Előző életeink jelei ebben az életünkben

Sok-sok ember szenved attól, hogy úgy hiszi egyetlen életünk van és utána semmivé válunk. Ez a hit ugyanis elvezet a legnagyobb félelmünkig: a félelem nem egyszerűen a haláltól, hanem a megsemmisüléstől. Mennyivel könnyebb, békesebb lehetne az életünk, ha biztosak lehetnénk benne, hogy ha a testünk meg is hal, a lényünk esszenciája megmarad és új formában bár, de újra találkozik szeretteinkkel. 

Megcáfolhatatlan bizonyítékok erre még nem léteznek. Léteznek viszont különös esetek, melyekre nem tudunk más választ. Hogyan lehetséges az, hogy egy gyerek megmutatta előző életben elrejtett (és meg nem talált) holttestének helyét és a gyilkost, aki akkor megölte őt? (Forrás: Mooji) Hogy lehetséges, hogy kicsi gyerekek meg tudják mutatni hol laktak előző életükben (bár ők nem ezt a szóhasználatot alkalmazzák :))?

Mikor a tudatalatti szintjén keressük azokat a mozgató rugókat, amik eltérítik az embert a vágyott élettől, akkor is gyakran belefutunk előző életeink jeleibe.

Előző életeink nyomai

  • Tudatalattiból feljövő hitrendszerek, melyekhez ebben az életben nem kapcsolódik egyetlen élethelyzet, emlék sem, sőt családi viszonylatban is egyedinek számítanak, pl. sokan nem azért nem tudják megoldani saját lelki-testi bajaikat, mert a tudatalattijukban ez gyógyításnak minősül, ahhoz pedig tartozik egy olyan hitrendszer, hogy ha gyógyítanak, akkor bántani/elítélni fogják őket. Ebben az életükben soha semmi ilyesmi tapasztalásuk nem volt, még családilag sem. Azt pedig tudjuk mi mindent kaphattak régen a gyógyítók ….
  • Különösen vonzanak más amúgy minden szempontból jelentéktelen helyek, amihez családi kötelékek sem fűznek. Gyakran akár külföldön is. Sőt nemcsak helyek, de nyelvek, népek, tárgyak is. Ilyenkor mély, megmagyarázhatatlan szeretet érezhető irányukban, párosulva egyfajta belső késztetéssel, hogy menj oda.
  • Meglátsz egy számodra ismeretlen embert és első látásra mélyen szereted vagy épp utálod, pedig semmi közös nincs bennetek és most látod először. Van, hogy olyan érzésed is támad, mintha felismerted volna mindennek ellenére.
  • Előző életeink jelei
  • Van, hogy egy társadalmi esemény vagy egy filmbeli (pl. egy történelmi film nem szerelmi drámája) történés érzelmileg mélyen érint. Látszólag ok nélkül, úgy hogy nincs köze a jelenlegi életedhez. Van, hogy megmagyarázhatatlanul kiborulsz tőle, nem bírod végignézni. Közben valahogy olyan érzésed támad, mintha ott lettél volna, amire emlékeztet, mintha veled történt volna. Ezek az érzések ilyenkor nem megszokott kiborulós, emlékezős érzések, hanem inkább szokatlan, fura, magyarázhatatlan érzések, amik legjobban ezekre hasonlítanak.
  • Gyerekek különleges képességekkel, amiket elvileg tanulniuk kellett volna sok-sok év alatt, ők azonban tanulás nélkül, vagy minimális tanulással egyszerűen csak rendelkeznek ezekkel a képességekkel.
  • A Fény, ami összeköt c. könyv szerzője ellenőrzötten 95% találati pontossággal kommunikál halottakkal.
  • Theta agyhullámon látjuk előző életeinket, bár nem lehetünk itt sem bizonyosak abban, hogy ezek tényleg előző életi emlékek. Ugyanakkor – ha ebben az életünkből fellelhető tudatalatti információkkal sem tudnánk előrelépni – ezek a vélhetően előző életeink képei segíthetnek a feloldódásban.
  • Álmunkban gyakran látjuk előző életeinket és mostani életeink szereplőit is más külsővel, más szerepben.
  • Egyik tanítványomnak egy másik (akivel akkor találkozott először) leolvasta Theta agyhullámon egy francia udvarbeli előző életét és a tanítványom akkor árulta csak el, hogy kicsi gyerekkora óta vonzza a francia és sok sok belső képet látott ebből az életéből még gyerekként.

Nem minden vezethető vissza feltétlenül előző életekre. Pl. elménk sok-sok képe származik a kollektív tudat információiból. Mikor azt mondjuk, hogy sorsom van, karmám van, akkor ezek is előző életeink jelei lehetnének, viszont nem mindig azok, van, hogy tudatalatti hitrendszereink miatt hisszük valamiről azt, hogy ez karma vagy sors.

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is

Képzettársítás a betegségek lelki okai között - Ne legyél beteg, ha nem muszáj :)

Képzettársítás a betegségek lelki okai között – Ne legyél beteg, ha nem muszáj :)

El sem tudom képzelni, mennyi ilyen "betegség" lehetséges, azaz mennyi ilyen egészség lehetséges :). Legalább ne képzettársítás miatt legyél beteg :)

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!