Lélektárs Manifesztáció – Legyen kit így szeretni…

Lélektárs manifesztáció – Hogy teremtsük be életünkbe Ő-t? Hogy találjuk meg? Ha már van párunk, vajon Ő az igazi? Egy vagy több Lélektársunk lehet? Monogámia gén?

Lélektárs Manifesztáció – Ki a Lélektársunk?

Földünk népesedésének köszönhetően manapság nem csak egy, hanem jóval több Lélektársunk is lehet. Lélektársaink közös lélekcsaládunkból származnak és mivel egy-egy lélekcsaládnak sok-sok tagja van, ezért sok lehetőségünk is van. Lélektársaink között különbség van aszerint, hogy neveltetésük, kultúrájuk, hitrendszereik hogyan befolyásolták őket és milyen hatásokkal rendelkeznek jelenlegi életükben, ezért nem feltétlenül illünk össze mindegyik Lélektársunkkal.

Társunk nem feltétlenül Lélektársunk, azaz nem biztos, hogy közös lélekcsaládból származunk. Ettől függetlenül is lehet boldog a párkapcsolatunk, mert ezen a módon is tanulhatnak egymástól a különböző lélekcsaládok tagjai.

Lélektárs manifesztáció – Milyen Lélektársat teremtsünk?

Tudatosan is tehetünk a megfelelő lelki társunk megtalálásáért. Ennek egyik eleme, hogy konkrétan tisztázzuk magunkban, mire vágyunk, milyen párt szeretnénk. Ehhez érdemes egy minél pontosabb “kívánságlistát” összeállítani, amely tartalmazza, hogy milyen nemű, korú, bőrszínű, alkatú, beállítottságú legyen a célszemély. Meghatározó jelentőségű tényező az is, hogyan fogalmazzuk meg óhajainkat. Ha úgy fejezzük ki magunkat, hogy “szeretnénk megkeresni a párunkat”, akkor elképzelhető, hogy mindig csak keresni fogjuk, de nem találjuk meg. E mellett az is hangsúlyos, hogy milyen igeidőben fogalmazunk. A “szeretnénk” szó egy jövőbeli vágyat testesít meg, ám hatékonyabb, ha azt mondjuk, hogy “már megvan a lelki társam”. Kívánságainknál sokat számít az is, mennyire tudjuk valóban el is hinni azt, amit szeretnénk. Igazi ereje és hatása ugyanis akkor van kérésünknek, ha bizonytalanság nélkül, belső meggyőződéssel tudjuk ezt megtenni.

A tudatalattiban rejlő hit ereje

Ha azt hisszük, hogy “nem megy ez nekem”, vagy, hogy “nem kellek én senkinek” vagy kétségeink vannak önmagunkról, pl. “túl ráncos vagyok már”, akkor a Lélektársunk el fog kerülni, mivel neki kellenénk, neki szépek lennének a ráncaink is, de a mi kibocsátott érzelmi információs mezőnk ennek pont az ellenkezője.

A tudatalattiból theta agyhullámon lehet a leghatékonyabban kitakarítani a régi rossz hitrendszereket és ugyanígy lehet ezek helyére támogató hitrendszereket “ültetni”. Pl. a “nem kellek én senkinek” helyett az “annak kellek, aki a hozzám illő társ és pont úgy, ahogy vagyok”.

Lélektárs Manifesztáció – Monogámia gén – Csak minket szeressen?

Vianna Stibal, a Theta Healing® megalkotója szerint létezik úgynevezett monogámiagén és van olyan is, amely a monogámia ellen működik. Ez alapján vannak olyan emberek, akik egyszerre több társat is maguk mellett szeretnének tudni. Ha azonban Te egyetlenegy partnerrel lépnél csak kapcsolatba és szeretnéd, hogy hűséges legyen Hozzád, fontos, hogy ezt a kívánságlistád feltételéül szabd.

Hitrendszereink abban is akadályozhatnak minket, hogy észrevegyük környezetünkben a nekünk szánt személyt. Pedig sokszor vágyaink tárgya ott van körülöttünk, de egyszerűen elmegyünk mellette…

Végezetül szükséges tudnunk el is fogadni azt, akit kapunk. Bizonyos esetekben nem biztos, hogy pontosan úgy, abban a formában érkezik életünkbe a nagy Ő, ahogyan mi azt elképzeltük. Lehet, hogy ebből majd azt kell megtanulnunk, hogy elvárások nélkül létezzünk…

Ez a cikk a Pár kapcsolat vagy párkapcsolat – Mit szeretnél? c.  cikk 2. része.

Huszágh-Winkler Mónika Theta Healing® konzulens, tanár és Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing® tanár

Nézd meg ezt is

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

A párkapcsolati horoszkóp vagy szinasztria segít önmagunk és a párunk jobb megismerésében, és rálátást ad mit tehetünk a kapcsolatunk jobbá tételéért.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!