Legyen Nagyon Boldog az Új Éved! Tudatalatti letöltéssel

Legyen nagyon boldog az új éved és ehhez tudd, hogy a boldogságnak nincs feltétele, a boldogság alaptermészeted, akkor is ha ezt soha senki sem tanította neked. Legyen Nagyon Boldog az Új Éved, boldogabb, mint 2017!

Sajnos MÉG nem ez a hétköznapi tapasztalásunk, hanem az, hogy a boldogság illékony, mint egy finom illat és elpárolog, ha nem vigyázunk rá. De nem kell, hogy így legyen. Alaptermészetedet elfedi a sok-sok hitrendszer, viselkedés-szokás-neveltetés-társadalmi mintázat a tudatalattiban, de ha ezeket egyszer ledobod magadról, akkor kiviláglik alóla az, aki valójában vagy, maga a boldogság.

Mi történik addig, amíg úgy hiszed ez nem így van?

Mindaddig, amíg úgy hiszed, hogy ez nem így van és hogy a boldogságnak feltételei vannak – mint például, hogy tenni kell érte, másoknak kell téged boldoggá tennie – addig ezzel a hitteddel megteremted magadnak azt a valóságot, amiben tényleg ez teljesül. Ettől lesz alaptermészetedből kárászéletű boldogság, melyet folyton csak kergetsz.

Két egyszerű lépés ahhoz, hogy legyen nagyon boldog az új éved

A tudatalatti rengeteg hitrendszert tartogat, mindenkinél egyedi formában, egyedi összefüggéseket alkotva más hitrendszerekkel. Ezek mind feltételt szabnak annak, ami magától van, ami az alaptermészeted és ezzel megakadályozzák érvényesülését. Ezért az első lépés a boldogság felé, hogy kezd el megfigyelni mi mindent hiszel a boldogságról. Figyeld meg, hogy ezek melyike hitrendszer.

Minden, ami úgy kezdődik a gondolataidban, hogy “majd akkor leszek boldog, ha…”, “a boldogsághoz az kell, hogy…”, “nem lehetek boldog, mert….” ezek hitrendszerek, feltételek. Elengedni őket csak azért tűnik nehéznek, mert megszoktuk, hogy elhiggyük őket. Hihetetlen látszik az, hogy a boldogsághoz nem kellenek feltételek, sők ezek inkább akadályozzák a megnyilvánulását. Ezért a második lépés, hogy legyünk nyitottak. Ne zárkózunk el attól a lehetőségtől, hogy csupán akadályozó hitrendszereink áldozatává tettük magunkat. El kezdjük megfigyelni és beengedni azokat a tapasztalásokat, amik megmutatják, hogy feltétel nélkül is megnyilvánul a boldogság. Ezzel megújul a hitrendszerünk és szabad utat enged ahhoz, hogy legyen nagyon boldog az új éved.

Ehhez segítség ez a tudatalatti letöltés

“Nyitott vagyok arra, hogy a boldogság megmutassa nekem a feltétel nélküli természetét. Elengedem minden olyan elvárásomat, ami feltételt szabna a boldogságnak és akadályozná az áramlását. Megengedem neki, hogy megnyilvánuljon feltételek nélkül akkor is, ha sok-sok tudatalatti hitrendszerem akadályozza ezt. Figyelemmel vagyok arra, hogy észre is vegyem, amikor feltétel nélkül mutatkozik meg a boldogság.  Hagyom, hogy az ilyen tapasztalások tudatosuljanak bennem, felismerem őket és megértéssel viszonyulok hozzájuk. Engedem, hogy a boldogság példáiból tanulhassak és hogy a boldogság feltétel nélküli tapasztalásai vigyenek tovább azon az úton, ahol megtapasztalhatom, hogy ki vagyok valójában, akinek a boldogságon kívül más csodálatos természete is van.”

2017-nél is boldogabb új évet kívánok ezzel a ThetaHealing tudatalatti szintű letöltéssel, amit programoztam neked. Ha kéred ezt, fejezd ki szabad akaratod egy Igen írásával a hozzászólásokban, ezzel aktiválod a letöltést magad számára és energia formájában beépül az információs meződbe.

További Theta letöltéseket, a tudatalatti és a lelki működéssel kapcsolatos információkat itt találsz: https://www.facebook.com/groups/524617121073203/

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár

Nézd meg ezt is

Elmén túli megértés a gyakorlatban - Önvaló, videón

Elmén túli megértés a gyakorlatban – Önvaló, videón

Gyakorlati példát mutat neked arról, ahogy felismerődik az a megértés, ami gondolkodástól független, ami nem következtetésen alapszik.

13 hozzászólás

 1. Igen,köszönöm!

 2. Igen, köszi! 🙂

 3. Igen, köszönöm! 🙂

 4. Mészáros András

  Igen! Köszönöm!

 5. Igen köszönöm!

 6. Igen! Köszönöm.

 7. Igen. Köszönöm.

 8. Berkényi Kornélia

  Igen köszönöm.

 9. Igen, köszönöm!

 10. Igen, köszönöm.

 11. Igen. Köszönöm. Nagyon Boldog Új évet kívánok Neked is!

 12. Kovács Zoltánné

  Igen! Köszi és puszi!

 13. Igen, köszönöm!

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!