Kicsoda Grigorij Grabovoj? – A félreértett tudós legenda gyógyító tudása

Kicsoda Grigorij Grabovoj? Kozmikus tudatú, ismert tudós, aki jelenlegi tevekénységét megelőzően az űrkutatásban dolgozott és űrtechnikai berendezések fejlesztésével foglalkozott. Fizikus-matematikus, aki a Tiszta tudat (Önvaló) tudományos kutatásával (is) foglalkozik, mely az ő megfogalmazásában az Örök Élet kutatása.

Kutatásait rendkívülitisztánlátó képességére alapozza,

melyet a jelenlegi tudományos ismereteink szerint igazol a kutatásaival, miközben egyúttal fejleszti is ezeket a tudományos ismereteket. Kutatásai eredményeit, tudását oktatói segítségével adja át az emberiségnek azzal a céllal, hogy az emberiség számára egyszer elérhetővé váljon az Örök Élet a fizikai test szintjén is. Grabovoj tudása meghaladja a fizika, matematika, műszaki tudományokat, a kémia, az orvostudomány, a pszichológia, az optikai tudományok is erősségei közzé tartoznak. Ezeket felhasználva, egyesítve, a tisztánlátói képességei segítségével magasabb szintre emelve őket, igyekszik az emberiség megértési szintjét is emelni. Teszi ezt azért, hogy ily módon áttörés történhessen az ember tudatosságában, és képessé váljon egyénileg is irányítani a saját gyógyulási, fejlődési folyamatait.

Grabovoj nem törekszik hírnévre,

nem népszerűsíti magát.

Nem védekezik az őt érő szkeptikus támadások ellen. Figyelmét a tevékenysége köti le, mely bár a világ megmentése, a katasztrófák elhárítása témájára irányul – és ezért hitetlenséggel, szkepticizmussal szembesül – ezt nem azért teszi, hogy népszerű legyen. Olyasmivel (is) foglalkozik, mint pl. hogyan lehet időben elhárítani egy atomerőmű lehetséges meghibásodását, megelőzendő egy esetleges katasztrófát.

Graboj tisztánlátó képességének köszönhetően 100 %-os pontossággal határozta meg – az íróasztala mögül – műszaki eszközök (repülés, űrtechnológia) hibáit és javításuk módját. Mindezt jegyzőkönyvekkel dokumentáltan.

Kicsoda Grigorij Grabovoj?

Grabovojról Németországban készült interjú (ami rendkívül ritka) és ide kattintva meg tudod nézni, ha többet szeretnél tudni róla.

Ha Grabovojt olvasol (van több könyve is, magyarul is), akkor az bizony rendesen megdolgoztatja az elméd összes tudását. Ugyanis messze túllép a jelenlegi átlag tudáson, ezért nem egyszerű megérteni. Tudását “sűrítve” adja át, azaz leírásai olyan mondatokból állnak, amiket egy átlag ember több oldalban írna le. Emiatt egyszerűbb a hivatalos oktatóihoz fordulni. Illetve, ha már a valódi Énedként élsz (Önvaló), akkor ebből a “nézőpontból” teljesen érthető (kivéve a tudományos tudást igénylő részeket).

Mire jó Grabovoj tanításaival foglalkozni?

Csodálatosan, sőt tudományosan is megalapozottan megfogalmazza az Önvaló Éned megnyilvánulási szintjeit, ezek összjátékát. Tudásával, módszereivel segíti a gyógyulni vágyókat, az univerzum titkait kutatókat, az emberiség átlag tudásán túlra lépni vágyókat, azokat, akik nem elégszenek meg a személyes életük jobbá tételével, hanem a világ jobbá tételén dolgoznak.

Grabovoj technikái

Meditációs és vizualizációs technikákat javasol, illetve saját irányítói számsorainak használatát. Sőt van most már egy különleges tudat fejlesztő készüléke is. Ezek mindegyike akkor válik valóban a javadra, ha mélységében érted Grabovoj tanításait.

Ebből erednek az interneten fellelhető támadások, ugyanis sokan próbálták meg úgy alkalmazni a technikákat, hogy nem értették a lényeget. Ebben az esetben pedig a tudatalatti tanult, örökölt hitrendszerei nem változtak meg, azaz információ szűrőként, megértési és ezáltal felhasználási korlátként működnek. Azaz téves elképzelések, téves értelmezés, téves használat eredményeként téves végeredmény születhet. Végül ez szkepticizmushoz vezethet, amivel egy fantasztikus lehetőségtől zárjuk el magunkat.

Nem segít az sem, ha nem Grabovoj hivatalos oktatójától szerzett információk alapján ad neked tanácsot valaki (akár az interneten is)…. Tudod, ez olyan, mint a pletyka terjedése… Mire az alma szó a pletyka lánc végére ér, körte lesz belőle. Persze, hogy ez már nem ugyanaz, nem is jó, nem is hasznos, nem is működik….

A korát megelőző tudománynak eddig nem volt könnyű dolga

Ha visszanézed a történelmet sok nagy tudóst találsz, akik az adott korhoz képest messze előljártak. Saját korukban nehéz volt megérteni őket, ugyanakkor később kiderült, mekkora szolgálatot tettek a világnak. Talán ezen is lehetne változtatni… Hiszen ma már képesek vagyunk felnőni egy magasabb szintű nézőponthoz, ahelyett, hogy inkább elítélnénk. Arra is képesek vagyunk, hogy a megfelelően tiszta információt a megfelelő helyen keressük meg :).

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is

Elmén túli megértés a gyakorlatban - Önvaló, videón

Elmén túli megértés a gyakorlatban – Önvaló, videón

Gyakorlati példát mutat neked arról, ahogy felismerődik az a megértés, ami gondolkodástól független, ami nem következtetésen alapszik.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!