Gondolat és érzés – lehetséges-e így hatni az anyagra?

Lehetséges-e az, hogy a gyógyító gondolat és érzés által hat az anyagra? DNS kísérlet válaszol a kérdésre.

A cikksorozat első részében arról a folyamatról írok, ahogy a Lélek információja, a Szellem által mozog a fizikai sík irányában, majd a Kollektív Tudaton és az egyén Tudatán át átalakul fizikai anyaggá. Ez az a folyamat, ahogy a Lélek információja által megteremtődik a fizikai Test. Ennek a megértése segíti ennek az írásnak a megértését.

Itt olvashatod el: Miért lehetséges az azonnali gyógyulás? Orvosi szemmel – 1 rész

Gondolat és érzés – A kísérlet 

2003-ban a kaliforniai HeartMath  Kutatóközpont munkatársai -Rollin McCraty, Ph.D. Mike Atkinson, és Dana Tomasino, BA – Dr. Glen Rein sejtbiológus felvetése alapján egy nagyon érdekes kísérletet publikáltak. Azt vizsgálták, hogy a gyógyítók hatnak-e, és ha igen, akkor hogyan hatnak a biológiai rendszerekre.

A kísérlet során DNS molekulát helyeztek el ioncserélt vízben és az volt a vizsgálatban résztvevők feladata, hogy a gondolataikkal változtassák meg a DNS molekula szerkezetét.

Gondolat és érzés - Hatása a DNS-re

Gondolat és érzés – három csoportos kísérlettel

Három csoportban végezték a kísérletet. Az első csoport feladata az volt, hogy kerüljenek emelkedett érzelmi állapotba mint például a szeretet érzése és közben 2 percre fogják a kezükbe a DNS-t tartalmazó csövecskéket. A második csoport az emelkedett érzelmi állapot mellé egy határozott szándékot (gondolatot) is megfogalmazott, melynek az volt a célja, hogy a DNS láncot fel vagy letekerjék. A harmadik csoport is megfogalmazta a szándékot, de ők nem hozták létre az emelkedett érzelmi állapotot. Az első és a harmadik csoport nem tudott statisztikailag értékelhető változást létrehozni a DNS molekulán. Azok között, akik az emelkedett érzelmi állapotba hozták magukat és az volt a szándékuk, hogy változtassanak a molekula szerkezetén, és ezt egy pontos célként meg is fogalmazták, azok akár 25%-al is képesek voltak fel vagy letekerni a DNS molekulát.

A gondolat és érzés mikor hat a kvantummezőre és mikor nem?

Theta Healing, Grabovoj módszer, azonnali gyógyulásA HeartMath kísérlet azt mutatja, hogy a kvantummező, és ez által az emberi molekulák reagálnak a szív által létrehozott felfokozott érzelmi állapotra akkor, ha egy tiszta gondolat, egy tudatos szándék is kapcsolódik hozzá. Nem reagál viszont a céljainkra (gondolatainkra) és a pozitív érzelmeinkre se, akkor, ha ezek külön-külön jelennek meg.

Belegondolt már valaki, hogy ez milyen óriási lehetőséget jelent az életünk bármely területének megjavításában? A gyógyulásban, a testünk fiatalon tartásában, DNS szinten? – Fekete Kata, szerk. kérdése

A tanulmány itt olvasható el:  Modulation of DNA Conformation by Heart-Focused Intention. … Kalifornia, publikációs szám: 03-008 (2003)

Dr. Francia Boglárka orvos, a Theta Healing® és Grabovoj® módszerek tanára

Nézd meg ezt is

Nem az agy van tudatában az agynak - Az Önvaló-Tudat valósága

Nem az agy van tudatában az agynak – Az Önvaló-Tudat valósága

Ez egy "felforgató" videó, amely megkérdőjelez evidensnek hitt dolgokat a valóságunkkal kapcsolatosan.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!