Isteni időzítés – Ha tudsz róla, ha nem hatással van életedre

Van szabad akaratunk, de van isteni időzítés is és ez mégsem korlátozás. Mi is ez tulajdonképp? Milyen ez? Miért fontos leolvasnunk? 

Nem a földi elme én, hanem a benne élő lélek terve a Földre

Az isteni időzítés az, amiben egyetértünk és tervezzük ezt a létezést. Amikor lelkünk felébreszti isteni célját, eljött az idő, hogy teljesítsük. Amikor ez megtörténik, megnyílik az isteni időzítő ajtó, és lehetőséget kapunk küldetésünk megvalósítására. A lelkünk biztosítja, hogy ott vagyunk, ahol az embernek az isteni időzítés eléréséhez szükséges. Ez azért van, mert a lélek igényei meghaladják a tudatos elmét.

Az isteni időzítés lehet kicsi és lehet elképesztő

Az isteni időzítésed lehet akár olyan “kicsi” is, mint csupán a megfelelő szó a megfelelő időben a megfelelő helyen, azért, hogy inspiráljon valakit, amely cselekedet akár a világ rezgését is megváltoztatja. Élünk összhangban az isteni időzítésünkkel. Az isteni időzítés mindig elképesztő. Csodálatos csillogásként élhető meg. Mindig a mi legmagasabb és legjobb, még akkor is, ha nem értjük teljesen. Vannak, akik úgy hiszik olyan ez, mint egy szabály és a szabályokat megsértik. Ez messze áll az igazságtól.

A lelked az a részed, ami elvezet az isteni időzítésedhez. A lelked teremti meg az isteni időzítését, mert ő tudja, mit kell tenned valójában. Ne feledd, azért jöttél ide, mert akartad. Lehet, hogy nem úgy tűnik a felszínen, de a lélek szintjén azért jöttél ide, hogy változtass valamin. Most pedig azt tanulod, hogyan tedd ezt.

Ki látja?

Isteni időzítés - De ki akarta ezt?

Az isteni időzítés egyedi mindenki számára. Mások észlelhetik bizonyos részeit, de csak Te láthatod az egészet (Theta Healing Alap Tanfolyamos jövő leolvasás technikával megnézheted magadnak). A Teremtő akkor mutatja majd meg neked, amikor már készen állsz rá. Ha félsz látni az isteni időzítésedet, annak oka van.

Valószínűleg többet kell tegyél annál, amit valaha el tudtál képzelni. Fontos, hogy változtasd meg a félelmed, ami akadályozza, hogy lásd a jövőd és megtaláld megismerd az isteni időzítésed. Ha az isteni időzítésed útja nehezebbé válik, akkor itt az ideje, hogy megbeszéld a dolgot a Teremtővel (Theta agyhullámon megteheted, ha már tanultál Theta-t vagy megkérhetsz egy Theta Konzulenst erre – Fekete Kata megj.). Az isteni időzítéshez vezető út nem mindig lesz könnyű. Nehéz lehet egy ideig, de aztán hirtelen minden a helyére kerül és a dolgok működni fognak. Amikor ez történik, azt jelenti, hogy az isteni időzítés a javadra működik és nem ellene dolgozol.

Hogyan szeretnéd elérni az isteni időzítésed?

Így vagy úgy, mindannyian meg fogunk érkezni a saját isteni időzítési célunkhoz, de fontos, hogy a megfelelő utat válasszuk az odaéréshez (erre is használhatod a Theta technikát, ha megtanultad). Az út lehet bármi, amit mi választunk. Az isteni időzítéssel többet lehet elérni, mint amit el tudsz képzelni. És ha pontosan látod a jövőt, megfelelőbb utat választhatsz.

Igaz, hogy az életben van a szabadság, hogy saját döntéseket hozzunk, válasszunk. Mint Isten apró szikráinak, szabad akaratunk van. De a szabad akaratunk többet jelent, mint csupán ez az élet. Mielőtt ezt az életünket éltük, döntést hoztunk arról, hogy mit fogunk tenni, amikor erre a bolygóra érkeztünk. Ez az isteni időzítés. Ez olyasmi, amit lélek szintjén akarunk csinálni, nem valami, amit meg kell tennünk (mint itteni elme énünk).

Vianna Stibal a ThetaHealing módszer alapítója

Nézd meg ezt is

Képzettársítás a betegségek lelki okai között - Ne legyél beteg, ha nem muszáj :)

Képzettársítás a betegségek lelki okai között – Ne legyél beteg, ha nem muszáj :)

El sem tudom képzelni, mennyi ilyen "betegség" lehetséges, azaz mennyi ilyen egészség lehetséges :). Legalább ne képzettársítás miatt legyél beteg :)

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!