Érzelmi energiák egymásra hatása – 2 ember 1 energia

“Különös” dolog történt :). Íme az érzelmi energiák egymásra hatása gyönyörű megtörtént esettel:
Tegnap a ZYO kezdetekor – miközben beállítani igyekeztem a Skype kapcsolódást – rádöbbentem, hogy úgy sikerült meghirdetni az eseményt, hogy egyetlen hirdetésre kattintva sem az esemény részleteihez jutottatok volna :). Kész csoda, hogy van, aki így is eljött :).
Miközben ezt a felfedezést tettem, az a gondolat és energia felhő volt jelen, hogy “hát így aztán senki sem talál meg”.

Erre mi történt?

Este kaptam egy kedves levelet, egy kedves hölgytől, aki nagyon szeretett volna ott lenni az eseményen (érdekes, ő megtalálta az esemény részleteit :)). Már ott volt az épületben, a megadott időben (először) és kereste, hová kell menni. NEM TALÁLTA. Mindenkitől megkérdezte, de mindenki azt mondta, nem tudja, vagy itt nincs ilyen, és átküldték egy másik címre. Persze, a másik címen SEM TALÁLT MEG.
Szóval mindnyájan ott voltunk, jókor, jó helyen, mégsem találkoztunk.

Miért?

Melyik van előbb, a tyúk vagy a tojás?

Melyik van előbb az “én” “meg nem találás energia érzetem” és ezért nem talál meg? Vagy az eseményt kereső hölgy enegiája, és ezért érzékelem “én” a nem találást, ezért kerül elém hirtelen az elfuserált hirdetés? Melyik melyiknek a következménye?
A hölgy leveléből az derül ki, hogy a kettő egyszerre, egy időben zajlott (vicces, hogy én is néztem az órát akkor és ő is, meg is írta :)). Egyik sem volt előbb 🙂 :).

Az energiák így nyilvánulnak meg fizikai formában

Ugyanezt fogalmazhatnám úgy is, hogy egy bizonyos fajta energia megtestesülését látjuk ezen a példán keresztül. A “nem találom, pedig szeretném” érzés. Az érzés pedig energia. Az energia pedig rezgés. Minden, ami történik, az egész világunk, rezgés. Ahhoz, hogy a nem találom érzés-energia érvényre juthasson, kell legalább 2 szereplő (ahol az egyik szereplő lehetne akár tárgy is :)). Hiszen 1 szereplővel értelmezhetetlen lenne a nem találás. Az energia csak egyidejűleg tud jelen lenni, hiszen értelmezhetetlen lenne az olyasmi, mint pl. a tegnap keresett és ma nem talált :).
Azaz nincs ok-okozat, egyidejűség van.

Érzelmi energiák egymásra hatása a 2 szereplő számára

Mindkét szereplő fogékony a “nem találás” energiájára, ezért ez az energia rajtuk keresztül tud megszületni. Közös.
Az pedig, hogy hogyan hat az egyik emberre és hogyan a másikra, az már egyéni. Az eredeti “nem találom” energia az egyéni reakció szerint hullámzik tovább. Másmilyen hullámot vet, ha nyugalommal találkozik és másmilyen hullámot, ha pl. idegesség energiával találkozik. Átalakul és másik fajta energiává válik.
Mindkét szereplő a maga szemszögéből nézi ezt az érzés-energiát, ezért úgy tűnik, mintha az egyik dolognak előbb kéne történnie és másiknak kéne lennie a következménynek. Úgy tűnik, mintha a másik szereplő lenne a forrása ennek az érzésnek, és én csak azért érezném, mert érzem, amit ő érez. Mintha oknak kéne lennie és okozatnak. Valójában pedig ez nincs, mert egyidőben érzékelődik az érzés a két szereplőben.
Ez az egyetemesség, az Egy-ség, az időn túliság (vagy időtlenség), az Önvaló érzelmi energiaként való megnyilvánulásának gyönyörű példája :).

Nézd meg ezt is

ZYO A belső életenergia felfedezése - Önvaló Tudatosság, mini elvonulás

ZYO A belső életenergia felfedezése – Önvaló Tudatosság, mini elvonulás dec. 1-3.

A belső életenergiát nemcsak érzékelni, figyelni, tudatosítani fogjuk, hanem ki is fejezzük, és megnézzük, hogy válik fizikaivá. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!