Hiányos ásványi anyag felszívódás lelki okai

Van, hogy mindent megteszünk az egészségünk érdekében. Igyekszünk helyesen táplálkozni, figyelünk a minőségre, az összetételre, hogy minél természetesebb élelmiszert fogyasszunk, étrendkiegészítőket is eszünk. Ennek ellenére lehet ásványi anyag hiányunk, mert a hiányos ásványi anyag felszívódás is okozhatja ezt.

Ilyenkor bizonyosan lelki összefüggést kell keresnünk.

Testünk a létezés 7 síkjához különböző anyagokkal kapcsolódik. Az 1. síkhoz (ásványok, kő, szikla, szilárd, sűrű anyagok) az ásványi anyagok révén. Ha ehhez a síkhoz rosszul tud a testünk kapcsolódni, akkor hiába táplálkozunk helyesen, nem szívódnak fel elegendő mértékben a tápanyagok. Maga a rossz kapcsolódás energia blokkot okozó lelki probléma vagy már kialakult tudatalatti rossz lelki mechanizmusok (téves hitrendszerek, programok, stb.) miatt jön létre.

Ilyenkor a testünk csupán tükrözi a lelkünk problémáját, a tudatalattink összegubancolódott információt.

Ember és Föld kapcsolódása a hiányos ásványi anyag felszívódás mögött

  • Az 1. sík a Föld síkja is. Gyakran tapasztalom spirituális és vallásos embereknél, hogy inkább a mennyországban élnének szívesen a Föld helyett, mert úgy gondolják, csak ott lehetnének igazán boldogok. Azok, akik így éreznek rosszul tudnak kapcsolódni az 1.-es síkhoz (Theta leolvasáskor látni lehet, hogy hiányosan “gyökereznek” a Földben, szinte lebegnek fölötte, mintha állandóan készen állnának, hogy elmenjenek). Ez egy természet ellenes egyensúlytalan állapot. Azért születtünk ide, mert ezt akartuk. Ilyenkor a megoldás azokat a tudatalatti blokkokat feloldani, amik miatt azt hisszük, hogy csak valahol máshol lehetünk igazán boldogok.
  • Nem spirituális, nem vallásos embereknél is lehetnek ilyen hitrendszerek a tudatalattijukban, a tudtukon kívül (jómagam is ilyen voltam valaha). Kineziológiai izomteszttel, ThetaHealing energia teszttel ezt meg lehet nézni.

Ki a támaszod? Kire számíthatsz? problémakör a hiányos ásványi anyag felszívódás miatt

Az ásványi anyagok “adják” a test vázát, a test alapját, amire a többi dolog “ráépül”. Nemcsak a csontok felépítésében van kulcs szerepük, de a sejtjeinkében is. Ők a támaszai a többi anyagnak.

Hiányos ásványi anyag felszívódás lelki okai

  • A tudat és a tudatalatti információi tudnak ellentétesek is lenni. Ezért van, hogy van támaszunk, mert ott a család, barátok. Mégis lehet, hogy tudat alatt van rejlik egy olyan hitrendszer, mely szerint nincs támaszunk. Ez akár örökölt is lehet.
  • Nézzük meg milyenek a felmenőink? Számíthattak-e másokra, volt-e biztos támaszuk? Bármelyiküktől örökölhettük a hitrendszerüket (DNS-el).
  • Van, hogy tudjuk is, szoktuk úgy érezni, hogy senkire sem számíthatunk. Netán mások támaszai vagyunk, miközben önmagunkra nem is marad idő, így nem is tudunk önmagunk “támasza” lenni.
  • Mikor úgy gondoljuk, hogy csak mi tudjuk megoldani, megcsinálni a dolgokat. Vagyis lehet, hogy lenne segítség, de vagy elutasítjuk, vagy bármit segít kontrolláljuk, javítgatjuk. Ennek változata az egyedül vagyok hitrendszer, akinek még segítsége sincs. Mindkettő lelkileg támaszhiányként észlelődik.
  • Istennel kapcsolatos hitrendszerek is támaszhiányként észlelődnek. Pl. a Teremtő csalódott bennem és elfordult tőlem, büntet, nem segít. Nem hiszek benne, miközben azt hiszem a helyzetem megoldásához rá lenne szükségem.

Az elutasítás tükröződik az ásványi anyag befogadásában is

A sejtjeink folyamatosan “döntenek” arról, hogy befogadják-e vagy elutasítják-e hozzájuk szállított tápanyagokat. A haragvó, dühös, neheztelő ember, aki ezáltal folyamatos elutasításban van a sejtjei szintjén is folyamatos elutasításban van. A segítség el nem fogadása, a jó dolgokban való hitetlenség is elutasítás. Az elutasítás bármely formájára hajlamos embereknél sejt szintű elutasításban tükröződik vissza ez.

A vitaminok felszívódásának lelki oldalával fogom folytatni ezt a cikket.

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár

Nézd meg ezt is

ZYO Hála rezgés meditáció hangfürdővel videón

ZYO Hála rezgés meditáció hangfürdővel videón

Ez egy Önvaló meditáció, amely az igazi Énedbe vezet vissza. Figyelj befelé és érezd át. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!