Mi legyen a rossz érzésekkel? Mersz élni? – Önfejlesztő videó

A mi legyen a rossz érzésekkel kérdése a lelked mélységébe vezet. Ahhoz, hogy igazán élj nem jó megoldás az érzéseket elfojtani, lenyomni, elkerülni, szőnyeg alá söpörni, stb.

Hiába nem nézünk velük szembe, attól még vonzzák nekünk azokat a helyzeteket, amiket épp elkerülni igyekeznénk. Ezeket a helyzeteket pedig épp azért igyekeznénk elkerülni, hogy ne kelljen érezni bizonyos rossz érzéseket. Az elrejtett, elkerült érzések miatt sok mindent nem merünk megélni, vagy nem teljesen éljük meg. Így a rossz érzések rejtetten, a tudatalatti mélyéről irányítják személyes életünket és akadályozzák, hogy igazán önmagunk lehessünk és az életet teljességében élhessük.

Mi legyen a rossz érzésekkel?

Ebben a témában készült ez a videó egy ZYO eseményen. Ehhez kapcsolódik a pszihé elfojtó mechanizmusáról egy cikk és egy élő blokkoldás videója, ami segít megérteni önmagadban a hasonló tévutakat. Ezek azért készültek, mert az ilyen helyzetekben még azt is tagadja az elménk, hogy egyáltalán lenne mire ránézni önmagunkban.

Egyéni blokkoldásról itt találsz részleteket.

Ha meg szeretnéd tanulni, hogyan oldd magad a tudatalatti blokkokat, itt találsz részleteket.

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is!

Palacsinta ehető virágokkal

Palacsinta ehető virágokkal – Ha már palacsinta, legyen egészséges

Ha már palacsinta, legyen egészséges, tegyen jót a lelkünknek és a testünknek is :). Legyen palacsinta ehető virágokkal. Íme

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.