Előző élet: Itt keressük az okokat? Kinek van előző élete? – Videó

Léteziknek-e előző életek? Mi az az előző élet? Megoldja-e a problémánkat, ha az előző életekben keressük az okokat? Kihez tartozik az előző élet? 

Van valami, amit még nem ismerünk, nem értünk, mégis tapasztalódik. Úgy tudjuk meghatározni, hogy előző élet. Mielőtt ebben keresnénk magyarázatot, okot, előtte érdemes tisztázni magunkban, hogy valójában mi is ez. Amit előző életként azonosítunk, az valamiféle képek, benyomások, érzések halmaza (bármi is legyen a tartalma), melyekhez társul egy gondolat, mely szerint ez az enyém, valamint egy másik gondolat, mely szerint ez egy előző élet.

Honnan tudható, hogy tényleg az enyém ez az előző élet?

Azért érezzük sajátunknak ezeket a képeket, benyomásokat, érzéseket, gondolatokat, mert bennünk merültek fel. Azonban már ez csalóka. Hiszen, ha pl. belépsz egy terembe, ahol mindenki örül, akkor te is el kezdesz örülni. Ha belépsz egy terembe, ahol mindenki stresszes, akkor te is feszült leszel. Azaz sajátodnak érezhetsz olyan érzéseket, gondolatokat, amik jelen vannak körülötted és igazából nem a tieid.

A benyomások is csalókák. Ugyanis, mindenhol ott vannak a többi ember energetikai lenyomatai, amik információk, energiák. Ezeket ugyanúgy érzékeljük, ahogy a másik ember érzéseit, gondolatait. Nincs ebben semmi misztikus.

Belegondoltál már? A bőr folyamatosan hámlik, és ezért szóródik szerteszét. A benne levő DNS információ hordozó, azaz mindenki, mindenhol “otthagyja, szétszórja” a személyéről szóló lenyomatokat. Ezek az elszórt információk jelen vannak a térben és másik ember érzékenységétől függ, hogy mennyire veszi észre ezeket. Pl., ha leülünk egy székre, ahol már sokan megfordultak., akkor sok ember sok információja észlelődik bennünk. Múzeumi tárgyak, festmények közelében, ha figyelünk, szinte a “múltba röpülünk”. Szóval a benyomás sem feltétlen a sajátunk, nem feltétlen rólunk szól.

A képek is csalókák, mert az elme bármilyen képet képes megalkotni, információk alapján (pl. benyomás, érzés). Azaz, a belső képek sem feltétlen rólunk szólnak.

Akkor tényleg az enyém lehet az az előző élet, ami megjelenik bennem? Így már látható, hogy egyáltalán nem biztos, bár az sem zárható ki, hogy nem :).

Tényleg az előző életem?

Az elme időskálát hoz létre, és ezen helyezi el időben az eseményeket. Ezért, ami a mosthoz képest megtörténtként érződik, azt a múltban helyezi el. Ha pedig nem fér bele ebbe az életünkbe, akkor létrejön az elmében az újabb kategória, az előző élet. Ettől még nyugodtan lehet ebből az életből származó valami. Pl. előfordulhat olyan is, hogy gyermekként láttál valamit, akár még a tv-ben is. Vagy gyermekként valamilyen történet fültanúja voltál. Lehet, hogy semmi közöd sem volt a történéshez. Mivel azonban itt van az emléke, benned, nem magyarázza semmi, nem társul ehhez az életedhez, ezért az automatikus kategória besorolás ismét csak az előző élet. Ebbe kerül bele ez az emlék. Azaz egyáltalán nem biztos, hogy ez az előző életed.

Mivel a DNS információkat tárol, ezért őseid információit is “öröklöd” a DNS-el együtt. Azaz, lehetnek olyan érzéseid, benyomásaid, gondolataid, amik nem az előző életedéi, hanem őseid élményeihez tartoznak.

Kinek van előző élete?

Amíg a személyeddel, személyiségeddel azonosítod magad, addig van előző életed. Azért van, mert lesz olyan, amit előző életnek tekinthetsz. Mikor ráébredsz a valódi énedre, az Önvalóra, akkor mindez megszűnik, az előző élet értelmét veszíti. Te pedig egyszerűen csak jó vagy és jól vagy.

Hogyan oldjuk meg belső feszültségeket, problémákat az előző életek segítségével?

Sokszor könnyebb feldolgozni mélyen eltemetett, fájdalmasnak látszó, elfojtott dolgokat, ha ezt az előző életekhez társítjuk. Sőt, sokszor nem is engedjük meg a szembenézést magunknak másként, csak előző életek formájában.

Ugyanakkor a másik oldala az ún. előző életekben kutakodásnak, hogy beleveszel belső képek, gondolatok, érzések dzsungelébe. Fölöslegesen.

Íme egy videó segítségként a témában:

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is

Önátadás - a zuhanó repülő pilótájának példája

Önátadás – a zuhanó repülő pilótájának példája

Megmenekülhet-e a repülő, ha a pilóta átadja magát annak, ami van? Mi az, ami valójában van, aminek átadja magát? Ami nem látszat?

Egy komment

 1. Kupás Ferencné Ancsa

  Szép jó reggelt Kata!
  Hálásan köszönöm a videót-de
  probáltam követni az olvas -ást (…de olyan gyorsan kellene olvasn,hogy azon kell dolgozni….)🤔
  Áldott legyen a napod! 😍😚💎
  ÜDV. ANCSA 😚😚😚😚

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!