Lélek masszázs – Elérhető Csodák sorozat

Lélek masszázs: A rezgés a lélek masszázsa – Mit jelent a lélekmasszázs? Milyen érzés? Hogyan érinti meg a testet és a lelket? Elérhető, átélhető csodák sorozat 1. rész.

Mindenki számára elérhető, átélhető, kipróbálható csodákat kerestem és találtam. Erről készítek cikksorozatot.

A lélek masszázs

A test masszázs számomra a stressz űzés, az ellazulás, a béke, a gondolatok kikapcsolásának áldásos és fantasztikusan kellemes módszere. Külön plusz, amikor ezen felül még gyógyító hatása is van, amikor a prolémánk fizikai javulása érezhető.

Ezúttal olyan kezelésen jártam Szabó Gergelynél, amit megfogalmazni sem egyszerű, annyira különleges.  Neve sincs a módszernek, ezért adtam neki a lélek masszázs elnevezést.

A lélek masszázs számomra azt jelenti, hogy a testemben érezhető energetikai változás zajlik,  nem kifejezetten azért mert masszíroznak, hanem azért mert lelki szinten történik a változás. A Forráshoz való meditatív kapcsolódásom révén (én Theta Healing technikával csinálom, másoknak ebben Szabó Gergely segít) látom és érzékelem az energetikai változásokat (ennek mértéke mindenkinél egyéni, az ami számára aktuálisan a legjobb szint).

A lélek masszázs során a testünket körülvevő aura rezgése érezhetően megváltozik, meditatív állapotban színek és formák formájában látható az aura rezgésének módosulása. Ez csupán a lelki gyógyulás fizikai visszajelzése.

A lélek masszázs és a test érintése

Lélek masszázs - Elérhető, átélhető csodák sorozat

A test érintésekor Szabó Gergely érzékeli az elakadásokat és segít felismernünk, emlékeznünk, hogy mikor, hol és milyen szituációt (általában gyermekkori) temettünk el mélyen magunkban úgy, hogy ott sérült a lelkünk. Sokszor olyan sérülések ezek, amikről felnőtt fejjel vagy stressz mentes állapotban nem is gondoljuk, hogy az, mert felnőtt fejjel már más logikával nézzük ugyanazt a szituációt, mint gyermekként vagy stressz helyzetben. Az elrejtett lelki probléma a felszínre kerül, légzési és vizualizációs gyakorlatokkal megtisztul, energetikailag semlegessé válik. Úgyis mondhatjuk, hogy leválik a régi történetről a negatív érzet. Ilyenkor a lélek gyógyul, mert megszabadul a terheitől.

Rezgés szintű változások lélek masszázs alatt

Lélek masszázs alatt, amikor színekkel próbáltuk feltölteni az aurámat és a testemet volt olyan szín, aminek a rezgését a magaménak éreztem, feltöltődtem vele. Volt viszont olyan is, amit képtelen voltam elképzelni a részemként. Ilyenkor meghatározható a blokk helye is és támpontot ad ahhoz, hogy mi a lelki elakadás tárgya.

A kezelés hatására – ahogy a blokkok oldódtak – már képes voltam olyan színt befogadni az aurámba, amit addig nem és érezhető volt a blokk szertefoszlása az adott testi területen.

Milyen érzés a lélek masszázs?

Amikor a mélyen eltemetett lélek sértő szituációk, emlékek felszínre kerülnek velük együtt felszínre kerülnek az átélt érzések is, ami kellemetlen. Ugyanakkor a kezelés során Gergely a test adott pontjainak stimulálásával rásegít az energetikai változásokra, ezért az érzelmi semlegesség állapota hamar beáll. Ez úgy érzékelhető, mint egy belső megtisztulás érzés, mintha fizikailag, testileg is kimosódott volna valami, amire nem volt szükség. Frissesség, öröm, megújulás érzés lép a korábbi lelki állapot helyébe. Egyúttal a stressz is tovatűnik és az izmok feszültsége, észrevétlen görcsösségei is ellazulnak. Ahogy a lélek megpihen, úgy pihen meg a test is és az új érzések erősítik az immunrendszer működését is, persze csak, ha észrevesszük, miután az energetikai méregtelenítés okoz némi testi méregtelenítést i…

Hány kezelés ajánlott?

Minden ember más és más. Eltérőek a tapasztalataink, eltérő, hogy miben és mennyire hiszünk és eltérő, hogy milyen sérüléseket hordozunk magunkban és az is, hogy milyen testi problémáink vannak. Ezért a kezelés mennyisége is változó.

A kezelés meggyógyítja azokat a lelki problémákat, amik már készen állnak a változásra, csak mi magunk nem tudtunk vele mit kezdeni. Emellett felszínre kerülnek az újabb problémák, amik újabb kezelést igényelhetnek.

Ilyenkor azt javaslom, figyeld mit érzel és ha meg van benned az érzés, hogy jó lenne még, akkor folytasd a kezelést. Így összhangban leszel a lelkeddel.

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Szabó Gergely kupont ajánlott fel azok számára, akik ki szeretnék próbálni a módszerét. A kupon egész szeptemberben felhasználható Budapesten.

Lélek masszázs kupon

A kuponokra az Everness Fesztivál ideje alatt, 2016.szeptember 15-18-ig lehet regisztrálni így:

  • a katalin.fekete@naturmagazin.hu e-mail címen vagy
  • a Naturmagazin standján személyesen az Everness Fesztiválon vagy
  • ha itt az oldal alján a Hozzászólásokba írsz (ez nem jelenik meg nyilvánosan)

Kérlek, ha e-mail-ben vagy Hozzászólásként igényled a kupont, akkor küldd el neved, telefon számod és mail címed (a felhasználói élmények fejlesztése érdekében követjük a kuponok beváltását). A kupont válaszként kapod meg e-mailben.

Egyszerre max. 2 kupont kérhetsz (hogy pl. a párodnak is jusson).

A kuponok sorszámozottak, az itt található kupon csupán mintaként szerepel, kérlek ne használd fel.

Naturmagazin kupon - Lélek és fiatalít masszázsra

Everness Fesztivál_Naturmagazin.hu alternatív gyógyítói kuponokkal

Nézd meg ezt is

A vágyak így tartanak mókuskerékben és így nem - Önvaló és beteljesülés

A vágyak így tartanak mókuskerékben és így nem – Önvaló és beteljesülés

Hogyan lehetséges, hogy már meg van, amire vágytál, pedig fizikailag még nem látszik. A vágyak irányítanak, ha a vágyak mentén cselekszel vagy nem cselekszel. Így sok nehézséggel, bajjal, szenvedéssel találkozol és kevés örömmel, beteljesedéssel. Folyton úton vagy a jó felé, ahelyett, hogy "megérkezve" lennél, Önvalóként. 

Egy komment

  1. Kedves Gergőnek küldöm

    hELLO itt Irén….kérlek írd meg hova küldted a zenét…..a Facebookon nem igazán tudok mozogni mostanában.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!