Ki vagyok ÉN? – Közös meditatív Önvaló kutatás: Dec. 16.

A Ki vagyok ÉN? azok kérdése, akik önmegvalósításuk útján visszatérnek a személyiség korlátain túli természetes Önmagukba, az Önvalójukba. Ahogy a végtelen jel kitérőket tesz, úgy teszünk mi is kitérőket a középpontunkból a személy, személyiség világában. S ahogy a végtelen jel is visszatér a középpontjába, úgy térünk vissza mi is a legmélyebb gyökerünkhöz, lelkünk otthonához, a Mindenség anyaméhéhez, az Isteni Énünkbe.

Mikor visszatérünk lelkünk otthonába megtaláljuk azt, amit mindig is ösztönösen kerestünk, de nem értettük hol van, s mi az. Sokunk hite szerint ez a mennyország és a Földön elérhetetlen. Ám, ha csak legalább egyszer sikerül teljesen visszatalálnod Önvalódba megérted, hogy ezt kerested és itt van most is, benned :). Tudsz AZ lenni itt is, most is teljes itteni életed során is. Ez a Minden Jó állapot nélküli állapota.

A meditatív Önvaló kutatás mély befelé fordulás, ahol a kérdéseim vezetnek önkutatásod során, hogy magad tapasztalhasd meg, ki vagy Te valójában amögött a személyiség mögött, akinek most hiszed magadat. Akkor is vezetnek, ha már tapasztalad az Önvalódat, de nem tudod, hogyan élhetnél aként. A legmélyebb gyökerünkig “megyünk”. Ha kérdésed van a témában vagy spontán “égető” kérdés lép fel, “végigvisszük”. A csoportos energiák halmozódása segít bennünket mindebben.

A Ki vagyok ÉN? önkutatás során ThetaHealing meditációt is használunk, ill. ha tudatalatti változtatás igénye lép fel spontán, akkor felhasználjuk a módszert erre is.

A dec. 14-15-16-i ThetaHealing Haladó tanfolyam résztvevői számára ez az esemény ajándék.

Ki vagyok ÉN? – Közös Meditatív Önvaló kutatás

Időpont

Dec. 16-án 12.00-kor, kb. 1 órás

Helyszín MEGVÁLTOZOTT!!! AZ ÚJ CÍM:

Veresegyház, Könyves Kálmán u. 5. (A Szent István Patika mögött)

Jelentkezés

Kérlek küldj mail-t vagy írj lentebb a Hozzászólások-ba, hogy változás esetén tudjalak értesíteni.

Hozzájárulás

2000 Ft

Ki vagyok?

Fekete Kata

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!