Önértékelés – Ön-le-értékelés: Tudatalatti blokkok oldása ThetaHealing-gel

Az önértékelés összetett tudatalatti hitrendszereken múlik. Ezek szövevényes hálója ellenállást képez a képességek kibontakozásában, a sikerességben, teljesítményben, eredményekben,  a bőség áramlásában, a gyógyulási folyamatokban, a tanulásban, a fejlődésben, a bátorságban, az önkifejezésben, az önállóságban, a probléma megoldásban, sőt még az Önvalónkra ébredésben is,  stb. 

Úgy szoktuk érezni, hogy helyesen értékeljük magukat. Ha jól megnézzük, akkor ez leginkább azt jelenti, hogy jól leértékeljük magunkat :). Viszonyítjuk magunkat valamihez, s aztán kritikusan kinyilvánítjuk magunkban az ítéletünket, hogy mi volt jó és mi nem, mit hogy kellett volna jobban. Aztán pedig küzdünk a lelkünkkel, amiért nem érezzük magunkat jól a bőrünkben. Mikor pedig valaki meg akarja mutatni, hogy nem jól értékeljük magunkat, hogy kevesebbnek hisszük az eredményeinket, képességeinket, sikereinket, tetteinket, magunkat, akkor azt mondjuk, hogy de hát ez tényleg így van, hisz ez meg ez a tapasztalatunk. Majd meggyőzzük, hogy ez biztos és azt bizonyítja, hogy így a másik fél akar minket túlértékelni.

Amíg a tapasztalatból indulsz ki, művészet lesz rajta változtatni :). Ellenben, ha a tapasztalatot kiváltó rejtett tudatalatti hitrendszerből indulsz ki és ezt megváltoztatod, akkor utána megváltozik a tapasztalás is. Ez a lényege ennek az önértékelési blokkokat a tudatalatti szintjén oldó programnak.

Az önértékelés nem egy skála, aminek egy bizonyos értékét kell megütni, pedig így szocializálódtunk. Az önértékelés nem egy-egy képességünk értékelni tudása. Az önértékelés nem viszonyítás másokhoz. Képtelenség úgy élni, hogy minden nap elemezzük, ma vajon jól csináltam-e? Ma vajon mit kellett volna másként csinálni? Képtelenség úgy élni, hogy folyton lelkiismeret furdalásunk van, mert tehettük volna jobban is. De az önértékelés még mindezeknél is sokkal-sokkal több. Sőt elvezet ahhoz az alap kérdéshez, hogy egyáltalán ki az az Ön, akit értékelni szeretnék tudni?

Kiinduló módszerünk a ThetaHealing ásás technikája és az eseményen akár több élőben történő ásást (“kezelés”) is látsz, tapasztalsz (ezeket most én végzem), miközben nálad is oldódnak a blokkok vagy lehet, hogy épp te leszel az ásás alanya. Azaz ez nem egy előadás, hanem kifejezetten tudatalatti szintű oldás, felismerést segítő magyarázatokkal). ThetaHealing tudásra részedről nincs szükség, viszont mielőtt jössz, kérlek olvasd el ezeket a cikkeket:

Az esemény utolsó kb. másfél órájában az önértékelést Önvalóként is megnézzük (ZYO), hogy megláthasd valójában ki az az Ön, akit értékelni szeretnél és annak mekkora az értéke valójában :). Ez a legnagyobb érték, s talán itt az ideje felfedezni.  

A program 2 részes – Miért?

Mert lesz, ami csak az első rész után fog felszínre jönni (különösen a mélyebben (is) fekvő blokkok esetében) és azt is fel szeretnénk oldani. Ezzel fogunk foglalkozni a 2. rész alkalmával.

Az esemény kis csoportos, hogy lehetőségem legyen mindenkire odafigyelni. Ezért maximum 10 főt tudok fogadni.

Hozzájárulás (a 2 rész együtt)

15.000 Ft

Időpont

1. rész: Máj. 3-án

2. rész: Máj. 5-én

Helyszín

BIJO Energia Központ

XIII. ker. Budapest, Róbert K. krt. 96-100.

Jelentkezés

A részvétel jelentkezéshez kötött és akkor érvényes, ha a jelentkezésed visszaigazoltam. A jelentkezések időbeli sorrendje szerint dől el, hogy tudsz-e jönni, ezért kérlek jelentkezz minél előbb (de csak, ha biztos vagy benne).

Jelentkezni lent a Hozzászólásokban tudsz vagy mail-en a katalin.fekete@naturmagazin.hu címen. Facebookon kérlek ne jelentkezz, ott nem tudom követni.

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!