Lógó bőre tette világhírűvé – Ronda boldogság

73 kg-ot fogyott, így néz ki. Lógó bőre milliók példaképe most. Mi a fogyása titka? Hogy tud boldog lenni, ha így néz ki? Igaz történet, nézd meg videón is.

John David Glaude lógó bőre képei bejárták a világot.

John David Glaude lógó bőre – Mi történt?

John David Glaude egy amerikai fiatal, aki boldogtalan volt a 163 kg körüli súlya miatt. 2 év alatt fogyott kb. 73 kg-ot és ennek köszönhetően világhírűvé vált a Youtube-ra feltöltött videójával.

Hogy fogyott le?

John azt mondja nála a fogyás csupán elhatározás kérdése volt. Megelégelte súlyát és a súlya miatti boldogtalanságot és egy pillanat alatt “átkapcsolta” agyát a fogyásra. Azt mondja sportolt, erősítő gyakorlatokat is végzett, de nem a diétát vagy a sportot tartja fogyása kulcsának, hanem a fejben meghozott döntését. John szerint az ő 2 éves útja a fogyásban egyfajta személyiség fejlődés volt a számára.

Hihetetlen, de így viseli lógó bőrét

 

Azt mondja eleinte csak ruhában érezte jól magát, de ez elkezdte zavarni és végül ezért döntött úgy felvállalja Önmagát és megmutatja lógó bőrű testét. Ennek eredménye lett az első videója. John úgy tartja nem az számít, hogy néz ki, hanem hogy milyen jól érzi magát. Vállalja ország-világ előtt lógó bőre kevéssé szép látványát és mutatja, hogy mások így is elfogadják. Emberek milliói kérték tőle, hogy műttesse meg a bőrét, de ő nem hajlandó rá. Nemcsak a 30-40 ezer dolláros költség miatt, hanem mert így tartja rendjén valónak a külsejét és így boldog.

Lógó bőre tette világhírűvé

Mit szól világ John lógó bőre megtartásához?

Sok millió fogyókúrázó számára megkönnyebbülés és sok millió ember számára példaértékű.  Hogy miért? Bár azt hisszük a saját “csúnyaságunk” csúnya mások számára és nem fognak elfogadni minket a csúnyaságunkkal, tévedünk. Ez csak a mi hitrendszerünk. John bebizonyította, hogy amit a kollektív tudat csúnyának tart az képes sztárt faragni valakiből. Nem egyszerűen elfogadják az emberek John-t, de óriási tiszteletet vívott ki magának. Bátornak tartják és példának arra, hogy a csúnya nem csúnya és ha csúnya is, mégis lehet imádni érte.

Gyönyörű példája John története annak, hogyan lehet negatívból pozitívat csinálni.

Annyira jól megy azóta John-nak, hogy nemrég az egyik amerikai show műsorban egy autót kapott ajándékba…

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár 

John saját videója, melyben megmutatja, hogy néz ki és mi az ő története (angolul):

Nézd meg ezt is

Hogyan kezeljük a passzív-agresszív viselkedést?

A passzív-agresszív viselkedés fárasztó minden érintett számára. Érdemes ébernek lenni a megjelenésére és időben kijelölni a határokat.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!