Ősi mantra – Egyszerű, könnyű és ma is hatásos

Ősi Mantra a rezgések szintjén. Mi a titka a mantrák hatásának? Megerősítő mondatot válasszunk vagy mantrát? Hogy hat a Kollektív Tudat?

A mantrák pár szavas szanszkrit mondókák.

Amikor sikerült a rezgéseket láthatóvá tenni és elkezdték megfigyelni őket, kiderült, hogy 2 olyan nyelv van (a magyart nem vizsgálták!), amely szavai úgy rezegnek, hogy szép mintát alkotnak a rezonáló anyagban. Ezek a héber és a szanszkrit szavak.

A többi nyelv szavai, bármely szépek is, nem alkottak szép mintákat (nem minden nyelvet vizsgáltak, de pl. az angolt igen).

Azt is tudjuk, hogy minél szebb és bonyolultabb egy-egy minta, annál magasabb rezgésről tanúskodik. Ill. minél magasabb rezgésről van szó, annál kellemesebb, szebb érzésről árulkodik, kellemesebb a lelkünknek. Vagyis, ha pl. szanszkrit szavakkal mantrázunk, akkor jobban járunk, ill. láthatóan hatása van.

Miért van hatással a testünkre egy-egy ősi mantra?

A Cymatics tudománya révén láthatóvá vált, hogy a víz a szanszkrit mantra szavakra magas rezgésről tanúskodó mintát formált. A testünk pedig kb. 70%-ban víz. Testünkre tehát biztosan hat.

Ősi Mantra - Mire jó Ma? Hatása testre, lélekre

Miért hatásosabb egy ősi mantra, mint egy mai megerősítő mondat?

A megerősítő mondatok is kiválóak és tudományosan bizonyított, hogy jót tesznek a lelkünknek ugyanis segítenek a figyelmünket a pozitív érzelmi tartományban tartani.

Az ősi mantrák viszont ennél is tovább mennek. Mivel sok száz éven át emberek millió zengték már segítséget várva, beleíródott a Kollektív Tudatba a hit, hogy segítenek. A csoporttudat pedig a tömeg hatványozott energiája révén és az együttható pozitív energiája révén nagyobb teremtő erővel bír, mint egy “magányos” megerősítő mondat. A mantrával rácsatlakozunk erre a tömegtudatosságra és használjuk a tömeg erejét a sikerünkhöz.

Az ősi szanszkrit mantrák megannyi ősi istenséghez fordulnak segítségkéréssel valahogy úgy, ahogy mi az angyalokhoz. Mindkettő lényege valamilyen pozitív változás elérése az életünkben egy magasabb szintű rezgés segítségével.

A mantrákat hangosan – és főleg – énekelve és önmagad figyelve Te is észre fogod venni, hogy belerezegnek a sejtjeid. Amikor a sejtek átveszik az új rezgést, beindul a vonzás törvénye és beáramlik életedbe az, amire fókuszálod a mantrát, feltéve, hogy nem akadályozza a tudatalattid tartalma a beáramlást.

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is

A fájdalom teremtésének titkos receptje és e műalkotás feloldása

A fájdalom teremtésének titkos receptje és e műalkotás feloldása

Végy egy fájdalmat (pl. múltbeli emlékből). Helyezd bele a MOST fájdalom mentes terébe. Fókuszálj erősen, sok gondolattal, hittel tartósan........

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!