Baba-Mama Lélek-kapocs – Anya adod-e szíved?

Szeretnéd-e elkerülni a feszültséget, a sok sírást, a problémákat a Babával születése után? Szeretnéd-e könnyedén várni a Babát?Jó lenne-e, ha könnyedén foganna? Már fogantatás előtt elkezdődik a kapcsolódás baba és mama között, ebben segít a Lélek-kapocs esemény. Hogyan kapcsolódjunk össze lelkileg? Hogyan hat ez kettőnk fizikai és lelki egészségére? Hogyan hat meddőség, babavárási nehézségek ellen? Tudtad, hogy meg lehet “hallani” a leendő babánk üzenetét? Tudtad, hogy akkor is mikor még meg sem fogant? 

Őseink tudták, hogy nemcsak az anya fizikai állapota számít a fogantatásban és a terhességben, hanem a leendő baba és az anya lelkének összhangba kerülése is. Sok-sok cikk szól az anyaság és egészség kapcsolatáról, a fizikai akadályokról, a terhesség alatti testi-lelki problémákról. Én most egy új megközelítés felé szeretnélek kalauzolni.

Az Ayurvédában már 3 hónappal a fogantatás előtt elkezdték felkészíteni a nőket az anyaságra. A Baba Lélek lecsatlakozásához nem elég a megfelelő fizikai sejt egyesülés és az egészség. A Baba Lélek akkor tud lecsatlakozni és meg is maradni és békés, boldog terhességben “egyesülni” anyával, ha az anya tudatalatti szinten is elfogadja és befogadja őt. Sokan mondják ilyenkor, hogy hisz én tudom, hogy befogadom a Babámat. Mikor pedig megkérdezzük a tudatalattiját (pl. izomteszttel), a válasz nem.

Miért van ez az ellentmondás?

Sajnos csak 5-12% információ tudatosul rólunk (kutatások támasztják alá), a többi a tudatalattinkban tárolódik. Ezért a leendő anya számára fontos megkeresni a tudatalattijában mi az, az információ, minta, ami tévesen kapcsolódik össze és blokkolja a Baba Lélek lecsatlakozását.  Ilyenek pl. a családi mintázatok, mint, amikor pl. volt a családban baba vesztés (akár nagyszülőnél is, nagynéninél is, stb.), ilyenkor az a téves mintája a tudatalattinak, hogy “nem marad életben a baba”. De ilyen pl. ha a családban valakinek betegen született a babája vagy az anya lett beteg a szülés után vagy csak elhagytak valakit gyerekként, vagy a gyerek vesztette el szülőjét, stb. Ezek mind-mind téves tudatalatti összeköttetést hoznak létre olyan leendő anyáknál is (akár az örökölt DNS-en át is) akik semmi ilyesmit nem éltek át.

Hogyan lehet ezt megoldani?

Ha Theta agyhullámra kapcsolod az agyad, azonnal képessé válsz feltérképezni a rossz tudatalatti összefüggéseket és ki is tudod őket cserélni.

Babát blokkoló ok, amire nem gondolnánk

A Baba Lélek rezgés szintjének összhangban kell lennie a Föld és az anya rezgés szintjével, ahhoz, hogy a Baba meg tudjon maradni. Ez fogantatáskor is fontos és később is, amikor már csatlakozott. Ez a kérdés fizikailag az anyai hormonműködésben jelenik meg. A hormonok felelnek egyensúlyunkért és mikor a Baba Lélek csatlakozik hozzánk, akkor új egyensúlynak kell kialakulnia. A Baba rezgés szintje (“ő magasabbról jön”) lecsökkenve találkozik az anya emelkedő rezgés szintjével, így alakul ki az új egyensúly. Ez pedig az anyai hormonműködésben tükröződik vissza. Ezek nem tudományos tények, inkább annak más szempontú értelmezhetővé tétele, ami a Baba és Mama lelki összekapcsolódásakor történik.

Én a sikeres fogantatás, boldog terhesség és születés kulcsát abban (is) látom, hogy hogyan tud az anya és a baba lelke spirituális összhangra, egyensúlyra találni. Ideálisan egy lélek-kapocs jön létre az anya és a baba között. Ennek a lélek-kapocsnak a létrejöttében tudok neked segíteni. Hogyan?

Lélek-kapocs c.  különleges eseményre hívlak meg, ahol ez történik:

Baba-mama összhangot teremtünk, beleértve a leendő anya és Baba rezgés szintjének összehangolását. Az esemény során Theta Healing technikával oldjuk a tudatalatti blokkokat. Emellett Theta technikát használva meghallgatjuk leendő Babánk kapcsolatunkat segítő üzenetét.

Erről beszélek a Lélek-kapocs eseményen

  • Tudatalatti a babavárásban
  • Fogantatási és babavárási nehézségek, meddőség, vetélés és várandósság alatti fizikai problémák – Okok, megoldások spirituális megközelítésben

Ezt gyakorlatban csináljuk meg

  • Megalapozzuk harmonikus kapcsolatunkat babánkkal lelki síkon Theta meditációval
  • Hiányzó anyai szeretet, gondoskodás mintákat töltünk le Thetában
  • Az a baba is tud üzenni, aki még meg sem fogant és persze az is, aki már megfogant.  Olyan gyakorlatot csinálunk a Lélek-kapocs esemény során, ahol egymásnak olvassuk le az üzeneteket vezetett meditációval, Theta Healing módszerrel.

Babáink üzenetet tudnak küldeni nekünk, amikkel rávilágíthatnak a fogantatás akadályaira és megoldásaira, támogatásunkat tudják kérni (pl. mit együnk vagy ne együnk, hogy nekik is jó legyen, minek örülnének, stb.), mire figyeljünk oda, segítő megoldásokat tudnak adni párkapcsolatunkra (hiszen ők is boldog családot szeretnének), segítenek felkészülni a szülésre, összehangolódni, stb.

Lélek-kapocs esemény időpontja

Jelenleg nem elérhető ez a rendezvény. Ha érdekelne, kérlek hívj fel.

Jelentkezés:

katalin.fekete@naturmagazin.hu e-mail címen vagy hozzászólásként az oldal alján (nem lesz nyilvános a jelentkezés így sem). Kérlek ezeket az adatokat küldd el: Név, telefonszám, mail cím.

Ha többet olvasnál még, ebben a témában, akkor itt találsz még cikket.

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

A párkapcsolati horoszkóp vagy szinasztria segít önmagunk és a párunk jobb megismerésében, és rálátást ad mit tehetünk a kapcsolatunk jobbá tételéért.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!