Ingyenes ThetaHealing bőség blokkoldás bemutató

AZ ESEMÉNYRE A TEREM MEGTELT. HA SZERETNÉL JÖNNI, AKKOR KÉRLEK JELEZD ÉS HA VALAKI LEMONDJA, AKKOR A TIÉD A HELY. ILL, HA FELIRATKOZOL HÍRLEVÉLRE, AUTOMATIKUSAN MEGY AZ ESEMÉNY VIDEÓJA. 

Az ingyenes ThetaHealing bőség blokkoldás bemutató egy rendhagyó bemutató azoknak, akik még most ismerkednek a ThetaHealing-gel (egyáltalán nem végeztek még tanfolyamot). Ez egy esély számukra, hogy ne a pénzügyi blokkjaikon múljon megtanulni egy olyan módszert, amivel utána maguk is fel tudják oldani az ilyen tudatalatti blokkjaikat. Itt kipróbálhatod milyen érzés Theta agyhullámra kapcsolni éberen. Megérezheted a Forrás energiáját meditációban. Élőben nézheted meg milyen egy, esetleg kettő  Theta “kezelés” valakivel, akivel még nem dolgoztam. Ha nyitott vagy rá, látni fogod a theta letöltések energiáját. 

Ezen a mostani – kivételes – bemutatón nem a ThetaHealing-ről fogok beszélni, hanem gyakorlati oldalról fogjuk megközelíteni, méghozzá a sokakat érintő bőség kérdéskörével. A jelenlevők közül a Teremtő mutatja meg ki legyen az önkéntesek közül a kiválasztott és nála fogjuk feloldani a bőséghez kapcsolódó tudatalatti blokkokat, mintákat. Hatása nem korlátozódik rá, hanem az összes jelenlevőre vonatkozni fog, nem véletlenül lesznek jelen azok, akik. Ha pedig videón nézed majd (közzé fogom tenni), akkor Te is élvezheted pozitív hatásait úgy is, hogy esetleg nem tudtál eljönni vagy nem fértél be a terembe :). Ha viszont eljössz, akkor kérdezni is lesz lehetőséged.

Az ingyenes ThetaHealing bőség blokkoldás bemutató fontos információi

Ha esetleg nem férsz a terembe, vagy nem tudsz eljönni, ha feliratkozol hírlevélre (számítógépen a jobb szélső sávban, telefonon lefelé tekerve a főoldalon) automatikusan elküldöm a videót.

Az eseményről videó felvétel készül, ahol az önkéntes kliens hangja hallatszódni fog :).

Ez egy bemutató, ezért a blokkoldás nem teljeskörű, viszont a hatásai így is “gyökeresek” (lsd. a korábbi bemutatók videóit).

Hogy mi történik és hogyan és végül hány oldás lesz és milyen spontán fog kialakulni az élet szinkronja szerint.

Ezúttal nem magáról a ThetaHealingről fogok beszélni, hanem kifejezetten oldani fogunk és kifejezetten anyagi bőségre. Ezért mielőtt jössz kérlek nézd meg valamelyik Theta bemutató videóját, hogy tudd, értsd miről van szó. 

A BŐSÉG OLDÁS NEMCSAK AZOKAT ÉRINTI, AKIKNEK SÚLYOS ANYAGI GONDJAI VANNAK, HANEM MINDENKIT, AKI ÚGY ÉRZI KEVESEBB VAN, MINT SZERETNÉ VAGY NEM ENGEDHET MEG MAGÁNAK VALAMIT VAGY ÚGY ÉRZI VAN SZÁMÁRA OLYAN, HOGY TÚL DRÁGA. ÉS AZT IS ÉRINTI, AKI ÚGY ÉRZI FENT KELL TARTANIA A BŐSÉGET, ÁLLANDÓAN TÉNYKEDNI KELL A BŐSÉGEN (különben elvesztené). Egyszóval mindenkit érint 🙂 és ezek csupán példák, mert elképesztő pénzügyi blokkok tudnak létezni a tudatalattiban.

Tudom meglepő, de még a bőségben élőknek is lehetnek bőség blokkjai csak pont azért nem szembetűnő, mert bőségben élnek… Bőségben élő bőség blokkja pl. mikor teljesen vagy majdnem teljesen leköti a bőség fenntartásán való munkálkodás vagy amikor van bevétele bőséggel, de “elfolyik” a pénz a kezéből.

Egyéb

Kérlek, ha szeretnél eljönni a bemutatóra, akkor mentsd el ezt a linket vagy az adatokat, mert a hirdetés általában csak egyszer jelenik meg.

Ha már ismered a Thetát és tanfolyamra jönnél, itt találod a lehetőségeket. Itt találsz hozzászólásokat is azoktól, akik már tapasztalják a Theta-t.

Ha szeretnél különböző témájú workshopjaimon részt venni, akkor itt találod az eseményeket.

Facebook csoportomat itt találod Theta Tanfolyam néven. 

Az ingyenes ThetaHealing bőség blokkoldás bemutató Időpontja

2018. október 16-án 18.30-tól

Időtartam: Kérdéseitektől függően kb. 1 óra.

Nem tudom, hogy fogok-e még ilyet tartani 🙂 később.

Helyszín

BIJO Energia Központ

XIII. ker, Budapest, Róbert K. krt. 96-100., I. em., Galéria 11-es terem (körpult mögötti lépcsőn föl).

Tarts velem

Fekete Kata temészetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Jelentkezés

A katalin.fekete@naturmagazin.hu e-mail címen lehet vagy itt lentebb a Hozzászólás-ba írva.

Változás előfordulhat, ezért kérlek feltétlenül regisztrálj az eseményre, hogy értesíthesselek.

További eseményeket, előadásokat itt találsz

Videókat itt találsz

A Facebookon Theta tanfolyam néven találod meg a csoportot, ahol sok olyan információt találsz, amit máshol nem: https://www.facebook.com/groups/524617121073203/

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!