Hiányos ásványi anyag felszívódás lelki okai

Van, hogy mindent megteszünk az egészségünk érdekében. Igyekszünk helyesen táplálkozni, figyelünk a minőségre, az összetételre, hogy minél természetesebb élelmiszert fogyasszunk, étrendkiegészítőket is eszünk. Ennek ellenére lehet ásványi anyag hiányunk, mert a hiányos ásványi anyag felszívódás is okozhatja ezt.

Ilyenkor bizonyosan lelki összefüggést kell keresnünk.

Testünk a létezés 7 síkjához különböző anyagokkal kapcsolódik. Az 1. síkhoz (ásványok, kő, szikla, szilárd, sűrű anyagok) az ásványi anyagok révén. Ha ehhez a síkhoz rosszul tud a testünk kapcsolódni, akkor hiába táplálkozunk helyesen, nem szívódnak fel elegendő mértékben a tápanyagok. Maga a rossz kapcsolódás energia blokkot okozó lelki probléma vagy már kialakult tudatalatti rossz lelki mechanizmusok (téves hitrendszerek, programok, stb.) miatt jön létre.

Ilyenkor a testünk csupán tükrözi a lelkünk problémáját, a tudatalattink összegubancolódott információt.

Ember és Föld kapcsolódása a hiányos ásványi anyag felszívódás mögött

  • Az 1. sík a Föld síkja is. Gyakran tapasztalom spirituális és vallásos embereknél, hogy inkább a mennyországban élnének szívesen a Föld helyett, mert úgy gondolják, csak ott lehetnének igazán boldogok. Azok, akik így éreznek rosszul tudnak kapcsolódni az 1.-es síkhoz (Theta leolvasáskor látni lehet, hogy hiányosan “gyökereznek” a Földben, szinte lebegnek fölötte, mintha állandóan készen állnának, hogy elmenjenek). Ez egy természet ellenes egyensúlytalan állapot. Azért születtünk ide, mert ezt akartuk. Ilyenkor a megoldás azokat a tudatalatti blokkokat feloldani, amik miatt azt hisszük, hogy csak valahol máshol lehetünk igazán boldogok.
  • Nem spirituális, nem vallásos embereknél is lehetnek ilyen hitrendszerek a tudatalattijukban, a tudtukon kívül (jómagam is ilyen voltam valaha). Kineziológiai izomteszttel, ThetaHealing energia teszttel ezt meg lehet nézni.

Ki a támaszod? Kire számíthatsz? problémakör a hiányos ásványi anyag felszívódás miatt

Az ásványi anyagok “adják” a test vázát, a test alapját, amire a többi dolog “ráépül”. Nemcsak a csontok felépítésében van kulcs szerepük, de a sejtjeinkében is. Ők a támaszai a többi anyagnak.

Hiányos ásványi anyag felszívódás lelki okai

  • A tudat és a tudatalatti információi tudnak ellentétesek is lenni. Ezért van, hogy van támaszunk, mert ott a család, barátok. Mégis lehet, hogy tudat alatt van rejlik egy olyan hitrendszer, mely szerint nincs támaszunk. Ez akár örökölt is lehet.
  • Nézzük meg milyenek a felmenőink? Számíthattak-e másokra, volt-e biztos támaszuk? Bármelyiküktől örökölhettük a hitrendszerüket (DNS-el).
  • Van, hogy tudjuk is, szoktuk úgy érezni, hogy senkire sem számíthatunk. Netán mások támaszai vagyunk, miközben önmagunkra nem is marad idő, így nem is tudunk önmagunk “támasza” lenni.
  • Mikor úgy gondoljuk, hogy csak mi tudjuk megoldani, megcsinálni a dolgokat. Vagyis lehet, hogy lenne segítség, de vagy elutasítjuk, vagy bármit segít kontrolláljuk, javítgatjuk. Ennek változata az egyedül vagyok hitrendszer, akinek még segítsége sincs. Mindkettő lelkileg támaszhiányként észlelődik.
  • Istennel kapcsolatos hitrendszerek is támaszhiányként észlelődnek. Pl. a Teremtő csalódott bennem és elfordult tőlem, büntet, nem segít. Nem hiszek benne, miközben azt hiszem a helyzetem megoldásához rá lenne szükségem.

Az elutasítás tükröződik az ásványi anyag befogadásában is

A sejtjeink folyamatosan “döntenek” arról, hogy befogadják-e vagy elutasítják-e hozzájuk szállított tápanyagokat. A haragvó, dühös, neheztelő ember, aki ezáltal folyamatos elutasításban van a sejtjei szintjén is folyamatos elutasításban van. A segítség el nem fogadása, a jó dolgokban való hitetlenség is elutasítás. Az elutasítás bármely formájára hajlamos embereknél sejt szintű elutasításban tükröződik vissza ez.

A vitaminok felszívódásának lelki oldalával fogom folytatni ezt a cikket.

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár

Nézd meg ezt is

Ébredő tudatosság - Vajon mire tanít a koronavírus?

Ébredő tudatosság – Vajon mire tanít a koronavírus?

Hogyan szolgál minket az adott helyzet? Vajon mi lehet az ajándéka? Ez a cikk most a pozitív oldalról szól, az ébredő tudatosság egyetemesedéséről.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!