Ingyenes ThetaHealing blokkoldás bemutató – Változtatni a DNS tudat alatti szintjén

Ez egy kipróbálási lehetőség azért, hogy saját fizikai tapasztalás útján érezhesd meg miről is szól a ThetaHealing, mielőtt választanád ezt a módszert. Ezért ingyenes. Az ingyenes ThetaHealing blokkoldás bemutató ugyanekkor, és épp ezért:

azok szól, akik

 • Még most ismerkednek a ThetaHealing-gel 
 • nem jártak még ilyen konzultáción
 • egyáltalán nem végeztek még tanfolyamot
 • esetleg azt sem tudják mi ez.
 • Emellett!
 • Tervezik, hogy megtanulják vagy egyéni konzultációt szeretnének,
 • Módszert, megoldást keresnek. 

Itt kipróbálhatod milyen érzés Theta agyhullámra kapcsolni éberen. Megérezheted a Forrás energiáját meditációban. Élőben nézheted meg milyen egy, esetleg kettő  Theta “kezelés” valakivel, akivel még nem dolgoztam. Ha nyitott vagy rá, látni fogod a theta letöltések energiáját. 

Ezen a mostani bemutatón nem a ThetaHealing-ről fogok beszélni (erről találsz több ThetaHealing videót ide kattintva), hanem gyakorlati oldalról fogjuk megközelíteni. A jelenlevők közül a Teremtő mutatja meg ki legyen az önkéntesek közül a kiválasztott és nála fogjuk feloldani a tudatalatti blokkokat, mintákat. A kiválasztott mondja meg, milyen témában szeretné a blokkoldást (ezt hívjuk egyéni konzultációnak). Hatása nem korlátozódik rá, hanem az összes jelenlevőre vonatkozni fog, nem véletlenül lesznek jelen azok, akik. Ha pedig videón nézed majd (közzé fogom tenni), akkor Te is élvezheted pozitív hatásait úgy is, hogy esetleg nem tudtál eljönni vagy nem fértél be a terembe :). Ha viszont eljössz, akkor kérdezni is lesz lehetőséged.

Az ingyenes ThetaHealing blokkoldás bemutató fontos információi

Ha esetleg nem férsz a terembe, vagy nem tudsz eljönni, ha feliratkozol hírlevélre (számítógépen a jobb szélső sávban, telefonon lefelé tekerve a főoldalon) automatikusan elküldöm a videót.

Az eseményről videó felvétel készül, ahol az önkéntes kliens hangja hallatszódni fog :).

Ez egy bemutató, ezért a blokkoldás nem teljeskörű, viszont a hatásai így is “gyökeresek” (lsd. a korábbi bemutatók videóit).

Hogy mi történik és hogyan és végül hány oldás lesz és milyen spontán fog kialakulni az élet szinkronja szerint.

Ezúttal nem magáról a ThetaHealingről fogok beszélni, hanem kifejezetten oldani fogunk. Ezért mielőtt jössz kérlek nézd meg valamelyik Theta bemutató videóját, hogy tudd, értsd miről van szó. 

Egyéb

Kérlek, ha szeretnél eljönni a bemutatóra, akkor mentsd el ezt a linket vagy az adatokat, mert a hirdetés általában csak egyszer jelenik meg.

Ha már ismered a Thetát és tanfolyamra jönnél, itt találod a lehetőségeket. Itt találsz hozzászólásokat is azoktól, akik már tapasztalják a Theta-t.

Ha szeretnél különböző témájú workshopjaimon részt venni, akkor itt találod az eseményeket.

Facebook csoportomat itt találod Theta Tanfolyam néven. 

Az ingyenes ThetaHealing blokkoldás bemutató időpontja

Jelenleg ez az esemény nem elérhető. Helyette figyelmedbe ajánlom a korábbi események videóit, melyeket itt a Videó menüpontban találsz meg. 

Időtartam: Kérdéseitektől függően kb. 1 óra.

Nem tudom, hogy fogok-e még ilyet tartani 🙂 később.

Helyszín

BIJO Energia Központ

XIII. ker, Budapest, Róbert K. krt. 96-100., I. em., Galéria 11-es terem (körpult mögötti lépcsőn föl).

Tarts velem

Fekete Kata temészetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Jelentkezés

A katalin.fekete@naturmagazin.hu e-mail címen lehet vagy itt lentebb a Hozzászólás-ba írva.

Változás előfordulhat, ezért kérlek feltétlenül regisztrálj az eseményre, hogy értesíthesselek, ill. azért is, mert kicsi a terem :).

További eseményeket, előadásokat itt találsz

Videókat itt találsz

A Facebookon Theta tanfolyam néven találod meg a csoportot, ahol sok olyan információt találsz, amit máshol nem: https://www.facebook.com/groups/524617121073203/

Nézd meg ezt is

Hibázni jó - Elég jó vagyok-e

Hibázni JÓ – az “én nem vagyok elég jó” tévedése

Azt mondom hibázz, s te azt mondod ez őrültség. Közben nem találod a kiutat a bajból. Miért nem engedjük meg magunknak a hibát? És mi lenne, ha hibázni jó lenne?

14 hozzászólás

 1. Kedves Kata!

  Köszönöm szépen a bemutatót. Bevallom, már régen jártam hasonló helyekre. A tanulás miatt elég nehezen jutottam el bárhová is. Amikor megláttam ezt a lehetőséget, úgy éreztem, mennem kell. Magam sem értettem miért éreztem ilyen késztetést. Tegnap azonban megkaptam a választ. Hálásan köszönöm.

 2. Völlnerné Veronika

  Drága Kata!

  Te egy fantasztikus ember vagy! ✌☀ Őszitntén köszönöm Neked mégegyszer a 13-i bemutatót! 💞
  Veronika

 3. Kedves Kata!
  Nagyon örülök ennek a lehetőségnek és a felvetett gondolatoknak, minden szava igaz.
  Továbbra is nagy elfogadással várom értesítőidet és alig várom a következő lehetőséget a személyes, közös munkára
  szeretettel
  Piroska

 4. Kedves Kata!!

  2017. dec. 30.-án, a 13:30-ra meghirdetett „Theta Healing” élő bemutatón engem választottál ki a jelentkezők közül, pedig én csak a második biztatásod után tettem fel a kezemet.

  Akkor is felkavart és azóta is megdöbbent, ha az ott megtörtént eseményekre gondolok, hiszen úgy zokogtam, mint egy gyermek, de megérte, mert valóban gyökerestől tépődött ki belőlem egy helytelen mélytudati zavar.

  Most külföldön leszek, de ezt követően szívesen részt vennék a tanításaidon.

  Köszönöm felemelő tevékenységedet, szeretettel várom a tájékoztatásaidat!

  Tisztelettel, üdvözlettel, hálával: Tibor

 5. Köszönjük a bemutatót én személy szerint nagyon élveztem s szerintem barátnőm nevében is ezt tudom csak mondani.

  Neked is Boldog Új Évet!

 6. Kedves Kata, voltam az ingyenes Theta bemutatón a fiammal.

  Nagyon tetszett!

  Köszönöm a bemutatót!

 7. Júlia, Nagyon köszönöm, hogy ezt elmondtad nekem.

 8. Kedves Horváth Ilona!
  Én is ott voltam a nyílt napon. És a problémád kezelése alatt egy pillanatra azt láttam, aminek a hiánya neked problémát jelentett. Egy kedves, pici meghitt sarkát a vágyott dolognak, ami tiéd volt. Kívánom, hogy, amit láttam, az megteremtődjön a számodra!
  Júlia

 9. Én voltam a nyílt napodon. Jelentkeztem bemutató Theta kezelésre. Az ásás módszerével Kata megkereste a gyökérproblémát. Ezt meg még mást is eltávolított. Kaptam sok letöltést is, velem együtt a többiek is, ha érintve érezték magukat ÉS kérték. Nagyon köszönöm, Kata!

 10. Óváriné Szőke Mariann

  Köszönöm szépen Kata,nagyon jó előadás volt. Csodás napot kívánok Neked szeretettel. Marian.

 11. Turiné Megyeri Nóra

  Kedves Kata!
  Tegnap este részt vetten a nyílt napodon, és több egyéb irányú “keresgélésem” után Te voltál az a személy, aki hiteles volt számomra, és a meditációt is végre magaménak éreztem.
  Nagyon köszönöm!
  Szép napot kívánok!
  Turiné Megyeri Nóra

 12. Szia,szeretnék részt venni a nyílt napon.Régóta hallottam már a módszerről. Nagyon sokat olvastam már ezoterikus módszerről, voltam kurzusokon,de aututo sikert semmivel nem értem el.
  Családilag nagyon sok problémánk van a pénzzel ,I’ll sokunk at meg tagadták a szeretteik.
  Udvozlettel:Maria

 13. Halász Alexandra

  Szeretnék jönni. Nemrég egy ismerősöm igazán meleg szavakkal ajánlott, felkeltette az érdeklődésemet a módszer iránt. Köszönöm a lehetőséget! 🙂
  Alexandra

 14. Szeretnek en is reszt venni az eloadason ,sok felelem bizonytalansag vesz korul , szeretnem legyozni megvedeni magam , a kulso emberi agreszioval szembe .Elfogadni ,megerteni az agreszort ,azt a helyzetet amit taanitani akar .
  udvozlettel Kopacz Dora

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!