Föld felemelkedés: Mit jelent számunkra az új rezgés?

Honnan hová változik a Föld? Milyen folyamatok zajlanak? Milyen energiák érkeznek? Hogyan változtatnak bennünket? Valóban elmozdult a Föld felemelkedés irányában?

Amikor a Földre születtem, nem volt televízió és nem volt internet. A tudás is sekélyesen működtette az Életet. Senki sem várt, mégis jöttem, mert feladattal születtem. A hetvenhét év alatt, melyet itt élek, a változások sokasága történt meg:

Kezdeti éveimben Földünkön az emberiség a végső pusztuláshoz vezető legmélyebb rezgésűvé vált, olyan távol Isten szeretetétől, amilyen távol minden a legsötétebb. Ezt tükrözték azok a történések, amelyet a két világháború és a hidegháború képviseltek. Kis gyermekként tudtam, hogy itt vége lesz mindennek, amit földi életként fogtam fel. Ennek árnyékában, visszagondolva gyermekkoromra, már megértem, hogy befelé fordulva éltem és a tanulásban találtam meg örömömet és a lelki békémet. Nem voltam boldogtalan, de boldog sem…

A változás éve – úton a Föld felemelkedés irányába

Célom, hogy orvos legyek akkor még más töltöttséget jelentett számomra, mely nagyot változott azóta. Az életemben történtek tanítottak meg arra, hogy a szeretet, az, ami a legfőbb jót szolgálja.

A segítés vágy sarkallt életem minden területén, és az lelkesített a legjobban, amikor újabb és újabb lehetőségeit ismertem fel és vitt előre, ahogyan az eredménye megmutatkozott a törekvéseimben.

1987-ben jött a változás életemben és ahogy később megtudtam az emberiség életében is.

Érvényét vesztették azok a jóslatok, amelyeket Nostredamus megálmodott, és mindaz, ami erről a bibliában megíródott.

Földünk, amely által a sötétségből kilőtte magát, és a Fény felé vette az irányt

Föld felemelkedés - Mit jelent számunkra a Föld rezgés emelkedése?

A Világegyetem szeme ránk irányult, és magas dimenziókban létező segítőkkel elkezdődtek számunkra azok a történések, amelyek segítettek abban, hogy egy új evolúciós szakasz jöhessen létre bolygónk és az emberiség történetében. Többek között ez a föld mágneses terének megváltoztatása által történt meg.

A Föld felemelkedés megállíthatatlan, a sötétség az utolsókat rúgja

Eközben a régi energia, amelynek a sötétség, félelem keltés volt az eszköze, harcba lendült, célul tűzve ki azt, hogy megakadályozza az emberiség „felébredését”, a magasabb tudatosság elérését, amit a szeretet, az együttérzés és a könyörületesség jelentenek.

A harc napjainkban még erősödött is, mely azonban ma már olyan, mint a haldokló, utolsó erőlködése. Esélytelenek már, mert közben olyan dolgok történtek, amelyek megdobogtatják a szívemet.

Tudom, hogy a Föld felemelkedése a rajta élőkkel együtt egy magasabb dimenzióba történik, amelyet a saját testünkben létezve élhetünk meg.  Ezen az úton halad már sok tudatos ember, többen, mint ezt gondolnánk.

A fény útját választókat segítem

A felemelkedésünk irányába ható történések sorban életem megtapasztalt részévé válhattak olyan módon is, hogy tudatába kerülhettem az ebben betöltött szerepemmel. Sok segítést kaptam, többek között azt, hogy feltárult előttem a Hegyikristály és az ember kapcsolatának eddig ismeretlen területe: a Kristálypunktúra. Az életfeladatom is megmutatkozott, mert egyértelművé vált számomra hogy a Kristálypunktúrában foglalt tudást meg kell osztanom azokkal, akik erre nyitottá válnak, és a fény útján szándékoznak járni.

A maják megjósolták

2012 évtől új időszámítás és az evolúciónk továbblépését jelentő energia van már jelen a Földön. Ennek az időszaknak az eljövetelét Maják megjósolták, mint potenciális lehetőséget az emberiség továbblépése számára.

Galaxisunk a Világegyetemben megkezdte a Központi Nap körüli pályájának új szakaszát. Ez az egész földet befolyásolja és évről évre erősödő új energiát jelent számunkra.

Egység a Földön

Elindult egy olyan folyamat a Földön, amely az egység irányába mutat, amely számunkra a jobb jövőt jelenti. Ezek a történések már részben végbementek, mint a Szovjet hatalom összeomlása, a két Németország egyesülése, az Európai Unió létrejötte. Más történések is szerveződnek számunkra, mely a régi energiás elkülönültséget, az ellenségeskedés, a gyűlölet megszűnését fogják az emberek szívéből kitörölni, hogy helyét elfoglalhassa a kölcsönös tisztelet, tolerancia, megértés és szeretet egymás iránt. Az egy Isten hit erről szól, és arról hogy megértéssel vegyük tudomásul azt,hogy jogában áll minden népcsoportnak, a maga módján kinyilvánítani az Isten iránti szeretetüket.

Új generáció születik

Az új generáció, az indigó, a kristály és csillag gyerekek folyamatosan születnek le a Földre, egy magasabb tudatossággal létezve. Ők képviselik azt a jövőt, amelynek magjait elvetettük, hogy virágba boruljon általuk a Földünk.

Ez az út számunkra, mely a háborúk végleges megszűnését jelenti, a békés egymás mellett élést, az együttműködést más népekkel, ugyanakkor megőrizve azokat az értékeket, amelyek minden népnek  a hagyományai jelentenek.

DNS aktiválódás zajlik

A Föld felemelkedés jelenti az emberiség számára a DNS olyan aktiválódását is, amely az eddigi 30%-os, túlélési állapotból egy jóval magasabb hatékonyságon történő működést jelenti. Megszűnnek azok a betegségek, amelyek eddig rettegésben tartották az emberiséget. Mindez most történik, és olyan ütemben halad előre, ahogyan megváltoztatjuk a régi tapasztalatokon történő gondolkozásunkat, és egyre jobban kinyílunk, a legfőbb javunkat szolgáló szeretet, együttérzés és könyörületesség irányába. Ezek jelentik Földünkön a legerőteljesebb rezgésszint változást, amely a felemelkedésünket szolgálja.

Hálával, csodálattal tölt el, hogy mindennek része lehetek, és 77 évesen köszönetet mondok mindazért, ami eljött az életemben, de legfőképp azért, hogy itt lehetek a Földön és a Forrás szolgálatában

Dr. Kellermann Aranka Terézia

orvos, akupunktőr, spirituális kristályterapeuta

Nézd meg ezt is

Anyagi kérdéseink az Önvaló Tudatosságunk teréből

Anyagi kérdéseink az Önvaló Tudatosságunk teréből

Az anyagiak szegény-gazdag játszmája Önvalóként (a valódi Énünk) energia mezővé szelidül, amit tudatosan meghaladunk. Az anyagi kérdések ily módon többé nem okoznak szenvedést, bánatot, vagy aggodalmat, problémát. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!