Magyarság csoport tudata – Változtassuk meg, legyen Jó magyarnak lenni

Tisztítsuk meg a magyarság csoport tudatát együtt. Milyen a boldogulásunkat gátló gondolatokat rejt a tudatalattink?  Nyissunk új fejezetet… Te mit tisztítanál meg belőle és mire változtatnád? 

Mit jelent a magyarság csoport tudata?

A kollektív tudaton belül a különböző hiedelmű csoportoknak csoport tudatossága van Vianna Stibal szerint is. Pl. létezik az orvosok csoport tudatossága, a tanároké, a jógázóké, a különböző vallásoké, sőt a különböző országoké is.

Érezted-e már, hogy pl. Svájcban járva magad is nyugodtabb vagy, sőt mintha gazdagabb lennél, jobban figyelsz a rendre, a szabályokra? Vagy Olaszországban magad is jobban érdeklődsz a divat iránt, a külsőd iránt? Hogy valahogy mintha lazább lennél, mintha könnyebb lenne az élet? Németországban mintha precízebb lennél? Franciaországban mintha gourmandá válnál?

Minden országnak jellegzetességet ad az ország kollektív csoport tudatossága. Mikor egy másik országban járunk mi is érezzük azt, valahogy mintha kicsit azonosulnánk vele, mintha kicsit mások lennénk… Hat ránk az a csoport tudatosság, amiben vagyunk.

A kollektív tudat hatása tudat alatti szinten hat ránk. Ha nem figyeljük kifejezetten, nem is biztos, hogy észrevesszük, csak cselekszünk ennek megfelelően…

Vajon milyen a magyarság csoport tudata?

A magyarságnak csodálatos adományai vannak számunkra, mint a találékonyság, a sok nagy tudású ember, a nagy szorgalom, a megbízhatóság, a “jég hátán is megélni képesség”, stb. Ugyanakkor mintha többet szenvednénk mint más népek, anyagilag is valahogy szegényebbnek érezzük magunkat, valahogy túl sok áldozatot hozunk, túl keveset érünk el, miközben túl sokat teszünk.

Magyarság csoport tudata - Változtassuk balsorsunkat jó sorsunkra

Gondolkodtál-e már azon,

hogyha a mantrák gyakori énekelgetésével el lehet érni valamit. Ha vannak olyanok, akik úgy érik el céljukat (pl. fogyás, új munkahely, stb.), hogy sokat mondogatnak maguknak valamit.

Akkor vajon hogyan hat mindnyájunkra a himnuszunk?

az, hogy mi folyton azt énekeljük, hogy “balsors, akit régen tép, hozz reá víg esztendőt, megbűnhődte már e nép a….” vajon hogyan hat mindnyájunkra?

Vajon miért van az, hogy mikor hazajövünk külföldről, akkor nehezebbnek érezzük a sorsunkat? Miért van az, hogy el kezdünk panaszkodni? Miért van, hogy mi magyarok sokat panaszkodunk, sok baj, szenvedés ér minket? Ha meg találkozunk egy amerikaival, akkor ő sosem panaszkodik, tele van jókedvvel, ötletekkel, lelkes, vállalkozó szellemű. Ő büszke, hogy amerikai, mi meg alig merjük azt mondani, magyarok vagyunk.

Bárkinek a tudatalattijával dolgozom (Theta Healing) szinte mindenkinél ott van a bűntudat, a bűnhődés.

Méghozzá valódi ok nélkül!

Mi magyarok folyton hibáztatjuk magunkat, magunknak bocsátunk meg a legnehezebben és folyton úgy érezzük, hogy MÉG nem vagyunk elég jók. Vagyis még mindig tép minket a balsors (mindig van okunk a panaszra) és bár mindnyájan úgy gondoljuk tudatosan, hogy nem tettünk semmi lelkiismeret furdalásra méltót mégis ott a bűntudat mélyen, mélyen… És folyton várunk valamiféle külső segítséget, ami megoldja a gondjainkat, amitől végre elég jónak érezhetjük majd magunkat: “Hozz reá víg esztendőt”.

Valahogy mintha úgy éreznénk, hogy távolabb van tőlünk az, amikor víg lesz az esztendőnk, amikor felmentenek minket bűneink alól.

És nézzük meg közmondásainkat.

Ez a kedvencem: “Aki nem dolgozik, ne is egyék”. És közben a legtöbb ember, akivel dolgoztam nem tud igazán pihenni, túl sokat dolgozik… Ha pedig végül pihen, akkor lelkiismeret furdalása van és nem tudja igazán elengedni magát, inkább keres magának pihenés címén is valami teljesíteni valót.

A magyarság csoport tudata megváltoztatható

A csoportot az egyének alkotják. Ha az egyének megváltoztatják a tudatalattijuk szintjén a gondolkodásukat, hitrendszereiket és ezt elég sokan teszik, akkor ezzel megváltoztatható a csoport tudat.

Mire jó megváltoztatni a csoport tudatot?

Mivel tudat alatt hat ránk, nem mindegy, hogy pl. jó vagy balsorsot hoz nekünk? Hogy küzdenünk kell folyton a balsorsunk ellen vagy egyszerűen csak megélhetjük a jó sorsunkat.

Változtassuk meg a balsorsunkat és a bűnösség érzést tudatalatti szinten

Theta Healing technikával programoztam, hogy bárki megtehesse. Elég, ha igent mondasz magadban erre a letöltésre és megy a tudatalattid szintjére és változtatja ezzel a csoport tudatunkat:

Én, magyar emberként, részemről lezártam a magyarság múltját. Bármi és bárhogy is történt benne, a magyarság bűnösségének vége, minden megbocsátást nyert már, minden bűntudattól megtisztult a magyarság. Vége a balsorsnak.

A magyarság tiszta lappal tovább lépett és mostantól JÓ sorsát éli, bűntudat nélkül. Mostantól “elég jóvá” váltunk és ha hibázunk is, akkor ez a fejlődésünk része, amiből tanulunk. Tesszük ezt úgy, hogy jók vagyunk, úgy, ahogy vagyunk, a hibáinkkal együtt is…

Mostantól “víg esztendőket” élünk, mi magyarok. Elengedjük a panaszt (ez beleragaszt minket a múltba és rosszba) és új fejezetet nyitottunk a magyarságban, a szeretet fejezetét…

És, hogy elég-e csak erre magadban igent mondani? Éld az életed is így… Találd meg a jót, a szeretetet, a jó sorsot az életedben és fogadd el Önmagad…

Te mit tisztítanál meg a magyarság csoport tudata területeiből? Mit mire változtatnál? 

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is

Ébredő tudatosság - Vajon mire tanít a koronavírus?

Ébredő tudatosság – Vajon mire tanít a koronavírus?

Hogyan szolgál minket az adott helyzet? Vajon mi lehet az ajándéka? Ez a cikk most a pozitív oldalról szól, az ébredő tudatosság egyetemesedéséről.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!