Buddhizmus

ZYO Hogyan segíti a párkapcsolat és annak hiánya Önvaló Énünk felfedezését? 4 részes

ZYO Hogyan segíti a párkapcsolat és annak hiánya Önvaló Énünk felfedezését?

A ZYO Hogyan segíti a párkapcsolat és annak hiánya Önvaló Énünk felfedezését? c. gyakorlati, online eseményt az a sok tapasztalat ihlette, ahogy látom, hogy párkapcsolatok mennek tönkre az Önvaló felfedezése közben, vagy épp létre sem tudnak jönni. Van, hogy emiatt az önfelfedezés kerül inkább háttérbe, s aztán később ez visszaüt, s van, hogy a párkapcsolat sínyli meg. Mindez nem az Önvaló számlájára írandó :). Nem szükséges elem, hogy valami sérüljön.

Tovább »

ZYO Kiszállás a hiány illúziójából – Önvaló, 2 részes

ZYO Kiszállás a hiány illúziójából - Önvaló online

Az a mély együttérzés ihlette, ahogy folyamatosan tanúja vagyok a hiány természetesnek, szükségesnek való elfogadásának. Az elfogadás téves értelmezése ez, ami benne tart a szenvedésben, ami enélkül nem létezhetne. :) A hiány csupán illúzióként van jelen a létezésben, de ha újra és újra teremtjük, akkor valóságként tapasztaljuk! S, ha újra és újra irányadónak tekintjük ezt a tapasztalatot a jövőre nézve, akkor kész az ördögi kör, hogy újra és újra valóságként tapasztaljunk egy illúziót.

Tovább »

Az Univerzum sír és nevet az emberen keresztül ilyenkor

Az Univerzum sír és nevet az emberen keresztül ilyenkor

A megvilágosodás pillanataiban (satori) gyakran tapasztalható - kívülről furának tűnő, hirtelen - sírás, nevetés, vagy mindkettő egyszerre. Az Önvalóra ébredés folyamatában a régi, személyes sírás és nevetés helyét szó szerint átveszi egy sokkal mélyebb, sokkal hatalmasabb, sokkal hovatehetetlenebb érzetű jelenség.

Tovább »
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!