Mikor úgy érezzük nem tudunk megvilágosodni – Satsang videó

Mikor úgy érezzük nem tudunk megvilágosodni, akkor ez csupán egy téves gondolat. Hitrendszeren alapul, ami a megvilágosodást a megvilágosodás valamiféle fogalmával azonosítja. 

Ilyenkor az elmében működő összehasonlító mechanizmus a velünk történteket összehasonlítja a megvilágosodás fogalmával, majd arra a következtetésre jut, hogy ez még nem az. Ha pedig ehhez társul egy olyan érzés, mely szerint már mindent megtettem az ügy érdekében, akkor megszületik a hit, hogy ez nekem nem megy (csak másoknak). S, ha ebbe beleéljük magunkat, akkor önbeteljesítő programmá válik és tényleg nem megy.

Mindeközben az Önvaló, amit valójában keresünk – amikor megvilágosodni vágyunk – ott van és nézi ezt az elme játékot is :).

Mit tegyünk mikor úgy érezzük nem tudunk megvilágosodni?

Ez a Satsang-on készült videó segíthet neked, ha befelé fordított figyelemmel követed a kérdéseket és a saját tapasztalásodat figyeled, nem pedig a videóban szereplő válaszokat.  Javaslatom, hogy ne tudást keress benne és ne csak nézd. Tapasztald meg – nyugodt körülmények között – mi zajlik benned a kérdések hatására.

Ez a felvétel az 1. része a Satsang Katával és Mónival c. eseménynek. A további részeket itt a magazinban is megtalálod, ill. a Youtube-on is.

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing, ZYO

Nézd meg ezt is

ZYO A belső életenergia felfedezése - Önvaló Tudatosság, mini elvonulás

ZYO A belső életenergia felfedezése – Önvaló Tudatosság, mini elvonulás dec. 1-3.

A belső életenergiát nemcsak érzékelni, figyelni, tudatosítani fogjuk, hanem ki is fejezzük, és megnézzük, hogy válik fizikaivá. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!