Hegyikristály indította el a gyógyulást

Hiába tudtam volna segíteni betegemen akupunktúrával, a nagy távolság ellehetetlenítette ezt. Szeretetem és a vágyam, hogy a gyógyulását segíthessem elvezetett a Hegyikristály gyógyításhoz. A Kristály megmutatta a gyógyítás útját és egyben egy módszer születését hívta életre.

2008. dec. 11.-én érkezett hozzám Erdélyből egy asszony, aki a sok-sok és összetett betegsége gyógyulásához kérte a segítségemet. Éreztem benne a gyógyulásában mélyen gyökerező hitet.

Amikor azzal szembesültem, hogy többé nem tud eljönni hozzám kezelésekre, mert nem tud ennyit utazni, mélyen megérintett.

Az együttérzés, mely iránta ekkor szívemben megfogant, keltette életre azt az új gyógyítást, amelyet később Kristálypunktúrának neveztem el.

Ahogy visszagondolok erre az eseményre, világossá vált számomra, hogy az ő gyógyulásába vetett hite, és az én együtt érző szeretetem energiájában fogant meg az új Kristálygyógyítás.

Sosem foglalkoztam vele, mégis egy pillanat alatt tudtam

A különös az volt, hogy Kristályokkal ezt megelőzően sohasem foglalkoztam, mégis egy pillanat alatt tudtam, hogy a gyógyulást kereső asszonynak a Hegyikristály milyen módon tud segíteni. Minden tudást átadtam számára, amelyet akkor „kaptam”, és útjára bocsátottam. Tartottuk a kapcsolatot telefonon keresztül, így értesülhettem arról, hogyan indult el a gyógyulása.

Az új módszer, a Kristálypunktúra 2008-ban „született”.

Ez az időpont volt alkalmas arra, hogy az emberiség számára kinyíljon egy olyan „kapu”, mely lehetővé tette, hogy a Kristályokban rejlő értékek megmutatkozhattak. (E cikkben, amikor Kristályokról esik szó, ez a Hegyikristály vagy más néven a Kvarckristály.)

A Kristályokban rejlő Fény-Erő a lemúriai, atlantiszi időkben, 26000 évvel ezelőtt elérhető volt az emberiség számára. A hatalmas kincs elveszett, amikor az akkor élő emberek visszaéltek vele.

Kristályok élnek. Amikor megnyilvánultak számomra azt jelentette, hogy új korszak kezdődött nemcsak az én, hanem az emberiség történetében is.

„A Kristályok hallgattak, Most újra beszélnek”

Így szólt az „üzenet”. –  „Kinyíltak” számunkra a Kristályok, és a  Kristálypunktúrában ötvöződik az a tudás, amely ma elérhető az emberiség számára.

Mindez hirtelen jött.

Ez volt a kezdet. A további tapasztalatok, a Kristály „üzenetek”, a magas szellemi síkokról érkező útmutatások, valamint az eddig megszerzett sokoldalú tudásom által ez mind összeötvöződött, és egységbe került. A Kristálypunktúra elindult az útjára, önmagunk, és mások javát szolgálva.

Kibontakozott számomra, hogy a Kristálypunktúra sokkal többet jelent, minden eddigi ismert gyógyító módszernél. Világossá vált számomra, hogy a jövőbe mutató legfőbb jellemzője: A TUDATOSSÁG ÚJ ÚTJA.

„ Az emberi tudatszint és a Kristályok szoros kölcsönhatásban állnak. A Kristályok beépülését ez a kölcsönhatás határozza meg.”

Egy kvantum fizikai törvényeket tükröző esemény lett a Hegyikristály kezelés

Működésében messze meghaladja az eddigi 3 dimenziós tapasztalatokat és ismereteket.

„ A Kristály, amikor a kezedbe veszed, tudja, hogy ki vagy.” ( Kryon )

Hegyikristály gyógyította, mert messze lakott

Így válik érthetővé, hogy mindenki számára egyedi, különleges módon nyilvánul meg és minden egyes alkalommal másként.

A 3 dimenziós elménk ezt nem tudja megmagyarázni.

Amikor erről elmélkedtem, Kristály üzenet érkezett:

„Lineáris gondolkozással szeretnéd megérteni azt, ami megmagyarázhatatlan. A lelked viszont ráérez, amikor a kezelésekhez használsz minket. Lélek szinten egyek vagyunk, a Teremtő Szeretet Fényének megnyilvánulásai”.

Biztatás és újabb információk érkeznek, ahogyan ennek az ideje eljön

Segítséget nyújtanak számunkra, abban, hogyan tudunk egy jobb életet teremteni magunk és mások számára.

„ Munkátok jelentőségét felfogni nem tudjátok, de használva az új adományt, a tapasztalataitok által kinyílnak a tudás újabb és újabb kapui. Használjátok ezt az ajándékot és gyűjtsétek a csodák birodalmában megélt tapasztalatot. Vezetünk benneteket, ha hagyjátok. Szeretünk benneteket feltétel nélkül, és ez a Kristályok által jön át hozzátok.”

A Kristálypunktúrát bárki képes megtanulni és használhatja önmaga vagy mások javára. A Hegyikristály bárki számára megmutatja csodáját, ha tudjuk, hogyan teszi ezt.

Dr. Kellermann Aranka Terézia

orvos, akupunktőr, spirituális Kristályterapeuta

Nézd meg ezt is

ZYO Hála rezgés meditáció hangfürdővel videón

ZYO Hála rezgés meditáció hangfürdővel videón

Ez egy Önvaló meditáció, amely az igazi Énedbe vezet vissza. Figyelj befelé és érezd át. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!