Félreértett számsorok – Hogy működik és hogy nem? Grabovoj technikája

A félreértett számsorok miatt sokan fordulnak el ettől a csodálatos technikától, pedig ez egy remek lehetőség, ha megérted a lényegét, és persze, ha tudod mit miért és hogyan használj a számsorokból. 

A félreértés és a félreértett számsorok

Nem a számsor gyógyít, nem a számsor változtat az életeden. A számsor egy olyan szimbólum rendszer, amelynek – a számoktól függően – meghatározott rezgése van. Ugyanakkor minden, amit észlelsz, érzékelsz rezeg. Ma már tudjuk, hogy az anyag molekulák+üres tér, melyeket más nézőpontból nézve energia hullámnak is nevezhetünk (lsd. kvantummechanikai kísérletek, melyek azt igazolták, hogy a részecskék hol részecskékként, hol pedig hullámként viselkednek). Akár molekula, akár hullám oldalról nézzük, bizonyosan valamiféle áramlást, mozgást találunk, azaz minden rezeg. Ezeket a rezgéseket írják le Grabovoj számai számokkal. Valahogy úgy, mint ahogy a kotta leírja a zenét. Ettől még a kotta nem zene, csak egy szimbólum rendszer, amely olvashatóvá és leírhatóvá teszi a zenét. Grabovoj számai olvashatóvá és leírhatóvá teszik a rezgést.

Hogyan változtathat bármin egy számsor?

Tehát nem maga a számsor változtat. A számsor egy meghatározott rezgésre irányítja a figyelmedet. Ez összpontosítást igényel, azaz koncentrációra van hozzá szükség. Méghozzá teljes koncentrációra. A számsorokkal leírt rezgést meghatározott ideig fenn kell tartani ugyanis. Azért kell fenntartani, mert a megváltoztatandó helyzetnek, a betegségnek, a rossz lelkiállapotnak, a negatív pénzügyi helyzetnek már van egy rezgése, aminek át kell itatódnia az új rezgéssel ahhoz, hogy teljesen átíródhasson, ami némi időt igényelhet.

Vagyis a rezgés megváltozik, az alacsony rezgés magasabba “vált”. Ezt hívja Grabovoj helyreállításnak. Azért helyreállítás, mert valójában nem egy új rezgés keletkezik, hanem a – bármilyen oknál fogva – lecsökkent rezgés áll vissza eredendő, norma állapotába.

És most lásd meg a lényeget

A rezgés helyreállásához tehát RÁD van szükség. A te tiszta szándékod a norma állapot helyreállítása. Te ismerted fel, hogy valami félresiklott. A felismerésed és a tiszta szándékod vonzza be neked a megoldást, pl. az adott számsort. Amikor pedig a teljes figyelmed a számsorra irányul, akkor ezzel a norma állapotot erősíted, valami jóra, valami magas rezgésű dologra irányul a koncentrálásod. Eddig ugyanis az alacsony rezgésű dologra irányult, te tápláltad a figyelmeddel azt a negatív helyzetet, a betegséget, stb. Te energizáltad eddig, akár még az ellene folytatott küzdelmeddel is.

Most pedig a számsorokra való koncentrálással a figyelmed iránya változik meg.

Nem küzdesz, nem ellenállsz a problémának, hanem egy magasabb energiára, magasabb rezgésre váltasz, hiszen ezen van a figyelmed.  Vagyis hogyan jön létre a gyógyulás, a helyzet, a probléma javulása? Úgy, hogy lecsökken a hited bennük, elfogy a rájuk irányított figyelem, elfogy a megoldódás megkérdőjelezése benned és ezáltal erősödik a megfelelő rezgés. Ez az egész benned zajlik, a romboló folyamatok benned váltanak át építőkké, benned engedődnek el a mérgező hitek, a jóba vetett kétségek, az önmagad képességeinek megkérdőjelezése, stb. Nem a számsorok teszik ezt, hanem a nézőpontod megváltozása. Te teszed ezt magaddal.

Miért épp számsor?

Grabovoj számsoraiban az a csodálatos, hogy a rezgések helyreállásához nem kell értened. Nem kell tudnod, hogy milyen állapotban milyen rezgésre van szükséged pontosan. Elég, ha tudod, hogy a számsorok tudják ezt. Neked csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd a számodra megfelelő számsorokat és megtanuld őket helyesen használni.

A számsorok kiválasztásához célszerű Grabovoj eredeti könyveit használni, mert ha az interneten véletlenül elírtak egy számot, akkor annak már más a rezgése. Grabovoj arra is iránymutatást ad, hogy pontosan hogyan koncentrálj a számokra. Ezért célszerű ezt is hivatalos képviselőnél elsajátítani.

Felhívom figyelmedet arra, hogy Grabovoj számsorai nem random összedobált számok. Ezért nem mindegy, hogy kinek a számsorairól beszélünk. Grabovoj kozmikus tudatú tudós, az ő számsorai hozzák azt a rezgést, ami a helyreállításhoz kell, másokéi nem feltétlenül!

A félreértett számsorok nem működnek – Mikor nem működnek a számsorok?

Akkor, ha azt hiszed, hogy a számsoroktól változik valami. Emiatt születnek a félreértett számsorok. A számsorokat ruházzuk fel olyan felelőséggel, ami a miénk. Nem a számsoroktól változik valami, hanem tőled. A számsorok csupán segédeszközeid a belső változásban. Ha blokkolod a változásodat, akkor azon nem segíthetnek a számsorok és nem is azt jelenti ez, hogy a számsorok nem működnek. Íme a példa: Ha használod a számsorokat (és helyesen), akkor a rezgés változik.

Azonban, ha közben teret adsz a kétségnek, ha nem hiszel benne, ha nem hiszel a saját gyógyulásodban, ha nem hiszel abban, hogy képes vagy megoldani valamit, stb. akkor ezzel egy ellentétes rezgést hozol létre. A rezgés pedig nem fog visszakérdezni, hogy akkor most gyógyulni szeretnél vagy kételkedni :). A rezgés csak rezeg :).

Ha kételkedsz és tartós fókuszt adsz neki, akkor a kételkedésnek megfelelő rezgés miatt hol egy javulni látszó helyzetet, hol egy romolni látszó helyzetet tapasztalsz. S, ha ezt nem érted, akkor azt hiheted, hogy a számsorok nem működnek, pedig valójában a számsorok nyújtotta rezgés nem tud érvényesülni egy másik rezgés miatt, ami bezavarja.

Vasúti pályaudvar mellett tévét nézni

Olyasmi ez, mint amikor vasúti pályaudvar mellett nézed a tévét. Az adás tökéletes, jön a műsor, de számodra élvezhetetlen, mert a vonatok dübörgése ugráló képet és elnyomott hangot hoz létre. Ilyenkor sem az adással van a baj, hanem azzal, hogy egy pályaudvar mellett próbálod nézni.

Az is okozhat ugyanilyen hatást, ha hinni szeretnél a számsorokban, ugyanakkor azt is hiszed, hogy a problémád megoldása nem lehet könnyű, egyszerű, gyors. A számsorral ugyanis ilyen lenne.

Nem kell hinned a számsorokban

Ha nem tudsz hinni a számsorokban, akkor ne erőltesd magadra őket. Mindkettő olyan negatív energia, ami önmagában blokkolja a helyreállító rezgéseket. Akkor kezdj a számsorokkal, ha tudsz annyira nyitott lenni, hogy megadd nekik az esélyt. Azaz nem kell hinned bennük (mert nem a hittől működnek), csak ne blokkold hitetlenséggel. Ha nem megy, akkor válassz olyan módszert, amiben jól érzed magad, mert utóbbi sokkal fontosabb, mint az, hogy miről szól egy módszer. Mindenkinek, minden hitrendszerét is beleértve van olyan módszer, lehetőség, amivel megoldódik a problémája. Mivel azonban mindenkinek más mintái, hitrendszerei, szokásai, neveltetése, stb. van, ezért nem minden módszer való mindenkinek.

Az örök szeretet számsora

Vjacseszlav Konyevtől kaptam Grabovojnak ezt a számsorát (könyvekben nem találtam meg). Megosztom hát veletek, használjátok a javatokra. Ez nem személyes szeretet, nem valakit fogsz tőle örökké szeretni, vagy ő téged. Ez a mindenre és mindenkire örökké érvényes feltétel nélküli szeretet (az  Önvaló) maga. Nem mondogatni kell magadnak, hanem érezni, magadban, miközben hosszasan koncentrálsz a számra (lehetőleg csukott szemmel, a számot egy ezüstfehér gömbben látva a tested előtt). A szóköznek is jelentősége van, lásd ezt is a számokkal együtt!

888 912 818848

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

A párkapcsolati horoszkóp vagy szinasztria segít önmagunk és a párunk jobb megismerésében, és rálátást ad mit tehetünk a kapcsolatunk jobbá tételéért.

2 hozzászólás

  1. Az hogy valamit nem tudunk, nem teszi igaztalanná azt! Inkább ösztönöznie kell annak megismerésére…

  2. Ekkora baromságot! Népbutítás.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!