Hogyan lehet megszabadulni a félelemtől? Megtörtént eset videója

Hogyan lehet megszabadulni a félelemtől? Ahogy mélyültem Önvalóként az Önvalóban egyszer csak rájöttem, hogy bár találkozom félelmetes helyzetekkel, mégsem találom a félelmet magamban. Régen rengeteget küzdöttem vele és sok, jó sok területen megmutatkozó sokféle félelmem volt. Ezeken annyit dolgoztam és annyit irtottam őket magamban, hogy azt hittem sosem lesz vége. Aztán egyszer ráébredtem, hogy eltűntek :).

Nagy rácsodálkozás volt ez! Utána született meg bennem a ZYO Félelem nélkül c. esemény, hogy ezt mindenki más is megtapasztalhassa :).

Hogyan lehet megszabadulni a félelemtől? 

A legelső lépés, hogy merj vele foglalkozni. Ha kerülöd, akkor marad a félelem irányítása fölötted. Ha túl sokat foglalkozol vele, akkor pedig teremted. Valójában viszont azt ismered fel, hogy illúzió. Ezt pedig addig nem fogod felismerni, amíg csak olvasol, hallasz róla. Magadnak kell végigmenned azon a folyamaton, ami megsemmisíti a félelembe vetett hitedet.

A félelem a személyiségeddel való azonosulásból fakad. Ezért mikor végigmégy ezen a folyamaton, akkor egyúttal a személyiség Énnel való azonosulásod szálai is szakadnak. Ami helyettük megmarad az pedig a valódi lényed, az Önvaló. Az Önvaló pedig nem fél. A valódi Éned nem fél, nincs mitől félnie. Ez a kulcs.

Amíg ragaszkodsz a személyiségedhez és nem fedezed fel a valódi Énedet, az Önvalót, addig a félelem marad. Így is segít, ha szembenézel vele, ha feloldogatod, de mindig lesz ami megmarad, a régi helyett pedig létrejön egy újabb :).

Ezeket a videókat a ZYO Félelem nélkül c. esemény -en és utána rögzítettem, hogy lásd miként érdemes elindulni és lásd hova jutottak a videóban szereplő résztvevők 2 héttel később :):

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, konzulens, ZYO

Nézd meg ezt is

Shiva Énünk a Tiszta Tudatosság

Shiva Énünk a Tiszta Tudatosság, megvizsgáljuk magunkban – videó

Shiva Énünk a Tiszta Tudatosság, megvizsgáljuk magunkban, hogy ez mit is jelent és hogyan tapasztalható. …

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!