JÓT taszító tudatalatti hitrendszer és feloldás

Sok-sok JÓT taszító tudatalatti hitrendszer lehet a tudatalattiban. Ezúttal egyet választottam arra, hogy feloldódhasson: “Túl Jó/Szép, hogy igaz legyen.” Ismerős? Magyarországon ez már szinte közmondás.

Mi a baj vele?

Semmi, csak lekorlátozza azt, ami alapból VAN. Az Önvaló, ami te vagy valójában (túl az egón, személyiségen) az tényleg túl szép, túl jó, túl végtelen, túl szeretet, túl boldogság, túl öröm, túl harmónia, túl teljesség, stb-ként tapasztalódik meg önmagad által. Ráadásul igaz és bárki által megtapasztalható (lsd. megvilágosodás, ébredés, ZYO), hisz csak VAN. Ha van, akkor most is így van. De akkor miért nem tapasztalom? – kérdezed. Nos, pont az ilyen és ehhez hasonló hitrendszerek miatt.

Ez a hitrendszer ha jól megnézed lekorlátozza választásra a Jót és az Igazat. Vagy az egyik lehet a számodra vagy a másik, miközben a legfelsőbb igazság a kettő egyszerre.

Honnan tudhatod, hogy neked van-e ilyen hitrendszered?

Onnan, hogy nem kételkedsz az igazság tartalmában, vagyis igaznak érzed.

Mit tesz veled az, ha hiszel ebben a hitrendszerben?

Mivel a hited teremti a valóságodat (lsd. Elme teremtő ereje) tényleg azt fogod életeseményekben, a másokkal való kapcsolatodban tapasztalni, hogy a jó dolgok csak rövid felvillanások az életedben (hisz csak illúziók, nem igazak). Mikor valami jó történik, úgy érzed, mintha ez valami tévedés lenne és már az elején gyanakszol, hogy mikor lesz ennek vége, nem mersz benne hinni, úgy érzed veled ilyen nem szokott történni. Minél inkább közelít valami jó, annál inkább igyekszel távol tartani magad tőle, elutasítod.

JÓT taszító tudatalatti hitrendszer és feloldása

A rossz dolgok bezzeg tartósan jelen vannak és ahogy az egyik elmúlik, jön helyette egy másik. Ha választanod kell, hogy miben higgy inkább, akkor automatikusan a rosszabbik lehetőséget választod, mondván, hogy fel kell készülni a legrosszabbra, jó úgysem történhet igazán. Közben pedig harcolsz azért, hogy ne legyen annyi rossz dolog az életedben, történjen jó veled. Talán próbálsz is úrrá lenni a problémákon, rossz helyzeteken, talán megoldó módszereid is vannak rá, talán még a teremtő erődet is tudod használni, hogy jót teremts, mégsem sikerül. Hisz, ha sikerülne, akkor az túl jó lenne, hogy igaz legyen :).

Ez a JÓT taszító tudatalatti hitrendszer ThetaHealing módszerrel feloldható, íme

Ez a szöveg, amit itt találsz egy ún. makró, vagyis nem a teljes szöveget olvashatod itt, csak annak lényegét. Ez egy a tudatalattit programozó szöveg, ami energiával bír és ha szeretnéd, hogy hasson rád is, akkor engedélyt adhatsz egy Igen írásával arra, hogy a te tudatalattidban is megtörténjen a hitrendszer csere. Ennek az a célja, hogy többé ne kelljen választanod a Jó és az Igaz között egy hitrendszer miatt.

“Kérem, hogy törlődjön a tudatalattimban is a fenti mondás és maradjon helyette az, hogy a Jó és az Igaz egyszerre és együtt is lehetséges a számomra, választás szüksége nélkül.”

Honnan tudod, hogy működik-e neked ez a feloldás?

Azt fogod érezni, hogy már nem ragaszkodsz ahhoz, hogy igaz legyen ez a mondás. Később pedig találni fogsz olyan életeseményeket, helyzeteket, ahol érezni fogod, hogy valami jó történik és feszültség nélkül bele tudod engedni magad, mert érzed, hogy a jó az igaz is.

Mi van, ha nem használ?

A tudatalattink telis tele van hitrendszerekkel. Mindenről van egy véleményünk, hitünk, amíg személyiség Énünket (egónkat) éljük. Ezek sokszor egymásnak ellentmondanak és összeütköznek. Ilyenkor a változáshoz kevés egyetlen hitrendszert megváltoztatni, a többihez is hozzá kellene nyúlni és fel kellene őket pontosan térképezni mindehhez.

A Jó és Rosszal kapcsolatos tudatalatti hitrendszereink jóvá vagy rosszá tudják tenni az életünket és fel tudnak ültetni minket a jó-rossz hullámvasútjára is. De nem kell, hogy így legyen és nem kell, hogy így maradjon.

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is

Elmén túli megértés a gyakorlatban - Önvaló, videón

Elmén túli megértés a gyakorlatban – Önvaló, videón

Gyakorlati példát mutat neked arról, ahogy felismerődik az a megértés, ami gondolkodástól független, ami nem következtetésen alapszik.

4 hozzászólás

  1. Igen,köszönöm!

  2. Igen. Köszönöm! <3

  3. Igen, köszönöm

  4. Kovács Zoltánné

    Igen, köszi és puszi

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!