Intuíció – Nem kell hozzá kísérleti bizonyíték, mégis létezik

Logikátlan, mégis van. Spirituális kiváltság talán vagy mindenkinek van? Lélekjelenlét, a 7. sík tudatossága. Hogyan érkezik az intuíció?

Sok élethelyzetben kapunk “útmutatást”

Az intuíció nemcsak valamilyen spirituális kiváltság, a legtöbb embernek nagyon jó megérzései vannak. Mindenkinek van legalább egy olyan története, amikor valami furcsa megmagyarázhatatlan dolog történt vele: előre megérzett valamit, meglátott valamit, vagy ösztönösen tudta merre kell mennie egy vadidegen úton, vagy előre tudta, hogy mi fog történni a következő másodpercekben, vagy órákban.

Nagyon sok olyan élethelyzet van, ahol útmutatást, segítséget kapunk. Ilyenkor mintha a fizika törvényei „megbolondulnának”, a mindennapi működés félreáll, és valami más veszi át a helyét, akár csak egy pillanatra vagy hosszú percekre.

Intuíció - Amikor a fizika fejreáll

Lélekjelenlét és 7. sík

Müller Péter ezt „lélekjelenlétnek” hívja. A ThetaHealing® a hetedik sík tudatosságának. Olyan érdekes minőségek ezek, amikor egyszerűen tudod, hogy mit kell tenned, például vészhelyzetben képes vagy a pillanat törtrésze alatt párhuzamosan több dolgot megcselekedni egyszerre, vagy a fizikai erődet meghazudtoló dolgokat elmozdítani, mert segíteni, beavatkozni kell.

Hogyan érkezik az intuíció?

Az intuíció, azaz megérzés többféle csatornán érkezhet hozzánk. Lehet ez egy gondolat, egy megérzés, egy hang, egy kép, vagy egyszerűen csak kiráz a hideg. Ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy érzékszerveinken keresztül fogadjuk az ingereket, a látás, a hallás, tapintás útján. De vannak olyan csatornák, amiket nem használunk, vagy csak elfelejtettünk használni a mindennapokban. Pedig mindenki jó valamiben!

Jön az idő!

Nagymamám például beleszagolt a levegőbe és azt mondta: „Jön az idő!” Ami azt jelentette, hogy esni fog, és minden egyes alkalommal igaza lett. De nem csak ő tudta, érezte a zsigereiben, hanem minden parasztember az akkori időkben, hiszen a termés függött ettől a tudástól. A betevő falat.

Intuitív Anatómia

Manapság az embereknek kevesebb alkalmuk van használni ezt a képességüket, ami nem azt jelenti, hogy nincs. Jó hír, hogy ez a tudás, ez az érzékelés feleleveníthető, mert amit az agy, az elme megtanult, az ott van a tudat valamelyik szintjén.

Az agyunk, mint a számítógép merevlemeze mindent tárol, és a bizonyos pillanatokban előhozható. Erre a képességre épít a ThetaHealing®, és azon belül is az INTUITÍV ANATÓMIA tanfolyam, ahol 15 napon keresztül erre tréningezzük az agyunkat, a testünket, és minden érzékszervüket, hogy emlékezzen!

Hogyan lehet az anatómia intuitív?

Ezzel fogjuk folytatni a cikket…

Molnár Erika transzperszonális légzésterapeuta és aThetaHealing hivatalos tanára

Nézd meg ezt is

ZYO megértés helyett MEGÉRTÉS: A megértés belső zajt, a MEGÉRTÉS belső békét teremt: Az Önvaló értés

ZYO megértés helyett MEGÉRTÉS: A megértés belső zajt, a MEGÉRTÉS belső békét teremt

Mi az AHA "élmény" forrása? A MEGÉRTÉS nem a gondolkodás eredménye, inkább a gondolkodás a következménye a MEGÉRTÉSNEK. Hogyan értünk valójában? Miért jó ezt érteni?

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.