Hogyan NE azonosuljunk negatív érzésekkel? Videó

Hogyan ne azonosuljunk negatív érzésekkel? Ez a videó az érzések működésének természetébe visz mélyen. A szomorúság példáját használja, hogy megérthesd mi és hogyan zajlik benned.

Ha már érted mitől és miért jön létre az azonosulás, akkor – amikor történik – már egyre hamarabb fel tudod ismerni önmagadban. Az egyre gyorsuló felismeréseid pedig lehetővé teszik, hogy az azonosulás erejét veszítse és ezáltal fokozatosan eltűnhessen. Ha pedig az azonosulás megszűnik, akkor már semmi nem táplálja energiával a negatív érzéseket, vagyis fokozatosan átadják helyüket annak, ami valójában vagy, az Önvalónak.

Hogyan Ne azonosuljunk negatív érzésekkel?

Mikor szomorú vagy, úgy érzéd tiéd ez az érzés, úgy érzed, mintha te lennél szomorú. Holott az, ami vagy sosem szomorú. Az Önvaló nem szomorú. Ellentmondás ez? Látszólag igen. Valójában ez egy azonosulás eredménye.

Ez a videó részlet a ZYO Érzelmi összhang kívül-belül, azaz élni érzelmesen ÉS értelmesen c. egész napos esemény felvételeiből. Erről részleteket itt találsz:
https://naturmagazin.hu/zyo-erzelmi-osszhang-elni-erzelmesen-ertelmesen/
Itt találsz még több ZYO-t:
https://naturmagazin.hu/esemeny_naptar/
Itt megtalálsz engem is:
http://naturmagazin.hu/fekete-kata/

Itt találsz a Youtube-on:

https://www.youtube.com/channel/UCu40d8exg2ZqpFM0F0sTVUg

 

Nézd meg ezt is

A szenvedés mély gyökere az elkülönültségbe, elválasztottságba vetett hit

A szenvedés mély gyökere az elkülönültség, az elválasztottság

Nem az elméből, hanem Innen látható a szenvedés mély gyökere... Mit hiszel magadról? Mennyire szenvedsz ettől? Látod-e az összefüggést?

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!