Meggyőző – Mitől függ, hogy sikerül-e meggyőzni másokat?

Ha megérted, hogyan tanul a lélek, akkor megérted, milyen könnyedén lehetsz meggyőző bármikor, bárkivel. Íme, ilyen egyszerű és nézd mi mindentől kímél meg.

A meggyőzni tudás egy képesség vagy, ha a lélek irányából közelítjük meg a dolgot, akkor egy erény, amit a lélek el szeretne sajátítani. Ezt a fajta megközelítést azért szeretem, mert így megoldani is könnyebb a kapcsolódó problémákat.

Nem hallgatnak meg? Nem értenek meg? – Egyáltalán nem baj! Nehogy elítéld magad miatta! Miért?

Azért mert a lélek mikor a meggyőző képesség erényét tanulja, akkor ezt úgy teszi, hogy először ne hallják meg, ne értsék meg és ne tudjon meggyőzni senkit. Másképp honnan tudhatná, hogy milyen meggyőzőnek lenni? Ha mindig meggyőző lenne, akkor hogyan érthetné meg, hogy az milyen? Aztán, mivel a lélek tanul, lesznek olyan helyzetek, ahol sikerül meggyőzőnek lenni és aztán hol így lesz, hol úgy.

Az elme működése hogyan akadályozza meg, hogy meggyőző lehess?

Ehhez azt is meg kéne értsd, hogy mi zajlik az elme birodalmában, mikor szembesül azzal, hogy nem sikerül meggyőznie másokat. Az elme következtetésre, elemzésre, átgondolásra szolgál. De mivel a léleknek ezt a folyamatát nem érti, ezért téves következtetést fog legyártani, ezért azt fogod hinni, hogy veled van a baj, hogy nem vagy elég jó, hogy nem tudsz bánni másokkal, hogy neked nincs jogod elmondani a véleményed, hogy te kisebb rendű vagy. Ezek csupán az elme téves következtetései. Valósággá attól válnak ezek a téves következtetések, hogy hiszel nekik, elhiszed, hogy nem vagy oké és elkezdesz eszerint élni, berendezkedsz arra, hogy elkerüld a meggyőzést igénylő konfliktusokat és szép lassan feláldozod álmaid a konfliktus kerülés oltárán, csak mert elhiszed az elme téves következtetését. A hited pedig megteremti a valóságodat és egyre kevésbé leszel meggyőző és egyre jobban belemerülsz az önbizalomhiányba. Az hiszed a sors teszi veled, hogy nem éred el, amit szeretnél, pedig talán csak a meggyőző képességed kéne helyreállítani.

Kell-e ezért az elmét kárhoztatni?

Dehogy, ő csak azt teszi, amire hivatott és ha megérted ezt, akkor változtatni is tudsz a helyzeteden.

Hogyan legyél mégis meggyőző?

Meggyőző - Mitől lesz valaki meggyőző? Theta Healing és meggyőzés

Ennek leggyorsabb, leghatásosabb módját abban találtam meg, amikor módosítjuk a tudatalatti hit-rendszereinket, programjainkat és kifésüljük belőle a téves összegubancolódásokat, megszabadulunk az elme téves következtetéseitől és helyre tesszük őket. Ehhez theta agyhullámra van szükség, mert ő tudja elérni a tudatalattid szintjét és ez az egész mind megtanulható (3 nap), számodra is.

Addig is míg nem tanulod meg, sokat segít, hogy érted ezt a működést és elengeded a ragaszkodásod ahhoz a hitedhez, hogy nem vagy elég meggyőző. És, ha igazán tudsz hinni Önmagadban, hogy képes vagy meggyőzőnek lenni, akkor nem is kell megtanulnod, hogyan bánj a tudatalattiddal.

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

A párkapcsolati horoszkóp vagy szinasztria segít önmagunk és a párunk jobb megismerésében, és rálátást ad mit tehetünk a kapcsolatunk jobbá tételéért.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!