült, hogy 2 olyan nyelv van (a magyart nem vizsgálták!), amely szavai úgy rezegnek, hogy szép mintát alkotnak a rezonáló anyagban. Ezek a héber és a szanszkrit szavak.

A többi nyelv szavai, bármely szépek is, nem alkottak szép mintákat (nem minden nyelvet vizsgáltak, de pl. az angolt igen).

Azt is tudjuk, hogy minél szebb és bonyolultabb egy-egy minta, annál magasabb rezgésről tanúskodik. Ill. minél magasabb rezgésről van szó, annál kellemesebb, szebb érzésről árulkodik, kellemesebb a lelkünknek. Vagyis, ha pl. szanszkrit szavakkal mantrázunk, akkor jobban járunk, ill. láthatóan hatása van.

Miért van hatással a testünkre egy-egy ősi mantra?

A Cymatics tudománya révén láthatóvá vált, hogy a víz a szanszkrit mantra szavakra magas rezgésről tanúskodó mintát formált. A testünk pedig kb. 70%-ban víz. Testünkre tehát biztosan hat.

Ősi Mantra - Mire jó Ma? Hatása testre, lélekre

Miért hatásosabb egy ősi mantra, mint egy mai megerősítő mondat?

A megerősítő mondatok is kiválóak és tudományosan bizonyított, hogy jót tesznek a lelkünknek ugyanis segítenek a figyelmünket a pozitív érzelmi tartományban tartani.

Az ősi mantrák viszont ennél is tovább mennek. Mivel sok száz éven át emberek millió zengték már segítséget várva, beleíródott a Kollektív Tudatba a hit, hogy segítenek. A csoporttudat pedig a tömeg hatványozott energiája révén és az együttható pozitív energiája révén nagyobb teremtő erővel bír, mint egy “magányos” megerősítő mondat. A mantrával rácsatlakozunk erre a tömegtudatosságra és használjuk a tömeg erejét a sikerünkhöz.

Az ősi szanszkrit mantrák megannyi ősi istenséghez fordulnak segítségkéréssel valahogy úgy, ahogy mi az angyalokhoz. Mindkettő lényege valamilyen pozitív változás elérése az életünkben egy magasabb szintű rezgés segítségével.

A mantrákat hangosan – és főleg – énekelve és önmagad figyelve Te is észre fogod venni, hogy belerezegnek a sejtjeid. Amikor a sejtek átveszik az új rezgést, beindul a vonzás törvénye és beáramlik életedbe az, amire fókuszálod a mantrát, feltéve, hogy nem akadályozza a tudatalattid tartalma a beáramlást.

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is

Mit tesz veled a hála? Miért nem tudsz mindig hálás lenni? Hogyan tudnál mégis az lenni?

Mit tesz veled a hála? Miért nem megy mindig? Hogyan megy mégis?

A hála maga a csodálatos, jó érzés. S, ha nem megy, akkor valami nagyon jó nem megy. Valójában nem tud nem menni, nem kell így érezned. Íme egy kis hála ébresztő.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.