Jóból is megárt a sok? – Mi történik a tudatalattiban emiatt?

Mióta sok-sok embernek segítek a gondolat teremtő erejét pozitív mederbe terelni tudatalatti szinten, azóta magam is meglepődőm azon a jellegzetességen, hogy mennyi olyan magyar közmondást, szólást, mondást élünk meg (sokszor észrevétlenül), ami a gondolat teremtő erejénél fogva és a vonzás törvényénél fogva blokkolja az életünket. Ez egyben azt is jelenti, hogy mi magyarok olyan magyarság tudatot teremtünk saját magunknak, amivel hátrányba kerülünk más, pozitívabban gondolkodó nemzetekkel szemben.
Több esetben találkoztam a jó dolgokhoz kapcsolódó tudatalatti blokkoló programokkal, amik tipikusan ilyenek.

Ha igaznak fogadjuk el, hogy “jóból is megárt a sok”

azt szoktuk hinni ez egy ártalmatlan gondolat és nem felelős az életünk bajaiért. Pedig ennek a hitrendszernek is teremtő ereje van.
“A jóból is megárt a sok”. “Túl sok a jóból.” “Meg lesz ennek még a böjtje.” – Ezek mind igazi jó magyar téves hitrendszerek és ugyanabba a kategóriába tartoznak.

Mit gondolsz mi a következménye? 🙂 A tudatalatti folyamat egészen érdekes

Minden, amit a “jó” kategóriába sorolunk tudat alatt “összeadódik” és az elme összehasonlítja a “sokhoz” és a “túl sokhoz” kapcsolódó tudatalatti hitrendszerekkel. Mikor eléred az összesített eredmény szerinti “szintjét a jónak”, akkor az olyan, mintha megálljt parancsolt volna a sors és beindul egy pech, egy rossz élmény sorozat, nehogy sok legyen a jóból.
Ráadásul, ha kishitűség, önbizalom hiány társul az egészhez, akkor a stop szint alig 1-1 jó esemény után bekapcsol és leállítja a jó áramlását. Hogy hogyan? Elkönyvelődik az elmében, hogy a “jó” kész, jöhet a rossz és ettől kezdve vonzani kezdjük a rossz dolgokat a vonzás törvénye segítségével. Ezért alig-alig lesz olyan, amikor jól érezheted magad és többször lesz olyan, mikor nem :).
A jóból is megárt a sok - vessünk véget a jó korlátozásának

Mikor ezt egy nemzet vallja…

Akkor bizony ennek a gondolatnak a teremtő ereje megsokszorozódik és általános kollektív tudati hitrendszerré válik.

Mit jelent ez?

Hogy a magyarság összességében inkább a rossz dolgokat fogja élni, nehogy túl sok legyen a jóból 🙂 . Azt hiszem abban, hogy a “jó” az sok nekünk, egyedülállóak lehetünk a világon, sajnos 🙂

Hogy vessünk véget a jó tudatalatti korlátozásának?

Ha a jót akarjuk élni, akkor magát a korlátozást kell feloldanunk a tudatalattiban. Ettől még nem lesz “cukor mérgezésünk” :), csak szabaddá tesszük az utat a jó előtt. A “jóból is megárt a sok” megélésének a lenti letöltéssel vethetünk véget:
Minél többen vagyunk, aki letöltjük ezt a letöltést, annál inkább megtisztul a magyarság kollektív tudata (is) ettől a blokkoló programtól és annál jobbá válhat a magyarság élete. Van elég bajunk anélkül is, hogy még a magyarság kollektív tudatának blokkjaival is küzdenünk kelljen. Ugye?
Ezért Theta technikával programoztam és makróztam ezt a tudatalattiba jutó letöltést. Erre a programozásom miatt elég IGEN-t írnod és megy ez a letöltés neked is:
“Megengedem magamnak, hogy a jó áramoljon az életemben és a magyarság életében, anélkül, hogy ezt túlzásnak tartanám.”

Nézd meg ezt is

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

A párkapcsolati horoszkóp vagy szinasztria segít önmagunk és a párunk jobb megismerésében, és rálátást ad mit tehetünk a kapcsolatunk jobbá tételéért.

18 hozzászólás

 1. Igen, köszönöm.

 2. Igen. Köszönöm!

 3. Kovács Zoltánné

  Igen, Köszönöm

 4. iGEN! Köszönöm, megtörtént, megtörtént, megtörtént, megtörtént!

 5. Igen! Köszönöm szépen!

 6. Igen. Köszönöm!

 7. Zádori Ferencné

  Igen köszönöm 🙂

 8. Daróczi Erzsèbet

  Igen, köszönöm szèpen.

 9. Ádám Sándorné

  Igen. Köszönöm! 🙂

 10. Igen, köszönöm!

 11. Igen! Köszönöm !

 12. Igen.
  Köszönöm!

 13. Igen! Koszonom

 14. Igen köszönöm 🙂

 15. Baga Zoltan Csaba

  IGEN! Koszonom szepen!

 16. Mogyorósy Erika

  IGEN! Köszönöm! 🙂

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!