Nem tudom hagyni, hogy a szerettem Önmaga legyen – Oldódás Önvalóból

A “nem tudom hagyni, hogy a szerettem Önmaga legyen” érzés sok embert érint.

Íme egy videó felvétel egy ebben a témában készült, megtörtént oldódásról. Ez nem egy hagyományos oldódás, mert ez a valódi Énedbe, az Önvalóba vezet, és az oldódás ennek “mellékhatása”.

Arról, hogy mi az Önvaló Éned, találsz sok cikket itt a Naturmagazinban, ill. Youtube videókban itt. 

Ha Önvaló Énedből, Önvaló Énedként figyelsz egy problémát, akkor az feloldódik :), mert innen nézve ismerődik fel, hogy a probléma nem létezik. Az oldódás Önvalóból leginkább a valóság mély felismerése :), pillanatról pillanatra változtatva a tapasztalást.

Megfigyelheted te is magadban a témát, követve a kérdéseket, azonban tudd, hogy ez nem egy oldó “recept”. Lehetséges, hogy neked más kérdésekre, más módon lenne szükséged, vagy esetleg több segítségre, hogy Önvalóból tudd figyelni ugyanezt. Ha még nem hallottál az Önvaló Énedről, akkor fontos azt is tudnod, hogy az üresség, a semmi szavakat nem a szokásos értelmezésben használjuk ilyenkor. Inkább a végtelen béke és a feltétel nélküli szeretet megfoghatatlanságaként.

Csoportos ZYO-kat (a ZYO az Önvaló Énünkkel foglalkozik) itt találsz: https://naturmagazin.hu/esemeny_naptar/kategoria/esemeny-naptar/

A “nem tudom hagyni, hogy a szerettem Önmaga legyen” Önvaló videó

Fekete Kata ThetaHealing, ZYO

Nézd meg ezt is

ZYO A belső életenergia felfedezése - Önvaló Tudatosság, mini elvonulás

ZYO A belső életenergia felfedezése – Önvaló Tudatosság, mini elvonulás dec. 1-3.

A belső életenergiát nemcsak érzékelni, figyelni, tudatosítani fogjuk, hanem ki is fejezzük, és megnézzük, hogy válik fizikaivá. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!