Kötőhártya gyulladás – Theta Healing gyógyította

A fertőző kötőhártya gyulladás antibiotikum nélkül gyógyult 3 nap alatt, az általános 10-12 nap helyett. Hogyan tud egy mentális módszer fizikai betegséget gyógyítani? Mitől függ, hogy mennyi idő alatt? 

A fertőző kötőhártya gyulladás (conjunctivitis) az egyik leggyakoribb szembetegség. Okai között leggyakrabban baktériumok (pl. Staphylococcus aureus, Streptococcus pneumoniae, Haemophilus influenzae), vírusok (pl. Herpes Simplex) szerepelnek, ritkábban gombák és paraziták.

A fertőzést nagyon könnyű elkapni,

elég annyi hozzá, hogy a beteg megfogjon egy kilincset, hozzáérjen bármihez, amihez utána mások is. A fertőzés lappangási ideje 10 nap körüli, ilyenkor a beteg még nem is sejti, hogy beteg. Emiatt a betegség gyorsan terjedhet és nehéz védekezni ellene. Rendkívül fontos a higiénia és vigyázni, hogy csak kézmosás után érjünk a saját szemünkhöz. A betegség általában 10-12 nap alatt gyógyul, ha gyógyszerrel kezelik. Gyógyszer nélkül is meg tud gyógyulni (nem minden esetben), de olyankor sokkal hosszabb a gyógyulási idő.

A fertőző kötőhártya gyulladás tünetei

Először viszketés, enyhe kötőhártya pirosodás tapasztalható, amit – különösen a számítógép előtt ülők – még nem kötnek össze fertőzéssel.

Kezeletlen esetben a fertőzés okától függően a szem bevörösödik, váladékozni kezd, megduzzad, viszket és fáj, esetenként fényérzékennyé válik és ha a kórokozó megtámadja a szaruhártyát is, akkor a látás gyengül.

Orvosi kezelése

Kórokozó függvényében antibiotikus cseppekkel, krémekkel kezelik, illetve Herpes Simplex vírus esetében herpes elleni szemkenőccsel.

Különösen fontos, hogy a fertőző kötőhártya gyulladás súlyos szövődményeket okozhat, ezért mindig fordulj orvoshoz!

Az én fertőző kötőhártya gyulladásom története

Fertőző kötőhártya gyulladás és Theta HealingAkkor fordultam orvoshoz a problémámmal, amikor az első kép készült a szememről. Igen, én is orvoshoz fordulok, még akkor is, ha a Theta Healing technikái miatt tudom mi lesz a diagnózis.

Az orvos megállapította a fertőző kötőhártya gyulladást és elsősorban bakteriális eredetre gyanakodott, mert akkor még nem voltak láthatóak a herpes apró hólyagocskái. A szemem alatti duzzanat azt jelezte, hogy a fertőzés igen elterjedt és ráadásul a könnycsatornám nem tudja elvezetni a sok keletkező könnyet. A herpes hólyagocskák 1 nappal később váltak láthatóvá.

Antibiotikum cseppet kaptam. Úgy éreztem, Theta Healing alkalmazóként nagy kihívás előtt állok. Most kipróbálhatom, hogy meggyógyul-e pusztán Theta Healing elvek alapján és ezen módszerek alkalmazásával a szemem. A cseppet nem váltottam ki, csak készenlétbe helyeztem minden eshetőségre felkészülve.

A Theta Healing megközelítése a bacilusokról és vírusokról

Testünkben sok milliárd baktérium él, amely mind hozzátartozik az egészséges működésünkhöz. Sőt vannak kutatások, melyek szerint sejtjeink mitokondriuma (sejtünk “erőműve”) is baktérium csoport. Vannak bennünk élő vírusok is, amelyek ártalmatlanok, sőt a vírusok akár lehetnek segítőink is, amikor legyőznek egy-egy kórokozót.

Ezért a Theta Healing módszer alkalmazásakor sosem arra törekszünk, hogy elpusztítsuk a baktériumokat és a vírusokat, hanem arra, hogy helyreállítsuk a szervezet flórájának egészséges egyensúlyát, azaz ártalmatlanná tegyük őket.

A Theta Healing gyógyító elve baktériumok, vírusok esetében

A baktériumok, vírusok esetében is működik a vonzás törvénye. Ahhoz a “gazdához” vonzódnak, aki kibillent lelki egyensúlyából és ennek következtében olyan rezgése alakult ki, ami megegyezik az adott baktérium, vírus rezgésével.

Vianna Stibal tapasztalatai szerint a baktériumok táptalaját jelentő lelki kibillenés a bűntudat érzése, a vírusé pedig a nem vagyok érdemes érzés és az önbizalom hiány. Itt nem arra kell gondolni, hogy valaki komoly bűnt követett volna el, vagy hogy alapból egy önbizalom hiányos személyiség lenne. A lelki egyensúlyunkból való kibillenéshez elég az is, ha valaki tett valami nagy jót velünk, amiről mélyen önmagunkban kétségünk támad, hogy megérdemeltük-e, vagy pl. önbizalom hiány jellegű érzés alakul ki akkor is, amikor meg akarunk oldani valamit és nem tudjuk, hogyan tegyük, úgy érezve, hogy “lehet, hogy kevés vagyok én ahhoz, hogy ezt meg tudjam oldani”. Bűntudatunk pedig lehet akkor is, mikor pl. elmulasztottunk valami fontosat megtenni, vagy tévedtünk valamiben és megbántuk.

Ezek apró érzés hullámok, amelyekre általában nem is szoktunk figyelni, észre sem vesszük, hogy most épp lecsökkent az önbizalom szintünk, vagy épp bűntudatot érzünk. Ennek ellenére a tudatalattinkban ezek az érzések ott munkálnak és olyan rezgést bocsátanak ki, ami vonzza a baktériumokat és vírusokat. Velem is ez történt.

Vajon miért pont a szememet támadták meg?

A tudatalattinkban tárolt bűntudat, érdemtelenség, önbizalomhiány érzései sokféle betegséget okozhatnak. Az, hogy épp melyik betegség üti fel a fejét a Theta Healing filozófiája szerint attól függ, hogy milyen egyéb hitrendszereket tárol a tudatalattink, ami összecseng a felsorolt érzésekkel. A szembetegségeknél mindig gyanakodhatunk arra, hogy van valami a tudatalattinkban, amivel félünk szembenézni. A testünk mindig “üzen” nekünk, tájékoztat arról, hogy van egy problémánk, amit itt az ideje megoldani. Ezt különböző testi tünetek formájában teszi, melyeket megfigyelve felgöngyölíthetőek a mögöttes lelki folyamatok, gyökérproblémák. Minél égetőbb a problémánk, annál erősebb testi jelzések formájában kapunk hírt arról, hogy valamit tenni kéne. Azt tapasztaltam, hogy minden testi tünet mögött van lelki gyökérprobléma, egy téves hitrendszer, egy észre sem vett megszokás, egy hiányzó tudás láncszem, egy hiányzó és ezért észre sem vett érzelem, stb.

Esetemben is éppen erről volt szó. Ha nem jött volna a fertőző kötőhártya gyulladás, akkor nem foglalkoztam volna ezekkel a problémákkal.

Fertőző kötőhártya gyulladás – Hogyan gyógyítottam Theta Healing módszerrel?

Fertőző kötőhártya gyulladás meggyógyult Theta Healing módszerrelA Theta Healing alapja, hogy theta agyhullámon csatlakozunk a Teremtőhöz (Univerzum, Forrás, stb.) és a gyógyítást ő végzi, míg mi intuitív látás segítségével tanúsítjuk a folyamat megtörténtét. Ha csupán ezt az energetikai gyógyítást végeztem volna el, akkor a szemem átmenetileg gyógyul volna meg és a kötőhártya gyulladás vagy más szemprobléma újra előjött volna. Ezért folytatnom kellett abban az irányban, hogy tudom milyen érzésekhez kötődnek a vírusok és baktériumok. Érzéseim gyökerének megkereséséhez a Theta Healing ásás nevű technikáját alkalmaztam miután theta agyhullámon kapcsolatba léptem a vírusaimmal és baktériumaimmal is, hogy a tőlük kapott információt is felhasználhassam a gyógyulás folyamatában. Igen, ez nem tévedés. Theta hullámon telepatikus úton kommunikálni tudunk a sejtjeinkkel, vírusokkal, baktériumokkal, szerveinkkel, stb. Nagy szükségem volt az információjukra, mert éreztem, hogy valami hiányzik a tudatos tudásomból ahhoz, hogy össze tudjam rakni azt az egész képet, amivel nem tudtam korábban szembenézni.

Amikor vírusokkal, baktériumokkal “kommunikálunk” figyelembe kell vennünk, hogy ők is élőlények, akik pl. nem akarnak elpusztulni. Ezért Vianna Stibal is figyelmeztet arra, hogy pl. a vírusok olyan gondolatformákat is meg tudnak jeleníteni a gondolatainkban, mint hogy pl. ne használjunk vírusölő szert. Ezért (és még sok más okból is) fontos, hogy ha mentális gyógyítással kísérletezünk is, akkor is tegyük ezt biztonságosan (nálam is készenlétben állt az antibiotikum és folyamatosan figyeltem vajon romlik-e az állapotom).

Mennyi idő alatt lehet gyógyulni Theta Healing segítségével?

A tudatalattinkban tárolt hitrendszereink határozzák meg ezt is. Az én hitrendszerem az volt, hogy akkor gyógyul meg a szemem teljesen, ha minden a betegséget okozó hitrendszerem, érzelmi problémám megoldottam. Ezen a mentális folyamaton most éppen 3 napig tartott végigmennem.

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár, alap és haladó

Nézd meg ezt is

A vágyak így tartanak mókuskerékben és így nem - Önvaló és beteljesülés

A vágyak így tartanak mókuskerékben és így nem – Önvaló és beteljesülés

Hogyan lehetséges, hogy már meg van, amire vágytál, pedig fizikailag még nem látszik. A vágyak irányítanak, ha a vágyak mentén cselekszel vagy nem cselekszel. Így sok nehézséggel, bajjal, szenvedéssel találkozol és kevés örömmel, beteljesedéssel. Folyton úton vagy a jó felé, ahelyett, hogy "megérkezve" lennél, Önvalóként. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!