Ki az igazi Lélektárs? – Függés vagy Szeretet?

Hány lélektársunk lehet? Mikor találkozunk? Ha elrontottuk? Lélektárs vagy rabszolga? Honnan tudjuk ki az igazi Lélektárs?

Ki az igazi Lélektárs? – Ha szétváltak útjaink?

Valószínűleg több lélektársad is van. Néhányan előbb találják meg a Lélektársukat, mint ahogy szeretnék, vagy mint, ahogy felkészültek rá. Hányan élnek olyan párkapcsolatban, hogy találkoztak fiatalon egy társsal, de valahogy nem úgy alakultak a dolgok, mint tervezték? Szétváltak útjaik, majd évtizedek múlva újra találkoznak, és folytatódik minden elölről, csak már egy jobb minőségben. Valószínűleg mindketten sok mindent megtanultak már, bölcsebbek is lettek talán, vagy eljutottak odáig, hogy már tudják értékelni a kapcsolatot.

Milyen feladatod lehet a Lélektársaddal?

Van úgy, hogy az életben több Lélektárs, vagy annak látszó egyén érkezik. Egy biztos, tudni fogod, hogy ő az!

Ezekkel az emberekkel feladatod van. Ezek a feladatok nagyon különbözőek lehetnek:

le kell zárnod valamit a múltból, segítened kell neki, valamire tanítod, valamit tanulsz tőle, közös dolgokat kell megcselekedni, közös célokat kell elérni. Szóval leginkább valamilyen karmikus kapcsolatban vagytok.

Ha a feladat beteljesedett, vagy jön egy másik, és a két ember szépen halad együtt előre, vagy a kapcsolatnak vége. Ezt általában nem szeretjük észrevenni, mert gyakran fáj. Valószínűleg mindenki több tucat embert ismer, aki bármi áron megjavítaná a kapcsolatot, ami már végérvényesen lejárt, legalább is egyelőre.

Ki az igazi Lélektárs? – Lélektársat keresel vagy rabszolgát?

Legbelül a legtöbb ember arra vágyik, hogy a szerelme legyen a társa, és minden egy személyben. Akinek adhat, és akitől kaphat, akivel elkezdheti és leélheti az életét, akivel még öregkorában is kéz a kézben sétál. Ő az Isteni Lélektárs, legalábbis a ThetaHealing® rendszerében ezzel a névvel illetik.

Az emberek természetüknél fogva olyan emberrel szeretnének együtt lenni, együtt élni, akivel életre szóló, és jelentőségteljes kapcsolatot tudnak kialakítani. Az a fontos számunkra, hogy megtaláljuk azt a különleges embert, akiben megbízunk, akivel biztonságban vagyunk, és jól érezzük magunkat, aki a nagybetűs TÁRS. Nem a hátadon mászik fel valahova, és nem csak azért van, hogy szolgáljon téged!

Ki az igazi Lélektárs? - Honnan tudjuk?

Milyen a függő kapcsolat?

Ezeket hívják függő kapcsolatoknak, amikor a másiknak a te erődre, vagy jelenlétedre van szüksége, egészen addig, amíg a célját el nem éri. Utána általában angolosan továbbáll, egy másik olyan „partnert” keresni, aki továbbszolgálja az ő érdekeit. (De ne vessünk rájuk követ, valószínűleg azért alakítanak ki ilyen silány kapcsolatokat, mert nem tanították meg őket szeretni. Mert nincs mintájuk a biztos kötésre, akkor meg honnan is tudnák, hogy hogyan kell azt csinálni?)

A kiforrott személyiség

A kiforrott személyiséggel rendelkező emberek már nem függő kapcsolatot alakítanak ki. Jól vannak egyedül is. Tudnak élni és érvényesülni önmaguk is. Itt most sok szingli fog felsóhajtani, hogy de jó! Én ide tartozom! J

De nagyon sok ember azért marad társ nélkül, mert valami folytán fél beengedni egy másikat, fél kapcsolódni, ezáltal észre sem veszi, vagy folyamatosan elriasztja magától a jelentkezőket. Leginkább azért nem, mert elszenvedett már egy, vagy több olyan traumát, amit eddig nem sikerült feloldania.

A Lélektársak kapcsolódási szintjeivel folytatjuk…

Molnár Erika Master of ThetaHealing®

Nézd meg ezt is

Anyagi kérdéseink az Önvaló Tudatosságunk teréből

Anyagi kérdéseink az Önvaló Tudatosságunk teréből

Az anyagiak szegény-gazdag játszmája Önvalóként (a valódi Énünk) energia mezővé szelidül, amit tudatosan meghaladunk. Az anyagi kérdések ily módon többé nem okoznak szenvedést, bánatot, vagy aggodalmat, problémát. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!