Jó viszony mindenkivel mindig, de hogyan? – Tükrözés törvénye 2.

Hogy lehet másokon változtatni a jó viszonyért úgy, hogy csak Önmagadon változtatsz? Megértésed által számodra is elérhetővé válik a jó viszony mindenkivel. Hogy lesz ebből lelki béke?

Mit jelent számodra valójában, hogy minden visszatükröz téged?

Hogy megváltoztathatod a saját életedet, a saját valóságodat. Ha a körülötted levők téged tükröznek a veled való viszonyukban, akkor elég csak Önmagadat megváltoztatni. Senkit sem kell kérni arra, hogy illően beszéljen veled, hogy ne kritizáljon, sértegessen, hogy válaszoljon már, ha kérdezed, hogy ne bántson (bizony!), hogy ne hazudjon, ne csaljon ellened, stb.

Jó viszony mindenkivel? Miért elég ehhez Önmagadon változtatni?

Mert, ha te tele vagy pozitív hitekkel és programokkal tudatalatti szinten is, akkor a külvilág számodra ezt fogja visszatükrözni, s te úgy fogod érezni, hogy egy csodálatos világban élsz, ahol mindenki szeret és mindenkivel rendben vannak a kapcsolataid.

Van-e ennek fizikai szintű bizonyítéka?

A tükörneuronjaink. 

Bármin tudsz kapcsolataidban változtatni, ha önmagadon változtatsz: Hihetetlen?

Pedig így van. Én is és még sok-sok más ismerősöm is így változtatja folyamatosan a saját világát. Amíg pl. a tudatalattimban az a hiedelem rejtőzött, hogy “nem tudok jól kommunikálni”, addig bizony elszenvedtem régi (és immár kedves) főnökömtől a le is írt céges értékelést, mely szerint nem tudok jól kommunikálni. Holott én úgy tudtam, hogy igen… Most meg előadásokat és tanfolyamokat tartok 🙂 és még senki sem panaszkodott 🙂 . Akkoriban nem ismertem a tükrözés törvényét és a főnökömre haragudtam, hogy miért ír le olyat, ami nem is igaz? Hát még, amikor emiatt a prémiumom is alacsonyabb lett…

Hogyan fordítsuk a javunkra a tükrözés törvényét?

A legegyszerűbb, hogy bármilyen rossz, fájó, problémás dolog történik velünk, gondolkodjunk el, vajon mit tükrözhet ez, mit árulhat el a legmélyebb belsőnkről? Ha ezt megtaláljuk és megoldjuk, akkor olyan csodák történhetnek, mint pl. velem, akinek pénzügyi veszteséget okozott ennek a tudásnak a hiánya, ma pedig pénzügyi nyereséget 🙂 . Azaz ahelyett, hogy haragudnánk másokra, ahelyett, hogy védekező állásba vonulnánk, visszatámadnánk, magyarázkodnánk, meggyőzni akarnánk, inkább kérjünk részleteket arról, hogy hogyan lát minket a másik? Használjuk a fejlődésünk érdekében és tudatosítsuk, hogy ha bármi haragfélét érzünk, akkor inkább hálára fordítsuk át, hisz lehet, hogy épp az adott személy ment meg minket egy még nagyobb bajtól…

Jó viszony mindenkivel mindig, de hogyan? - Tükrözés törvénye 2.

Jó viszony mindenkivel? Hogyan lesz ebből lelki béke? 

Ha tudod, hogy minden téged tükröz van-e okod haragudni másokra? Van-e okod utálni másokat? Nem könnyű átkapcsolni az elménket erre az új gondolkodásra, de megéri. Ez egy folyamat lesz és még sokszor támadni fognak a régi beidegződések, mire végre rögzül az új gondolkodás. Igen, tenni kell érte, mert minden alkalommal tudatosítani kell ezt, amit leírtam, addig, míg meg nem szűnnek a rossz érzések támadásai.

Ha több ember tükröz több embernek

Ha bármely helyzetben rossz érzésed keletkezik, csak lépj hátra képzeletben és nézd meg, hogy ez rólad szól-e vagy valaki valaki másnak tükröz (pl. családban, értekezleten, stb.)?

Van, hogy van egy negatív hited Önmagadról és mégis pozitívat tükröznek vissza. Miért? Mert vannak olyan emberek, akik számára a hited témája semleges és a legjobbat látják benned, azt akivé egyébként válhatsz, amint ledobod magadról a negatív tévedésed.

A legnagyobb veszekedések forrása, amikor mindenki egyszerre tükröz a másiknak, oda-vissza. Igen, sok-sok gyakorlás kell hozzá, hogy észrevedd melyik a neked szóló üzenet és melyik a nem neked szóló.

A legkönnyebb, leggyorsabb megszabadulás ezektől a negatív, téves Önmagunkról alkotott, blokkoló hitektől, negatív programoktól a Theta agyhullámon működő módszerek, mert ezek a tudatalatti szintjén oldják meg a problémát.

Hogyan változtatjuk a meg a világot?

Ha megtisztulunk a rossz programjainktól, hitrendszereinktől, akkor a környezetünk a jót fogja visszatükrözni nekünk. Ettől még jobban érezzük magunkat és megerősítést nyerünk. Egyre pozitívabbá válik a kisugárzásunk és egyre többen fogják jól érezni magukat velünk. Egyre többeknek tükrözzük a jót és ébresztjük rá őket a jó példával, hogy így is lehet…

Van-e olyan, hogy senki sem tükröz neked semmit?

Ha már Megvilágosodtál csak jót találsz mindenben, előtte a mindennapok része a tükrözés. Amíg nem világosodsz meg, addig is azt fogod észre venni, hogy a rossz érzésű helyzetek száma csökken, a jó érzésű helyzeteké nő és egyre több rossz történést leszel képes negatív érzelmi érintettség nélkül jól kezelni. Persze akkor, ha figyelembe veszed a tükröződést.

Alakuljon ki jó viszony mindenkivel mindenkinek minden helyzetben, akkor sokkal szebb világban fogunk élni.

A cikk első részét itt találod.

 

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

A párkapcsolati horoszkóp vagy szinasztria segít önmagunk és a párunk jobb megismerésében, és rálátást ad mit tehetünk a kapcsolatunk jobbá tételéért.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!