Föld felemelkedés: Mit jelent számunkra az új rezgés?

Honnan hová változik a Föld? Milyen folyamatok zajlanak? Milyen energiák érkeznek? Hogyan változtatnak bennünket? Valóban elmozdult a Föld felemelkedés irányában?

Amikor a Földre születtem, nem volt televízió és nem volt internet. A tudás is sekélyesen működtette az Életet. Senki sem várt, mégis jöttem, mert feladattal születtem. A hetvenhét év alatt, melyet itt élek, a változások sokasága történt meg:

Kezdeti éveimben Földünkön az emberiség a végső pusztuláshoz vezető legmélyebb rezgésűvé vált, olyan távol Isten szeretetétől, amilyen távol minden a legsötétebb. Ezt tükrözték azok a történések, amelyet a két világháború és a hidegháború képviseltek. Kis gyermekként tudtam, hogy itt vége lesz mindennek, amit földi életként fogtam fel. Ennek árnyékában, visszagondolva gyermekkoromra, már megértem, hogy befelé fordulva éltem és a tanulásban találtam meg örömömet és a lelki békémet. Nem voltam boldogtalan, de boldog sem…

A változás éve – úton a Föld felemelkedés irányába

Célom, hogy orvos legyek akkor még más töltöttséget jelentett számomra, mely nagyot változott azóta. Az életemben történtek tanítottak meg arra, hogy a szeretet, az, ami a legfőbb jót szolgálja.

A segítés vágy sarkallt életem minden területén, és az lelkesített a legjobban, amikor újabb és újabb lehetőségeit ismertem fel és vitt előre, ahogyan az eredménye megmutatkozott a törekvéseimben.

1987-ben jött a változás életemben és ahogy később megtudtam az emberiség életében is.

Érvényét vesztették azok a jóslatok, amelyeket Nostredamus megálmodott, és mindaz, ami erről a bibliában megíródott.

Földünk, amely által a sötétségből kilőtte magát, és a Fény felé vette az irányt

Föld felemelkedés - Mit jelent számunkra a Föld rezgés emelkedése?

A Világegyetem szeme ránk irányult, és magas dimenziókban létező segítőkkel elkezdődtek számunkra azok a történések, amelyek segítettek abban, hogy egy új evolúciós szakasz jöhessen létre bolygónk és az emberiség történetében. Többek között ez a föld mágneses terének megváltoztatása által történt meg.

A Föld felemelkedés megállíthatatlan, a sötétség az utolsókat rúgja

Eközben a régi energia, amelynek a sötétség, félelem keltés volt az eszköze, harcba lendült, célul tűzve ki azt, hogy megakadályozza az emberiség „felébredését”, a magasabb tudatosság elérését, amit a szeretet, az együttérzés és a könyörületesség jelentenek.

A harc napjainkban még erősödött is, mely azonban ma már olyan, mint a haldokló, utolsó erőlködése. Esélytelenek már, mert közben olyan dolgok történtek, amelyek megdobogtatják a szívemet.

Tudom, hogy a Föld felemelkedése a rajta élőkkel együtt egy magasabb dimenzióba történik, amelyet a saját testünkben létezve élhetünk meg.  Ezen az úton halad már sok tudatos ember, többen, mint ezt gondolnánk.

A fény útját választókat segítem

A felemelkedésünk irányába ható történések sorban életem megtapasztalt részévé válhattak olyan módon is, hogy tudatába kerülhettem az ebben betöltött szerepemmel. Sok segítést kaptam, többek között azt, hogy feltárult előttem a Hegyikristály és az ember kapcsolatának eddig ismeretlen területe: a Kristálypunktúra. Az életfeladatom is megmutatkozott, mert egyértelművé vált számomra hogy a Kristálypunktúrában foglalt tudást meg kell osztanom azokkal, akik erre nyitottá válnak, és a fény útján szándékoznak járni.

A maják megjósolták

2012 évtől új időszámítás és az evolúciónk továbblépését jelentő energia van már jelen a Földön. Ennek az időszaknak az eljövetelét Maják megjósolták, mint potenciális lehetőséget az emberiség továbblépése számára.

Galaxisunk a Világegyetemben megkezdte a Központi Nap körüli pályájának új szakaszát. Ez az egész földet befolyásolja és évről évre erősödő új energiát jelent számunkra.

Egység a Földön

Elindult egy olyan folyamat a Földön, amely az egység irányába mutat, amely számunkra a jobb jövőt jelenti. Ezek a történések már részben végbementek, mint a Szovjet hatalom összeomlása, a két Németország egyesülése, az Európai Unió létrejötte. Más történések is szerveződnek számunkra, mely a régi energiás elkülönültséget, az ellenségeskedés, a gyűlölet megszűnését fogják az emberek szívéből kitörölni, hogy helyét elfoglalhassa a kölcsönös tisztelet, tolerancia, megértés és szeretet egymás iránt. Az egy Isten hit erről szól, és arról hogy megértéssel vegyük tudomásul azt,hogy jogában áll minden népcsoportnak, a maga módján kinyilvánítani az Isten iránti szeretetüket.

Új generáció születik

Az új generáció, az indigó, a kristály és csillag gyerekek folyamatosan születnek le a Földre, egy magasabb tudatossággal létezve. Ők képviselik azt a jövőt, amelynek magjait elvetettük, hogy virágba boruljon általuk a Földünk.

Ez az út számunkra, mely a háborúk végleges megszűnését jelenti, a békés egymás mellett élést, az együttműködést más népekkel, ugyanakkor megőrizve azokat az értékeket, amelyek minden népnek  a hagyományai jelentenek.

DNS aktiválódás zajlik

A Föld felemelkedés jelenti az emberiség számára a DNS olyan aktiválódását is, amely az eddigi 30%-os, túlélési állapotból egy jóval magasabb hatékonyságon történő működést jelenti. Megszűnnek azok a betegségek, amelyek eddig rettegésben tartották az emberiséget. Mindez most történik, és olyan ütemben halad előre, ahogyan megváltoztatjuk a régi tapasztalatokon történő gondolkozásunkat, és egyre jobban kinyílunk, a legfőbb javunkat szolgáló szeretet, együttérzés és könyörületesség irányába. Ezek jelentik Földünkön a legerőteljesebb rezgésszint változást, amely a felemelkedésünket szolgálja.

Hálával, csodálattal tölt el, hogy mindennek része lehetek, és 77 évesen köszönetet mondok mindazért, ami eljött az életemben, de legfőképp azért, hogy itt lehetek a Földön és a Forrás szolgálatában

Dr. Kellermann Aranka Terézia

orvos, akupunktőr, spirituális kristályterapeuta

Nézd meg ezt is

Túl szép, hogy igaz legyen - Mi van, ha nem tudom elhinni?

Túl szép, hogy igaz legyen – Mi van, ha nem tudom elhinni?

Ugye milyen nehéz a jó dolgokról elhinni, hogy lehetségesek? Hogyan élhetnénk meg, ha nem tudunk és nem is kell hinni benne?

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!