Kommunikációs problémák és pajzsmirigy gyógyító ásványai

Van, hogy nem tudod, hogyan mondd el? Inkább hallgatsz? Megbántódnak, ha megmondod? Jó lenne jól kifejezni magad? 2 ásvány, ami segíthet… Ők a kommunikációs problémák és pajzsmirigy gyógyító ásványai.

Tudásunk az ásványok előnyös tulajdonságairól őseink tapasztalataiból származik. Lehet babonának is nevezni, de most hogy már létezik a kvantum fizika egyre érthetőbbé válik, hogy minden rezeg, még egy ásvány is. És ha minden rezeg, akkor a rezgéseknek valahogyan csak kell egymásra hatniuk…. Szóval akkor mégsem csak babonáról lehet szó…

Vesztenivalónk nincs, így próbáljuk ki bátran 🙂 .

Pajzsmirigy és lelki okok mögötte

A pajzsmirigy problémák lelki okai között fontos helyen szerepel a kommunikáció. A pajzsmirigy betegeknél tapasztalható a túlzott megfelelési vágy, ami azzal jár, hogy úgy érzik, nem tudják jól vagy egyáltalán nem tudják kifejezni magukat.

Gyakran annyira jót szeretnének másoknak, hogy önmagukat inkább elnyomják, nem szólnak saját igényeikről, nem képesek a szabad, őszinte önkifejezésre. Ennek háttérében sok-sok lelki tényező szerepelhet még, melyek egyike a belső félelem, szorongás attól, mit szólnak mások és attól, milyen negatív következmények lehetnek.

Mindez azt mutatja, hogy ha a pajzsmirigy problémáinkra megoldást keresünk, akkor oldjuk meg a kommunikációs problémáinkat is. Ill. ha valakinek még nincs pajzsmirigy gondja, de van kommunikációs, akkor megelőzési céllal nem árt megtanulni a szabad mégis harmonikus önkifejezést. És persze nemcsak a pajzsmirigy problémák elkerülése érdekében 🙂 .

Mi van előbb?

A pajzsmirigy problémákat a torok csakra is jelzi és fordítva. Azaz, a torok csakra problémája előbb érzékelhető, mint maga a pajzsmirigy probléma (pl. Reikivel, Theta Healing-gel, stb.).

Ezúttal két ásványt mutatok be nektek, melyek a kommunikációs problémák és pajzsmirigy gyógyító ásványai.

A kommunikációs problémák és pajzsmirigy gyógyító ásványai hogyan hatnak?

A Krizokollát a távol-keleten támogató isteni energia ásványnak tartják. Legelőnyösebb tulajdonsága, hogy képessé teszi viselőjét a szeretetteljes és egyértelmű kommunikációra. Képessé válunk a segítségével az igaz, őszinte önkifejezésre, olyan szavakat használva, amik harmóniában állnak a másik féllel és így lehetővé teszik a szeretetteljes megbeszéléseket anélkül, hogy tartanunk kéne a megalázkodás érzésétől vagy épp a másik ember negatív reakciójától, haragjától.

Segít abban is, hogyha a másik embernek szeretnénk segíteni, magyarázatot adni a megfelelő formában.

Az amerikai indiánok is használták, a tanítás kövének is hívták, mert segít használójának azt mondani, ami a másik fél számára épp szükséges ahhoz, hogy fejlődhessen, előre léphessen életében. Ráadásul kellemes formában. Remek ásvány ezért tágabb értelemben is, hisz nemcsak a tanárok segítenek szavaikkal, tudásuk átadásával, de a gyógyítók, lelki segítők, anyák-apák, a managerek, a vezető beosztásúak és mindenki, aki az információ átadás bármely területével foglalkozik.

Az ősi Egyiptomban védő kőként is használták, ill. hittek abban, hogy segíti az újjászületés folyamatát. Régészek gyerek múmia belsejében találtak ilyen talizmánt.

Ritka, de hasznos – A szeretet kifejező

Különleges és ritka ásvány az Óceáni Jáspis. A Jáspisnak ezt a fajtáját egyedül Madagaszkár partjainál lehet megtalálni és csak apálykor bányászható. Stimulálja nemcsak a torok csakrát, hanem a szív és a napfonat csakrát is. Kommunikációs szempontjainkat nézve, ha túl lépünk a csakrákon, akkor a szeretet szavakkal történő kifejezését is támogatja, így könnyed segítség a pároknak, családoknak. Munkahelyi kapcsolatokban is kiváló támogató, mert az együttműködés feszültségeit alakítja át harmonikussá. Sok-sok negatív hatás ér bennünket nap, mint nap és fontos lenne, hogy a figyelmünket mégis a pozitív dolgokon tudjuk tartani a stressz elkerülése érdekében. Erre is kiváló lehet ez az ásvány.

Meddig használjuk őket?

Amíg el nem vesznek, le nem szakadnak rólunk, össze nem törnek, azaz amíg fura módon “meg nem szabadulnak tőlünk”. Vagy, amíg úgy nem érezzük, hogy már nincs rájuk szükség.

És persze, nem helyettesíti a szakember, az orvos vizsgálatát! Csak segítség…

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is

ZYO Egészség és betegség Önvaló Énünkként - A tested az élet virága

ZYO Egészség és betegség Önvaló Énünkként – A tested az élet virága

A test visszatükrözi azt, hogy miként azonosítjuk önmagunkat. Ezt te is látod, csak talán még nem figyeltél fel rá. Pl. ha valaki szomorúnak tartja magát, akkor ránézel az arcára és egyből látod rajta ezt az Énképet tükröződni.  Vagy, ha valaki magabiztosnak tartja magát, akkor már a mozdulatain is tükröződik ez az Énkép.  Arra még kevesebben gondolnak, hogy ugyanez történik a betegségek esetében is. Ha pl. valaki gyengének tartja magát, akkor ez visszatükröződik a gyakori megbetegedésekben.  El tudod képzelni ezek alapján hogyan tükröződik akkor az, amikor valaki nem tud önmaga lenni? Vagy nem igazán tud? :) Emlékszel hogyan érzed magad, amikor tudatosul, hogy nem vagy önmagad? Ugye kibillenve, frusztráltan, idegesen, stb., de legfőként valahogy olyan rosszul, olyan egyensúly vesztetten.... Milyen is a betegség? Egyensúly vesztett :), rossz...  És azt el tudod képzelni milyen lehetne a test működése, ha igazán, ha teljesen önmagad lennél? Akkor vajon mit tükrözne? Milyen is az, amikor néha megfeledkezel a szokott magad lenni? Boldog, örömteli, vidám, felhőtlen, szabad, vagy valami hasonló ugye? Vajon milyen lehet a test, amikor ezt tükrözi? ....

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!