Kristálypunktúra – A jövő gyógymódja már itt van

A kristálypunktúra egy olyan forradalmian új, kvantumi módszer, amelyben a több ezer éves kínai gyógymód ugyanakkor a kristállyal kapcsolatos fizikai és kozmikus tudás egyesül. Mi is ez és hogyan működik?

A hagyományos kínai orvoslás több ezer éves tudása alapján ismerjük a meridiánokat, melyek testünk energia pályáit alkotják és amelyeken az akupunktúrás pontokat kezelve az energia áramlási problémák helyreállíthatóak és általuk a test egészséges egyensúlya visszanyerhető, a betegség pedig megszüntethető. A meridiánok létezése ma már mérhető, az akupunktúrás kezelések eredményessége pedig közismert.

Akupunktúrás pontok az aurában

Új viszont az, hogy akupunktúrás pontok nemcsak a testünkben találhatóak, hanem az auránkban is. Testünk energetikai pontjaihoz hasonlóan ezek a pontok is stimulálhatóak és az akupunktúrás kezeléshez hasonlóan beindítják testünk öngyógyító működését.

Mit jelent a Kristálypunktúra?

Az auraterünk a fénytestünk és egyben az információs mezőnk is, így tartjuk. Ahhoz, hogy hatni lehessen rá, a fizikai világunkban megszokottól eltérő megoldásra és gondolkodásmódra van szükségünk. Míg az akupunktúrában a tű az, ami stimulálja az adott energetikai pontot, addig a Kristálypunktúrában a hegyikristály kisujjnyi méretű, hatszögű, egyik végén csúcsban végződő változata az eszközünk. A Kristálypunktúra elnevezés a Kristály és az akupunktúrás pontokra utaló szóösszetételből áll.

Definíciója: A hegyikristály (kvarckristály) és az akupunktúrás pontok szellemi síkú kapcsolatán alapuló fény- információs kezelés, mely kvantum szintű és a szeretet hatja át.

Kristálypunktúra - a jövő gyógyítása már itt van

A Kristálypunktúra egyszerű módszer, de olyan mély értelmű tanítások képezik az alapját, melyek a megfelelő működéséhez elengedhetetlenek. Ez a tudás tanfolyamon kerül átadásra.

Miért több a Kristálypunktúra az akupunktúrához képest?

Személyes véleményem, hogy a gyógyulás sarkalatos pontja a beteg aktív részvétele a gyógyításban. Ez az, ami a Kristálypunktúrában megvalósul, mert az egyén megtanulja szeretettel feltölteni az őt segítő kristályt – ami a folyamat alapvető része – és ezáltal egyfajta “szeretet kapcsolat” jön létre a kristály és az ember között, ami valamiféle ráhangolásként szolgálva segít abban, hogy a kristály az egyén számára legmegfelelőbbet közvetíthesse. Ugyanekkor az ember is átéli a folyamatban való részvétel érzését.

Hogyan tud hatni a testre?

A testünk reagál az őt körülvevő auratér változásaira, ahogyan az auraterünk is reagál a testünk változásaira. A hegyikristály képes információt befogadni, tárolni, továbbítani, mint egy adó-vevő. Ez ma már nem misztikum, mert a hegyikristály szilícium-dioxid és tudjuk, hogy a szilícium chipek is épp ezt a tulajdonságot használják ki.

A hegyikristályt az auratérben megfelelően használva az aurán keresztül a test az adott személy számára legmegfelelőbb fény impulzust kapja, ami az öngyógyításhoz szükséges információkat közvetíti. Az ember szervei és életműködése elkezd jó irányba alakulni. Hatása különböző testi érzetekben mutatkozik meg. Ahány ember annyiféle érzetet érez, mert mindnyájunknak más szükségletei vannak és a kiváltott hatás megfelel ezeknek a szükségleteknek. Egy általános érzetet tapasztaltam mindenkinél, a mély lelki békét.

Beszámolókból idézet:

  • Testi szint: „Olyan a hatása, mint amikor a telefont töltőre teszik”.
  • Lélek szint: „A legjobb lelki társam”.
  • Szellemi szint: „Istenhez kerültem közelebb általa”.

Mitől kvantumi ez a módszer?

Kvantumi szinten nincs tér és nincs idő. Kezeléskor azt tapasztaltam, hogy a beteg panaszolt testi területein felül a hegyikristály hatása más testrészeken is aktiválódott és kiderült az a terület is valóban problémás. A kristály ekkor az auratér más részén helyezkedett el, mégis hatott a test többi részére is, időben egyszerre.

A Kristálypunktúra több, mint a betegségek ellenszere

Nemcsak a fizikai testünkre hat, hanem a lelkünkre és a szellemünkre is. A tudatosság új útja, amely tudatszint emelő hatása által egyre nagyobb rálátást ad az Univerzum működéséről, az ember és Isten kapcsolatáról.

A Kristálypunktúra a felemelkedés időszakában a lemúriai és atlantiszi tudásunkra való visszaemlékezést is jelenti, melyet egy magasabb tudatszint elérésének ajándékául kaptunk. Alapjai magas szellemi síkról szerveződtek. A kvarckristályra vonatkozó üzenetek, Kryon, Metatron Arkangyal, és Ariel Arkangyal által jöttek el számunkra, és fontos útmutatást jelentettek a Kristálypunktúra létrehozásában. Az evoluciónk során már olyan spirituális érettség szintjére került az emberiség egy jelentős hányada (emelkedettebb tudatszint), hogy mindezeket az információkat megkaphattuk magasabb síkokról.

A Kristálypunktúra használata

Az orvosi diagnózis a kristálykezelés irányultságát határozza meg betegségek esetén (orvosi kezelést, felügyeletet ilyenkor sem helyettesíthet).

Ha valaki egészséges, akkor megelőzésre lehet alkalmazni, ön és mások kezelésére is. A Kristálypunktúra minden fajta orvosi kezeléssel harmonizál, (kombinálható) kivéve az Orgon energiát.

Fekete Kata, a cikk szerkesztett változata beszélgetésemnek Dr. Kellermann Aranka Terézia, orvos, akupunktőr, spirituál és kristályterapeutával, aki néhány gondolat erejéig avatott be a Kristálypunktúra csodájába.

Nézd meg ezt is

A vágyak így tartanak mókuskerékben és így nem - Önvaló és beteljesülés

A vágyak így tartanak mókuskerékben és így nem – Önvaló és beteljesülés

Hogyan lehetséges, hogy már meg van, amire vágytál, pedig fizikailag még nem látszik. A vágyak irányítanak, ha a vágyak mentén cselekszel vagy nem cselekszel. Így sok nehézséggel, bajjal, szenvedéssel találkozol és kevés örömmel, beteljesedéssel. Folyton úton vagy a jó felé, ahelyett, hogy "megérkezve" lennél, Önvalóként. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!